Άρης στον Κριό από 28 Ιουνίου 2020 ως 7 Ιανουαρίου 2021, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
22
06
2020

Άρης στον Κριό από 28 Ιουνίου 2020 ως 7 Ιανουαρίου 2021, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Στις 28 Ιουνίου του 2020 έχουμε μια πολύ σημαντική μετακίνηση - όψη, αυτή του Άρη που εισέρχεται στον Κριό. Να θυμάστε ότι μετά από αυτή την μετακίνηση δεν υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει μόνο πράξη! Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε δράση που κάνει τη ζωή μας να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση για πολλούς μήνες, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2021 που θα κρατήσει αυτή η επιρροή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Ο Άρης στον Κριό, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ο Άρης εγκαταλείπει τους Ιχθύς και περνάει στον Κριό, θα ενεργοποιήσει τις Εκλείψεις που έγιναν στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου το προηγούμενο διάστημα. Γενικά έχει πράγματα να μας δώσει αφού θα φέρει πολλά ξεκαθαρίσματα στις ζωές μας και ταυτόχρονα πολλές αποκαλύψεις θα αφήσει να βγουν στην επιφάνεια.

Με λίγα λόγια πυροδοτεί πολλές έκρυθμες καταστάσεις στη ζωή πολλών ζωδίων. Η επικοινωνία μας με τους άλλους ανθρώπους γύρω μας ακόμα και τους πιο κοντινούς μας θα είναι διαφορετική με περισσότερη ένταση, κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και για αυτό θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στις ευθύνες και στις πράξεις μας. Θα πρέπει να δράσουμε με δύναμη, μεθοδικότητα αλλά και συντονισμό.

Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, θα είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από όλο αυτό.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος κάτι που θα φέρει νέα δεδομένα εκείνο το διάστημα και θα χρειαστεί να πάρουμε πιο σοβαρές ευθύνες απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις που βλέπαμε πιο επιφανειακά. Ο Άρης σε αυτή τη θέση όμως θα μας δώσει και θάρρος και αυτοπεποίθηση για να πετύχουμε πολλά.

Μάθε σε αυτό το βίντεο όλα τα tips που δίνει η Σμάρω Σωτηράκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά ώστε να εκμεταλλευτεί θετικά αυτή την περίεργη όψη που θα μας απασχολήσει σχεδόν για 6 μήνες μέχρι τις αρχές της επομένης χρονιάς.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-06-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση