Πως ν’ αντιδράσεις, όταν σου πει το σ’ αγαπώ!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
18
10
2017

Πως ν’ αντιδράσεις, όταν σου πει το σ’ αγαπώ!

E-zwdia

Και επειδή από το πρώτο Σ΄αγαπώ ως τα σκαλιά της εκκλησίας, η διαδρομή είναι κάπως μεγαλούτσικη, αν δεν θέλετε να χάσετε το δρόμο σας, χρειάζεται να προσέξετε πολύ περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες από δω και μπρος…

 

Σας είπε για πρώτη φορά σ' αγαπώ; Πως να αντιδράσετε;

 

Χτύπησαν οι καμπάνες; Σήμανε συναγερμός; Ακούστηκαν αγγελικές μελωδίες στ’ αυτιά σας; Τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά… κι όλα αυτά μαζί κι ακόμα παραπάνω! Σας είπε για πρώτη φορά: «Σ’ ΑΓΑΠΩ!» Μη χαλαρώνετε όμως, γιατί αλλιώς θα σας πιάσει στον ύπνο. Αγρυπνείτε, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα έρθει ο …νυμφίος!

 

ΚΡΙΟΣ

Σας έκανε την τιμή και σας είπε ότι είστε η μία και μοναδική γι’ αυτόν; Ότι σας έχει κορώνα στο κεφάλι του και βασίλισσα της καρδιάς του; Δείξτε άνετα όλο σας τον ενθουσιασμό και ενθαρρύνετέ τον να σας πει και άλλα! Ο Κριός ερωτεύεται τον εαυτό του, μέσα από τη δική σας αποδοχή, και ταυτόχρονα δένεται πολύ περισσότερο με τα λόγια που σαν χείμαρρος θα κυλήσουν μέσα από την καρδιά του. Στην ουσία, είναι τόσο παρορμητικός που από μόνος του το φτιάχνει όλο το love story, το σκηνοθετεί και βιάζεται να το υλοποιήσει. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας και μην του αρχίσετε να «μου-σου-του», γιατί θα ξενερώσει και θα τον ψάχνετε μετά… Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρω, σας έψησε το ψάρι στα χείλη και στο τέλος αποφασίσατε να το ρισκάρετε: «Πες μου, μ’ αγαπάς λιγάκι;» κι εκείνος απαντά: «και βέβαια!» Παίρνετε λίγο θάρρος και συνεχίζετε: «Τότε γιατί δε μου το λες;» Κι εκείνος, αφού θα έχετε επιμείνει 2-3 φορές, θα δεήσει να σας πει αυτό που τόσα χρόνια μόνο στ’ όνειρό σας περιμένατε ν’ ακούσετε, «Σ’ αγαπώ!». Καλά, μην περιμένετε να σας το βροντοφωνάξει κιόλας, αλλά εσείς μην πτοηθείτε καθόλου, πετύχατε κιόλας την πρώτη μεγάλη σας νίκη! Προσοχή, όμως, υπάρχει η πιθανότητα να φοβηθεί που το παραδέχτηκε και να ξανακλειστεί στο καβούκι του. Μη βιαστείτε και κάνετε λάθος κινήσεις, συνεχίστε λες και η ζωή συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς… αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι! Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Σ’ αγαπώ!», θα σας πει. Εσείς, κάνετε και λίγο σαν να μην τ’ ακούσατε, συνεχίστε τάχα μου λίγο αδιάφορη, να κάνετε ό, τι κάνατε. «Σ’ αγαπώ!», θα σας ξαναπεί εκείνος, τότε μπορείτε να δείξετε την ευχάριστη έκπληξή σας και να του απαντήσετε κι εσείς τα δέοντα… Αλλά μεγάλη προσοχή στη συνέχεια, κάντε λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα, συνεχίστε να ζείτε στους ίδιους ρυθμούς, γιατί αν κάτι τον παραξενέψει, μπορεί να του βάλετε ιδέες στο κεφάλι και να το ξανασκεφτεί το θέμα… κι αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε! Αφήνετέ του πάντα ένα ερωτηματικό, αν θέλετε να μη χάσει ποτέ το ενδιαφέρον του για σας. Καλύτερα κάνετέ τον να πιστέψει ότι πρέπει καθημερινά να σας κυνηγά και λίγο, προκειμένου να σας  κατακτήσει!   Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας είπε για πρώτη φορά το «Σ’ αγαπώ»; Μπορείτε άφοβα πια να τρέξετε να ραφτείτε, να δείτε νυφικά, προσκλητήρια ν’ αρχίσετε να διαλέγετε…! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μαζί του, είναι να αρχίσετε άφοβα να του δείχνετε τα συναισθήματά σας, την προσοχή σας, το ενδιαφέρον σας. Εξάλλου, κι αυτός αυτό περιμένει από εσάς, την αμέριστη προσοχή και αγάπη σας. Δείξτε του τρυφερότητα, αντιμετωπίστε τα θέματά του με ευαισθησία και κάντε τον να σας εμπιστευτεί ότι η ζωή σας θα είναι πάντα γεμάτη ρομαντισμό και συντροφικότητα. Όσο εσείς θα «λύνεστε» και θα εκφράζεστε ολοένα και πιο τρυφερά, τόσο εκείνος θα γίνεται όλο και περισσότερο δοτικός μαζί σας! Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Τι τιμή! Σας ένταξε στον πιο στενό προσωπικό του κύκλο. Το δικό του «Σ’ αγαπώ» ισοδυναμεί με χρυσό διαβατήριο για να περάσετε τα σύνορα της καρδιάς του! Θα σας δείχνει, σαν γατούλα, πολύ τακτικά τα αισθήματά του αλλά και από σας θα περιμένει την ανάλογη ανταπόκριση. Δείξτε του ότι είναι η βασική προτεραιότητα στη ζωή σας, ενθαρρύνετέ τον με το θαυμασμό σας να συνεχίζει να εκφράζεται και να κάνει σχέδια για τη ζωή σας. Πιστέψτε με, δε θα χάσετε, και πολλές θα παρακαλούσαν να είχαν την τύχη σας. Συγχαρητήρια! Έχετε το δικό σας λιοντάρι μέσα στο κλουβί, αρκεί ποτέ να μη δει τα… κάγκελα! Αφήστε τον να πιστεύει αλλά και να είναι εκείνος που οδηγεί, δε θα σας απογοητέψει ποτέ. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους! Ήχησαν μελωδίες στ’ αυτιά σας, ξεπέρασε τον όρκο σιωπής που είχε δώσει στον εαυτό του, ανοίχτηκε και δε φοβήθηκε να ξεστομίσει τη λέξη που έκαιγε την άκρη της γλώσσας του από καιρό. Η υπομονή σας ανταμείφθηκε και άπαξ και ο Παρθένος παραδέχτηκε αυτό που αισθάνεται, μη σας φοβίζει τίποτα πια. Αφήστε το φόβο για εκείνον… είναι ο μαιτρ του είδους. Η συναισθηματική εξάρτηση που τον φοβίζει, θα τον οδηγεί, ορισμένες φορές, σε λανθασμένες εκτιμήσεις, εκεί είναι που εσείς θα οφείλετε κάθε φορά να τον καθησυχάζετε και να τον ηρεμείτε, ότι δε γύρισε κι ο κόσμος τούμπα, επειδή χαλάρωσε και βγήκε λίγο από τα καθημερινά του… Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

«Σ’ αγαπώ, γιατί είσαι ωραία, σ’ αγαπώ γιατί είσαι εσύ…!» Όταν σας ανοίξει την καρδιά του, είναι σαν να ανοίγουν οι πύλες του παραδείσου στη δική σας. Μην τσιγκουνευτείτε, λοιπόν, να του δείξετε τα αισθήματά σας. Ένας Ζυγός θα το εκτιμήσει ανάλογα και θα σας το ανταποδώσει καταλλήλως. Ξέρει να κάνει θυσίες, προκειμένου να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του και από τη στιγμή που σας άνοιξε την καρδιά του είναι συντροφικός και πολύ τρυφερός. Μιλήστε του με γλυκόλογα και σε κάθε ευκαιρία φροντίζετε να διοργανώνετε ρομαντικές στιγμές για τους δυο σας. Φυσικά και εξυπακούεται, πάντα να σας βλέπει περιποιημένες ώστε να μη φοβηθεί ότι πιστεύετε ότι τώρα πια «δέσατε τον γάιδαρο σας…» Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν σας πει την πολυπόθητη φράση, ένας νέος κύκλος ανοίγει στη σχέση σας! Μπορεί λίγο να σας κούρασε, προκειμένου να σας πει τι αισθάνεται, αλλά το αποτέλεσμα σας δικαιώνει για την υπομονή που δείξατε. Μην κάνετε το λάθος όμως να χαλαρώσετε, τώρα πραγματικά αρχίζουν τα… «δύσκολα». Ένας νέος πιο κλειστός κύκλος παρακολούθησης αρχίζει. Το ότι σας εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά του, θα του ξυπνήσει παλιούς φόβους και ανασφάλειες. Φροντίστε λοιπόν να σταθείτε «κερί αναμμένο» στο πλευρό του, για να του αποδείξετε ότι είστε άξια της εμπιστοσύνης που σας έδειξε και σας άνοιξε το επτασφράγιστο μυστικό της καρδιάς του… Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλήθεια σας το είπε …ή παρακούσατε; Συγνώμη, χιούμορ κάνω, αλλά κι εσείς μη δώσετε δραματικές διαστάσεις στην εξομολόγησή του… Καλύτερα αντιπαρέρθετε της στιγμής μ’ ένα χλιαρό «κι εγώ» και αφήστε του την απορία κατά πόσο το εννοούσατε ή όχι. Κατά βάθος, και βέβαια θα θέλετε να ουρλιάξετε από τη χαρά σας, αλλά φροντίστε να το κάνετε όσο πιο αθόρυβα μπορείτε. Αν καταλάβει πόσο πολύ το θέλατε και υποψιαστεί ότι έχετε κι άλλους σκοπούς… μπορεί και να το βάλει στα πόδια. Δείξτε του ότι αυτή του η εκμυστήρευση δεν αλλάζει σε κάτι τη σχέση σας και πόσο μάλλον τη συμπεριφορά που είχατε, ώστε να οδηγηθεί σε αυτήν την αποκάλυψη! Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Από τα μάτια πιάνεται στο στόμα κατεβαίνει κι από το στόμα στην καρδιά…», στην περίπτωσή του υπάρχει μια σχετικά μικρή καθυστέρηση λίγο στη διαδρομή… αλλά τελικά, άξιζε τον κόπο η υπομονή που δείξατε. Το μόνο που χρειάζεται πια να κάνετε είναι να διατηρήσετε όσο πιο σταθερή γίνεται την πορεία σας, σε σχέση με την περίοδο που προηγήθηκε, πριν ακούσετε την πολυπόθητη φράση. Αποδείξτε του ότι δεν αλλάζει τίποτα και ότι παραμένετε πάντα η πιστή και αφοσιωμένη σύντροφος που έχει ανάγκη. Μια σύντροφος που και υπομονή έχει αλλά και κατανόηση στο πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να κατακτήσει κάποιους στόχους του. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άπαξ και ένας Υδροχόος αποφάσισε να ανοίξει την καρδιά του για μια μόνιμη δέσμευση, γιατί γι’ αυτόν το «σ ’αγαπώ» είναι πολύ σημαντική δήλωση, μπορείτε να είστε προετοιμασμένες για πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις…! Από τη μεριά σας όμως, τώρα είναι που χρειάζεται πολύ δουλειά! Χρειάζεται να του δείξετε ότι όχι μόνο σας έδωσε ανείπωτη χαρά αλλά και ότι τα συναισθήματά σας είναι αμοιβαία! Φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να του το ανταποδώσετε! Δείξτε του απέραντη φροντίδα και τρυφερότητα, έτσι θα αντέξει τη «γύμνια» της ψυχής του, γιατί έτσι ακριβώς αντιμετωπίζει αυτό του το συναισθηματικό άνοιγμα. Φοβάται μην έμεινε ακάλυπτος και ευάλωτος σε οποιοδήποτε χτύπημα… Δείξτε του ότι έκανε λάθος ν’ ανησυχεί! Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Μην κάνετε το λάθος να νομίσετε ότι επειδή σας είπε «σ’ αγαπώ», δέσατε και τον γάιδαρό σας. Πλανιέστε οικτρά! Ό, τι στυλ συμπεριφοράς διατηρούσατε μέχρι τότε, αυτό και να φροντίσετε να έχετε. Μόνο τα μάτια σας να είναι πάντα ορθάνοιχτα μαζί του. Αυτό το κομμάτι ήταν το πιο εύκολο μαζί του, το δύσκολο είναι να παραμείνει αμείωτο το ενδιαφέρον του για σας… Η μαγική συνταγή είναι να του δείχνετε πόσο σημαντικός είναι όχι μόνο για σας αλλά και γενικά στη ζωή του. Τονώστε του την αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα συνεχίστε να κουλαντρίζετε με αποφασιστικότητα τα πρακτικά θέματα της ζωής σας. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα εξακολουθείτε να ασκείτε σημαντική επιρροή στη ζωή του.  Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Είναι εξαιρετική αστρολόγος, γνωστή από την tv! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-10-2017 10:22
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms