Αφροδίτη στον Κριό: Άναψε τη φωτιά του πάθους.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
17
02
2015

Αφροδίτη στον Κριό: Άναψε τη φωτιά του πάθους.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.


Πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Κριό;Στις 20 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 17 Μαρτίου.


Με την Αφροδίτη στον Κριό, έχουμε σφοδρή επιθυμία για ζωή, επιδιώκουμε την ανεξαρτησία μας και γινόμαστε θερμοί στα συναισθήματα και ενθουσιώδεις. Εύκολα ενθουσιαζόμαστε με την προοπτική μιας νέας αγάπης. Όμως, η παρορμητικότητά μας μπορεί να γίνει πρόβλημα μερικές φορές, γιατί χάνουμε το ενδιαφέρον μας εξίσου γρήγορα. Τώρα προτιμούμε κάποια ένταση στη σχέση. Δεν αντέχουμε έναν παθητικό ερωτικό σύντροφο ή κάποιον που μας βάζει σε ρουτίνα. Θέλουμε να κερδίσουμε το θαυμασμό, λόγω της ανεξαρτησίας, της αυτοπεποίθησης και της ζωτικότητάς μας. Φαινόμαστε δυναμικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί. Αυτό που μας κάνει ακαταμάχητους είναι ότι δεν μιλάμε γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αλλά το κάνουμε δίχως δεύτερη σκέψη. Θέλουμε οι άνθρωποι να είναι πραγματικοί και όχι να παίζουν παιχνίδια, να είναι άμεσοι και να μη λένε πράγματα που δεν τα εννοούν. Θέλουμε εμείς να καθοδηγούμε τη σχέση, αλλά ποθούμε το δυναμισμό σε ένα σύντροφο και το σεξουαλικό πάθος. Δεν θέλουμε να αναλύουμε τη σχέση ή να διαβάζουμε το μυαλό του συντρόφου μας αλλά ζούμε τον έρωτα! Αυτό μας δίνει ζωή και θαυμάζουμε τους ισχυρούς, ανεξάρτητους τύπους, που δεν έχουν αυτολύπηση ή ανασφάλεια. Η ειλικρίνειά μας, μας κάνει αξιόπιστους, δεδομένου ότι οι άλλοι πάντα γνωρίζουν πού στέκονται μαζί μας. Τα γούστα μας είναι τολμηρά και εντυπωσιακά, γινόμαστε εύστοχοι, ακόμη και προκλητικοί.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Διαβάστε επίσης:
 Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

 


ΚΡΙΟΣ


Με την Αφροδίτη στο τολμηρό και παθιασμένο ζώδιό σας, χρησιμοποιείτε τη δύναμη και τη μαγνητική γοητεία σας για να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο και είναι σίγουρο ότι θα πάρετε ό, τι θέλετε. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τον αγαπημένο σας, αν στο παρελθόν υπήρξαν διαμάχες, καθώς τώρα προσπαθείτε να αποφύγετε τα δυσάρεστα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Βρίσκετε τρόπους να επιφέρετε την αρμονία στη σχέση σας, χάρη στην έντονα ερωτική διάθεσή σας αλλά και την άμεση έκφραση των συναισθημάτων σας. Είστε περισσότερο κοινωνικοί από ό, τι συνήθως και διατεθειμένοι να τα πάτε καλά με τους άλλους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να κάνετε νέες συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.


Ο έρωτας κρύβει ευκαιρίες που δεν φανταζόμαστε... Θες να μάθεις ΚΡΙΕ τι προβλέπουν τα άστρα για το ερωτικό σου μέλλον σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών; Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΤΑΥΡΟΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ευαίσθητο και συναισθηματικό δωδέκατο οίκο σας, αναζητάτε τη μοναξιά σας και δεν θα είστε τόσο πολύ κοινωνικοί. Μπορεί να αναμοχλεύετε το ερωτικό παρελθόν σας ή να αισθανθείτε ένα ερωτικό πάθος που προς το παρόν παραμένει κρυφό. Δεν είστε και τόσο ανοιχτοί με το σύντροφό σας αλλά όμως αφυπνίζεται η ανιδιοτελής και συμπονετική πλευρά σας. Αν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο χρειαστεί τη βοήθειά σας, τρέχετε να το βοηθήσετε και να το εξυπηρετήσετε, χωρίς να αναζητάτε ανταλλάγματα. Όντας πολύ ευαίσθητοι και συμπονετικοί, είστε επιρρεπείς στο να πονάτε με τη θλίψη των άλλων και μπορεί να πληγωθείτε εύκολα. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Ό, τι και αν σε απασχολεί, ΤΑΥΡΕ όποιο θέμα και να σε βασανίζει μάθε τώρα τι σε περιμένει και τι σε συμβουλεύουν τα άστρα να κάνεις, κλείνοντας το προσωπικό σου ραντεβού με αστρολόγο. Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, θέλετε να βρίσκεστε τώρα με πολύ κόσμο και με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ιδανικά και σκοπούς, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε ερωτικό επίπεδο. Μπορεί να αισθανθείτε ξαφνικά μια έντονη ερωτική έλξη για ένα φιλικό σας πρόσωπο ή αντίθετα να νιώθετε τον αγαπημένο σας περισσότερο σαν φίλο σας. Μια φιλική σχέση μπορεί να οδηγήσει σε μια επικερδή επαγγελματική συνεργασία, καθώς τώρα είστε πιο συμβιβαστικοί, πράγμα το οποίο βοηθά τις κοινωνικές σας σχέσεις. Άφθονες κοινωνικές επαφές οδηγούν σε νέες φιλίες και πολλή διασκέδαση. Ίσως τώρα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από τους φίλους σας ή το σύντροφό σας. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Ποια είναι η ανάλυση του προσωπικού σου αστρολογικού χάρτη ΔΙΔΥΜΕ και τι προβλέπουν οι αστρολογικές εξελίξεις και οι διελεύσεις των πλανητών για τη συνέχεια; Κλείσε ένα προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έχετε φήμη και δημοτικότητα και αναδεικνύονται τα ταλέντα σας και οι ικανότητές σας. Η κοινωνική σας θέση βελτιώνεται μέσω νέων ελίτ γνωριμιών ή μέσω των ανωτέρων σας. Κοινωνικοποιείστε κάνοντας φιλικές επαφές στην εργασία σας και μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας ή ακόμα να αισθανθείτε ερωτική έλξη για κάποιον/α μέσα από την εργασία σας. Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας, σας βοηθούν να προωθήσετε την καριέρα σας και τους στόχους σας. Οι συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή βελτιώνονται και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Θα πετύχεις άραγε τους στόχους στον τομέα που έχεις δώσει βάση αυτήν την περίοδο ΚΑΡΚΙΝΕ; Μάθε αναλυτικά κλείνοντας ένα προσωπικό ραντεβού με αστρολόγο! Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, της γνώσης και των ταξιδιών, αναζητάτε την ανταλλαγή πνευματικών και φιλοσοφικών απόψεων με ένα φίλο σας ή τον αγαπημένο σας και κάνετε νέα πράγματα, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Τώρα θέλετε να δώσετε μια εντελώς νέα διάσταση στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ίσως προσελκύσετε κάποιο άτομο που ζει μακριά σας ή ακόμα διαμένει στο εξωτερικό. Τα νέα άτομα που συναντάτε τώρα έχουν διαφορετικές εμπειρίες από τις δικές σας ή είναι εντελώς διαφορετικά από αυτούς που έχετε συναντήσει στο παρελθόν. Αυτό δίνει μια νέα πνοή στη ζωή σας, καθώς επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και είστε γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό.  Επίσης, μπορεί είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας να κάνετε ένα ταξίδι. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Θα πετύχεις άραγε τους στόχους στον τομέα που έχεις δώσει βάση αυτήν την περίοδο ΛΕΟΝΤΑ; Μάθε αναλυτικά κλείνοντας ένα προσωπικό ραντεβού με αστρολόγο! Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών, αναζητάτε πιο στενές προσωπικές επαφές και περισσότερη οικειότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την έντονη σεξουαλικότητά σας και τον αισθησιασμό σας, κατακτάτε το αντίθετο φύλο και ζείτε έντονες ερωτικές στιγμές. Τα συναισθήματά σας είναι εξαιρετικά έντονα, έτσι θα πρέπει να αποφύγετε τη ζήλια και την κτητικότητα, οι οποίες μπορεί να ρίξουν λάδι στη φωτιά της σχέσης σας. Η Αφροδίτη σας βοηθά να βελτιώσετε τη συναισθηματική και την οικονομική σας ζωή. Μπορεί να αποπληρώσετε ένα χρέος ή ένα δάνειο ή να κάνετε νέες επενδύσεις. Επίσης, αν επιδιώκετε να δανειστείτε χρήματα ή να διεκπεραιώσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, θα έχετε υποστήριξη. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Τι σε περιμένει στην ...επόμενη γωνία από ερωτική άποψη ΠΑΡΘΕΝΕ ή πως θα εξελιχθεί η παρούσα σχέση σου; Μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες κλείνοντας ένα ραντεβού μόνο για σένα! Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, τονίζεται η κοινωνική και διπλωματική φύση σας, είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και ανοιχτόκαρδοι με τους φίλους σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι άλλοι γύρω σας αναζητούν την παρουσία σας κι εσείς είστε πολύ δεκτικοί απέναντί τους. Αναζητάτε την αρμονία και τη συντροφικότητα και αν είστε δεσμευμένοι, ίσως σκεφτείτε ακόμα και τη δέσμευση. Ακόμα όμως κι αν δεν προχωρήσετε, παίρνετε αγάπη και προσοχή από το σύντροφό σας, οι ανάγκες σας ικανοποιούνται κι αυτό σας κάνει να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι. Θέλετε να βρίσκεστε με τους άλλους και να επικοινωνείτε, ίσως ακόμα και να συνεργαστείτε. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με αστρολόγο ή μελλοντολόγο ΖΥΓΕ και να μάθεις από κοντά όλες τις αστρολογικές εξελίξεις που σε αφορούν ειδικά και το τι θα φέρει το μέλλον σύμφωνα  με τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, αποκαθίστανται οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας και οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας γίνονται πιο ευνοϊκές. Μπορεί και να νιώσετε ερωτική έλξη για κάποιο άτομο μέσα στην εργασία σας. Η καθημερινή ρουτίνα σας γίνεται πιο ευχάριστη και βρίσκετε τρόπους να έχετε περισσότερη αρμονία. Μέσα στην εργασία σας, θα υπάρξουν έντονες δραστηριότητες και οποιεσδήποτε νέες επαγγελματικές προσπάθειες ξεκινάτε τώρα, θα στεφθούν με επιτυχία. Τώρα δεν νιώθετε να σας βαραίνουν τα καθήκοντά σας και θέλετε να εξυπηρετήσετε αυτούς που αγαπάτε. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Θέλεις ΣΚΟΡΠΙΕ να συναντήσεις τον αγαπημένο σου αστρολόγο για να ακούσεις από κοντά τις προβλέψεις για όλα όσα σε απασχολούν; Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε ενθουσιώδεις και χαρούμενοι, εκφράζετε θετικά συναισθήματα στους γύρω σας και είστε ανοιχτοί και γενναιόδωροι. Απολαμβάνετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σας και περνάτε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας. Είστε άμεσοι και αυθόρμητοι στην έκφραση της αγάπης σας και έχετε έντονη τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και άφθονο φλερτ. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα παθιασμένη ερωτική σχέση κι αν είστε δεσμευμένοι, περνάτε με τον αγαπημένο σας μια ευτυχισμένη και διασκεδαστική χρονική περίοδο. Η ζωή σας γίνεται πιο περιπετειώδης και ευχάριστη, καθώς τώρα έχετε τα κίνητρα να κάνετε κάτι διαφορετικό. Η προβολή ενός δημιουργικού έργου σας, σας φέρνει αναγνώριση και πολλά χειροκροτήματα. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Τι σε περιμένει ΤΟΞΟΤΗ σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά; Μάθε από κοντά κλείνοντας ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.  Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, κάνοντάς το πιο ευχάριστο και άνετο και νιώθετε έντονη την ανάγκη να προσφέρετε στα προσφιλή σας πρόσωπα και την οικογένειά σας. Νιώθετε πολλή ευχαρίστηση, ασχολούμενοι με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ίσως και να σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία. Τώρα αναζητάτε τη γαλήνη και την ηρεμία του σπιτιού σας και να είστε μαζί με τα μέλη της οικογένειάς σας ή λίγους εκλεκτούς φίλους, τους οποίους προσκαλείτε στο σπίτι σας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του παρελθόντος. Τώρα γίνεστε πιο νοσταλγικοί και ίσως αναπολείτε καταστάσεις από ταην παιδική σας ηλικία. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Μάθε για όλες τις αστρολογικές εξελίξεις που σε περιμένουν ΑΙΓΟΚΕΡΕ κλείνοντας ραντεβού από κοντά με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχετε το χάρισμα της πειθούς και της ευγλωττίας και με τη χαρούμενη διάθεσή σας, δημιουργείτε ευχάριστη ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους στον άμεσο κοινωνικό σας κύκλο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι. Θα υπάρξει άφθονη επικοινωνία γύρω σας, κι εσείς δεν φοβάστε να εκφράσετε τις απόψεις σας και διασκεδάζετε τους άλλους με τα αστεία και το χιούμορ σας. Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνεται, είστε σε συνεχή κίνηση και ίσως κάνετε ή δεχτείτε πολλές κοινωνικές επισκέψεις. Αν είχατε προβλήματα με τους γείτονες, τα αδέλφια σας ή τον αγαπημένο σας, οι σχέσεις σας βελτιώνονται. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Σε περιμένει καινούριος έρωτας, ΥΔΡΟΧΟΕ θα επανασυνδεθείς με τον παλιό, πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, αφυπνίζονται οι καταναλωτικές τάσεις σας και ίσως ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για πολυτελή αντικείμενα, για διασκέδαση ή τον αγαπημένο σας. Τώρα σκέφτεστε ότι το χρήμα θα κάνει τη ζωή σας πιο άνετη και ευχάριστη. Προσέξτε τις επιπόλαιες αγορές στις οποίες μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε και ίσως αγοράσετε κάτι το οποίο αργότερα θα σας είναι άχρηστο. Μπορεί να ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας ή την αισθητική ή να κάνετε αγορές ακριβών αντικειμένων. Αναζητάτε τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και μπορεί επίσης να αναζητήσετε ένα σύντροφο που να σας παρέχει υλικές ανέσεις. Αποφύγετε τις υπερβολές, προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Πως θα επηρεάσει τα αισθηματικά σας η Αφροδίτη στον Κριό μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Μάθε για όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε ερωτικά, επαγγελματικά, οικογενειακά ΙΧΘΥ σε ένα προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

 

Διαβάστε επίσης:
 

 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2015 17:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta