Δίας στον Ζυγό: Πώς θα επιδράσει στα ερwτικά κάθε ζωδίου;
Βαθμολόγησε
11
10
2016

Δίας στον Ζυγό: Πώς θα επιδράσει στα ερwτικά κάθε ζωδίου;

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό! Στο ζώδιο της ενότητας, της αρμονίας, του γάμου, της συντροφικότητας. Από αυτή τη θέση μάς βοηθάει να είμαστε πιο συνεργάσιμοι, πιο δεκτικοί στις δεσμεύσεις μας προς τους άλλους, προσανατολισμένοι στο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να δημιουργούμε γέφυρες και να ανταποκρινόμαστε στις δεσμεύσεις μας. Καινούργιες σχέσεις, ανανεωτικές καταστάσεις, όρκοι, προτάσεις και γενικότερα τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι στη σφαίρα του πιθανού για έναν ολόκληρο χρόνο, με τον Δία στον Ζυγό, ανάλογα με το τι προδιαθέτει ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης του καθενός μας. Κι αν περιμένουμε τα βέλη του Φτερωτού Θεού, ίσως ο Δίας από τον Ζυγό μας υποδεικνύει από πού θα μας έρθουν...

Διάβασε πως επηρεάζει το ζώδιό σου ο Δίας στον Ζυγό:

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας κρύβεται μέσα σε κάθε παρέα, κάθε διαπραγμάτευσή σου, κάθε καινούργια γνωριμία. Οποιαδήποτε συσχέτισή σου με οποιονδήποτε άλλο, κρύβει την πιθανότητα να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι. Εσύ απλά πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Αν έχεις μία σχέση, οι ανανεώσεις όρκων ή οι προτάσεις είναι στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση, κάτι καλό θα συμβεί, κάτι που θα σε βγάλει από τις θεωρίες τις ανεξαρτησίας και θα σε βάλει στη διαδικασία να πιστέψεις στις δεσμεύσεις…Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φαντάσου: είσαι στο γυμναστήριο και σε πλησιάζει ο/η κούκλος/α για να σε ρωτήσει κάτι και να καταλήξετε να γυμνάζεστε στο… καφέ, συζητώντας και φλερτάροντας. Ή γνωρίζεις το δέκα το καλό στη δουλειά σου, καθώς μια συναδελφική σχέση προάγεται σε ερωτική. Ο έρωτας έρχεται μέσα από τις καθημερινές σου ενασχολήσεις. Μην υποτιμάς καμία και μην απορρίπτεις κανένα χώρο, αφού είναι πιθανό να κρύβει την αυριανή σου σχέση. Αν έχεις δεσμό, μη διστάσεις να τον εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Αν το «θέλει» κι ο προσωπικός σου χάρτης, όλα είναι πιθανά!Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας επεκτείνει και βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Ζυγό! Δεν υπάρχει τόπος και χρόνος που να μπορώ να αποκλείσω ως πιθανό περιβάλλον ή κατάλληλη ώρα για να φλερτάρεις, να απολαύσεις τον έρωτα, να πάρεις επιβεβαιώσεις. Αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι δεκτικός στις επιδράσεις του Δία, μπορεί να γυρίσεις ζευγαρωμένος/η στο σπίτι, ακόμη και μετά τα ψώνια σου στον μανάβη. Εσύ το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις, είτε είσαι αδέσμευτος/η είτε είσαι δεσμευμένος/η, είναι ότι θα ανακτήσεις τον παλιό, καλό, χαρούμενο και άτακτο εαυτό σου…Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στον Ζυγό, οι πιθανότητες να κάνεις οικογένεια ή να συγκατοικήσεις ή να διευρύνεις την οικογένειά σου είναι πολλές, ανάλογα με το τι επιτάσσει ο προσωπικός σου χάρτης. Μια καινούργια γνωριμία και μάλιστα πολλά υποσχόμενη, μπορεί να έρθει μέσα από κοινωνικές γνωριμίες! Ξέρεις τι λέω, εννοώ αυτές τις εξόδους που βαριέσαι αλλά τελικά πείθεσαι να πας, καθώς ωφελούν την εικόνα σου ή τη δουλειά σου. Κι αυτές οι βαρετές έξοδοι μπορεί να κρύβουν το δέκα το καλό της ζωής σου.Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΛΕΩΝ

Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα βρει χιλιάδες τρόπους να εκφραστεί με τον Δία στον Ζυγό! Αν το χρησιμοποιήσεις για να απογειώσεις το ταίρι σου, βάζοντάς το στο παραμύθι σου, που στην πραγματικότητα θα είναι ο ιστός σου, θα πιάσεις τζακ-ποτ: και θα το παγιδεύσεις και θα νιώθει υπέροχα! Το αυριανό σου ταίρι, αδέσμευτε Λέοντα, μπορεί να κρύβεται πίσω από ξαδέλφια, αδέλφια, συγγενείς και γείτονες. Μπορεί να το γνωρίσεις σε ένα ταξίδι ή στην πιο βαρετή συγκέντρωση συγγενών. Άρα, δε λέμε «όχι» στις προσκλήσεις, γιατί μπορεί να είναι υπέροχες προκλήσεις…Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας από τον Ζυγό υπόσχεται να σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τις ανάγκες σου. Εσύ πρέπει να δεις τι αποζητάς από τον έρωτα, ώστε να κινηθείς σε αυτό το πλαίσιο. Αν έχεις μία σχέση, θα σας φέρουν πιο κοντά οι προσπάθειές σας να καλύψετε ανάγκες που και οι δύο έχετε, ιδιαίτερα αν ο ένας βοηθάει τον άλλο. Αν ψάχνεις ένα ταίρι, μπορεί να το βρεις ακόμη και στην τράπεζα, στη δουλειά ή σε ένα χώρο που δε θα φανταζόσουν ποτέ ότι μπορεί να κρύβει το μελλοντικό σου ταίρι.Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΖΥΓΟΣ

Είσαι ο πρωταγωνιστής του έργου που θα παιχτεί με τον Δία στο ζώδιό σου! Αν έχεις μία σχέση, θα κάνεις το επόμενο βήμα ή θα την ανανεώσεις! Αν ψάχνεις ένα ταίρι, δεν υπάρχουν όρια, εκτός αν τα βάζει ο προσωπικός σου χάρτης! Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, όποια συνεργασία, συναναστροφή, επαφή, συμφωνία, γνωριμία και να κάνεις, μπορεί να «κρύβει» τον μεγάλο έρωτα! Έχε μυαλό και καρδιά ανοιχτά, κι όλα τα άλλα πίστεψε ότι θα γίνουν…Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η αρωγή του Δία από τον Ζυγό δεν είναι τόσο εμφανής για τα αισθηματικά σου, αλλά είναι πολύ συμβατή προς τη μυστικοπαθή πλευρά σου. Μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου, ανοίγεται ένας υπέροχος ορίζοντας με ένταση, πάθη, έρωτες, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα πλησιάσεις το ταίρι σου, καθώς θα αποκαλύψετε ο ένας στον άλλο τις πιο μύχιες πλευρές του εαυτού σας. Αν ψάχνεις ένα ταίρι, μπορεί να το βρεις εκεί που δεν το περιμένεις ή μέσα από τις δραστηριότητές σου για κοινωφελείς σκοπούς.Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Συ μου χάραξες πορεία…» σου ψιθυρίζει ο Δίας από τον Ζυγό, καθώς σου ζητά να σκεφτείς ξεκάθαρα τα της αισθηματικής σου ζωής και να βάλεις στόχους, που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική του δουλειά! Ανανεωτικές, διασκεδαστικές καταστάσεις ή οργάνωση σχεδίου με σκοπό την επισημοποίηση του δεσμού σου. Η μεγάλη αγάπη μπορεί να είναι ένα φιλαράκι σου ή μια γνωριμία μέσω φίλων, κάποιος/α που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, ένα άτομο με το οποίο δραστηριοποιείστε σε συλλόγους ή οργανώσεις.Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πίσω από τα αυστηρά γυαλιά του/της προϊσταμένου/ης, μπορεί να κρύβονται τα μάτια-θάλασσες, μέσα στα οποία θα κολυμπάς και θα χάνεσαι… Ω ναι! Ο έρωτάς σου κρύβεται σε χώρους εργασίας, ανάμεσα στα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι για να διαγράψεις μια ενδιαφέρουσα καριέρα ή στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Αν έχεις έναν δεσμό, φαίνεται ότι θα επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Σε κάθε περίπτωση, η ερωτική σου ζωή θα σε τοποθετήσει σε πιο υψηλές βαθμίδες της κοινωνικής ιεραρχίας.Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας από μακριά! Έρωτας που θα φουντώσει σε ένα ταξίδι ή με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με τον καθηγητή σου ή με τη μαθήτριά σου ή με ένα άτομο που σας συνδέουν κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα ή βρίσκεστε στην ίδια σχολή. Τον πρώτο λόγο έχει ο προσωπικός σου χάρτης αλλά, σε κάθε περίπτωση, με τον Δία στον Ζυγό ο έρωτας θα είναι της αρεσκείας σου, καθώς θα σε βάζει σε παιχνίδια μυαλού. Αν έχεις μια σχέση, θα την ανανεώσεις αν εσύ και το ταίρι σου βρείτε και ασκήσετε κοινά ενδιαφέροντα, αν μπείτε σε περιπέτειες και ταξίδια, αν προσπαθήσετε να σπάσετε τα δεσμά της ρουτίνας.Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

 

ΙΧΘΥΣ

Εντάξει! Ο Δίας θα βοηθήσει όσο μπορεί, αρκεί κι εσύ να έχεις τη διάθεση να βγεις από τον κλοιό της εσωστρέφειας και να μπεις στο παιχνίδι. Το σενάριο να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι περιμένοντας τις πίτσες και αντί να σου χτυπήσει την πόρτα το delivery boy, θα χτυπήσει κατά λάθος ο «Βούδας» με εμφάνιση μανεκέν, θα πρέπει να το αποβάλλεις οριστικά από το μυαλό σου και να επανέλθεις στην πεζή καθημερινότητα, όπου θα υποστηρίζεις τις επιθυμίες σου και δε θα διστάζεις να ακολουθείς την καρδιά σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε είσαι αδέσμευτος/η. Αν εσύ βγεις στον έξω κόσμο αποφασισμένος/η να κερδίσεις το ποθούμενο, ο Δίας θα δημιουργήσει τις συνθήκες…Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι μπορείτε να συνομιλήσετε με την αγαπημένη σας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη και τους συνεργάτες της για τις προσωπικές σας προβλέψεις, καλώντας στο 14540 ή με sms στέλντοντας ΣΜΑΡΩ στο 54529. Τώρα και από Κύπρο μπορείς να πάρεις τηλεφωνικά την προσωπική σου πρόβλεψη. Κάλεσε 900-19-220.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-10-2016 11:34
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms