Όταν οι εκλείψεις προσβάλουν ένα γενέθλιο πλανήτη σου.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
21
02
2017

Όταν οι εκλείψεις προσβάλουν ένα γενέθλιο πλανήτη σου.

E-zwdia

Κάθε έξι μήνες περίπου συμβαίνουν οι εκλείψεις, οι οποίες μας επηρεάζουν ανάλογα τον οίκο που καταλαμβάνουν και τον πλανήτη με τον οποίο έρχονται σε όψη. Αστρολογικά, ο πλανήτης που δέχεται την έκλειψη θα επηρεαστεί ανάλογα με τη φύση του. Έχουμε την τάση να βιώνουμε πιο έντονα τις εκλείψεις όταν κάνουν σύνοδο, τετράγωνο και αντίθεση με έναν πλανήτη στο γενέθλιο χάρτη μας. Κάθε φορά που κτυπάει η έκλειψη, μας προκαλεί σε μια βαθιά αλλαγή. Η επιρροή της έκλειψης είναι πολύ ισχυρή όταν πέφτει πολύ κοντά στις ακμές του πρώτου, τετάρτου, εβδόμου και δέκατου οίκου κι όταν κάνει όψεις συνόδου, τετραγώνου και αντίθεσης με ένα γενέθλιο πλανήτη. Αναλυτικά, τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) δε βρίσκονται σε καλή σχέση μεταξύ τους, όπως επίσης τα Σταθερά (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και τα Μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς).

 

Οι εκλείψεις και οι όψεις τους με τους πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη μας.

 

Συγκεκριμένα:

Με το γενέθλιο Ήλιο: Θα θέλετε να επιβάλλετε τη θέλησή σας και χρειάζεται να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις. Επιδιώκετε να είστε ο ηγέτης και δίνετε περισσότερη σημασία στον εαυτό σας. Θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε αυταρχικοί και να μην επιβάλετε τη δύναμή σας. Θέλετε να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά η δειλία και η ψευδή μετριοφροσύνη σας, σας κάνουν να παραδώσετε αυτόν το ρόλο στους άλλους. Επειδή ο Ήλιος συμβολίζει τους άνδρες γενικά και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, θα έχετε πολλές επαφές με άντρες και ισχυρά πρόσωπα. Υπό την επήρεια αυτής της έκλειψης δημιουργούνται καταλυτικές αλλαγές στη ζωή. Τώρα θα έχετε σημαντική επιρροή στους άλλους, για καλό ή για κακό, και αν δεν έχετε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι λίγο δυσάρεστο.

Με τη γενέθλια Σελήνη: Επιδιώκετε να ανακτήσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα που έχετε χάσει. Μια νέα κατάσταση ζωής ή μια αλλαγή μπορεί να σας αφήσουν το συναίσθημα ότι είστε εκτεθειμένοι ψυχικά και συναισθηματικά. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι σημαντικές ή ασήμαντες, αλλά τα πράγματα δε θα είναι σταθερά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα βιώσετε μια έντονη συναισθηματική αντίδραση εξαιτίας των επικείμενων γεγονότων ή από το περιβάλλον σας, και η φαντασία σας θα είναι πιο έντονη. Η μητέρα σας ή οι γυναίκες θα διαδραματίσουν έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή σας. Μια θετική χρήση αυτής της έκλειψης είναι να επιφέρετε εσείς οι ίδιοι τις αλλαγές που νομίζετε ότι θα ήταν επωφελείς για σας. Μην προσπαθήσετε να σταματήσετε τα επερχόμενα γεγονότα, γιατί δε θα παραμείνετε έτσι.

Με τον Ωροσκόπο: Ό,τι συμβαίνει, θα γίνεται μόνο με δική σας πρωτοβουλία. Μπορεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και στη συμπεριφορά σας. Οι περιστάσεις σάς οδηγούν σε προσωρινές ή ακόμα και μόνιμες αλλαγές της προσωπικότητάς σας. Μπορεί επίσης να εμφανιστούν απώλεια ή αύξηση βάρους. Θέματα υγείας μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σας. Οι σχέσεις που είναι στέρεες δυναμώνουν, ενώ αυτές που είναι ήδη κλονισμένες διαλύονται. Αποφύγετε τα παρορμητικά λόγια και ενέργειες, για να αποφευχθούν προβλήματα με το σύντροφό σας ή/και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Ενδέχεται να υπάρξουν επίσης προβλήματα με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας και η αιτία για όλα αυτά θα είστε εσείς!

Με το γενέθλιο Ερμή: Θα αναλώνετε περισσότερο χρόνο στο τηλέφωνο, στο γράψιμο, στο διάβασμα και ίσως δυσανασχετήσετε με μια απρόβλεπτη συνάντηση ή επίσκεψη, ή θα έχετε περισσότερους επισκέπτες από το συνηθισμένο που θα σας κουράσουν. Το μυαλό σας είναι πολύ δραστήριο, λειτουργεί τώρα πιο γρήγορα, έτσι ευνοούνται όλες οι διανοητικές αναζητήσεις. Προσέξτε όμως να μην κουράζετε τον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρξουν απάτη, κλοπή και ανεπιτυχή ταξίδια. Σε κοσμικό επίπεδο, πιστεύεται ότι οι καιρικές συνθήκες μπορεί να γίνουν απρόβλεπτες με ξηρασία, πλημμύρες, τυφώνες, σεισμούς και καταιγίδες.

Με τη γενέθλια Αφροδίτη: Γίνεστε περισσότερο υλιστές, καλλωπίζετε το περιβάλλον σας και κοινωνικοποιείστε περισσότερο. Είστε πιο γοητευτικοί και πιο ελκυστικοί και βελτιώνετε την εξωτερική σας εμφάνιση, με αποτέλεσμα να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Νέοι έρωτες αρχίζουν συχνά στο πλαίσιο της παρούσας έκλειψης, αλλά προσέξτε τις επιλογές σας! Ίσως θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή το διαμέρισμά σας, ή να ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι. Επιδιώκετε περισσότερο τη διασκέδαση, αλλά προσέξτε τα έξοδά σας! Τώρα αναζητάτε την αφθονία, την ειρήνη, τη δόξα, την αγάπη και την ευτυχία. Σε κοσμικό επίπεδο, πιστεύεται ότι οι καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι επωφελείς για τη γεωργία.

Με το γενέθλιο Άρη: Η έκλειψη αυτή ευνοεί τη σωματική δραστηριότητα και είστε δραστήριοι και πολυάσχολοι. Έχετε πολλή ενέργεια τώρα, η οποία θα πρέπει να εκτονωθεί, διαφορετικά οδηγεί σε αλαζονική συμπεριφορά και μερικές φορές σε ατυχήματα. Εμπλέκεστε σε συγκρούσεις με κάποιο άτομο, ανεξάρτητα από το πόσο θέλετε την αρμονία και την ειρήνη. Απαιτείται προσοχή όσον αφορά τα αυτοκίνητα, συνήθως στην αγορά τους, στη συντήρησή τους και την επισκευή τους. Σε κοσμικό επίπεδο, πιστεύεται ότι μπορεί να υπάρξουν ξηρασία, πυρκαγιές, εμπρησμοί, βία, πόλεμοι και απροσδόκητοι θάνατοι. Η γη μπορεί να εκτεθεί σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως υπερβολική ζέστη ή κρύο, καταιγίδες, τυφώνες και καταστροφικούς ανέμους.

Με το γενέθλιο Δία: Τώρα θέλετε τα πάντα! Έχετε αισιοδοξία και αναζητάτε τα υλικά αγαθά, μια καλύτερη δουλειά, μια προαγωγή, έναν έρωτα! Ό,τι θέλετε, θα παλέψετε για να το αποκτήσετε. Θα πάρετε αυτό που θέλετε, ανάλογα με το πόση προσπάθεια είστε πρόθυμοι να καταβάλετε, γιατί θα συναντήσετε κάποια εμπόδια. Μην αναλαμβάνετε δεσμεύσεις και μη δίνετε υποσχέσεις, γιατί δε θα είστε σε θέση να τις εκπληρώσετε αργότερα. Ίσως το παρακάνετε με το φαγητό, τα έξοδα και τις ερωτικές περιπέτειες ή τα ταξίδια. Προσέξτε τη φήμη σας, την υγεία σας και τα οικονομικά σας. Σε κοσμικό επίπεδο, πιστεύεται ότι το κλίμα γίνεται πιο ήπιο, με χαμηλή βροχόπτωση και με δυνατότητα καλλιέργειας.

Με το γενέθλιο Κρόνο: Ετοιμαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να εργαστείτε σκληρότερα. Αν το κάνετε, θα ανταμειφτείτε με κάποιο απτό τρόπο. Αν όχι, θα περιοριστείτε. Μπορεί να παλεύετε για μια θέση εξουσίας ή να έχετε περισσότερες επαφές με πρόσωπα κύρους. Η ζωή σας παίρνει μια πιο σοβαρή μορφή και είστε μελαγχολικοί. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να δείτε την πραγματικότητα μιας δεδομένης κατάστασης. Οι σχέσεις με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ή με τους ανωτέρους σας, θα σας προβληματίσουν. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά και πάθετε κατάθλιψη. Σε κοσμικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν ζημιές από το κρύο, μακροχρόνιες ασθένειες, φόβος, φυλάκιση, φτώχεια, κακία και φθόνος. Επίσης, πολύ κρύο, ζημιές από καταιγίδες, ρύπανση και φτωχές σοδειές.

Με το γενέθλιο Ουρανό: Δημιουργούνται απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία σας οδηγούν σε μια καταλυτική αλλαγή. Να είστε έτοιμοι να συναντηθείτε με το απροσδόκητο! Θα αντιμετωπίσετε μια ξαφνική στροφή της ζωής σας και εάν δεν κάνετε προσεκτικό σχεδιασμό, θα είστε αρκετά δυσαρεστημένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αλλά αν σας αρέσει ο ενθουσιασμός και η αλλαγή ή τουλάχιστον μπορείτε να προσαρμοστείτε, θα είναι μια χρονική περίοδος διασκέδασης. Έτσι, να είστε χαλαροί και να κινηθείτε ευέλικτα τώρα, αντί να είστε αναστατωμένοι. Τα πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα, αν δεν τα προγραμματίσετε. Η μοντέρνα τεχνολογία ή η εφεύρεση νέων τρόπων να κάνετε πράγματα, μπορεί να είναι πιο σημαντική για σας απ’ ό,τι συνήθως.

Με το γενέθλιο Ποσειδώνα: Κυριαρχεί η σύγχυση και οι άλλοι σας συμπεριφέρονται με έναν αβέβαιο ή απατηλό τρόπο. Υπάρχει έντονη ονειροπόληση και τα γεγονότα είναι μπερδεμένα. Οι άνθρωποι γύρω σας φαίνονται αβέβαιοι, αρνούνται να δεσμευτούν ή αποδεικνύονται παραπλανητικοί. Μερικές φορές δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς τι συμβαίνει σε μια κατάσταση. Σκεφτείτε προσεκτικά τα πράγματα και πάρτε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε πριν προβείτε στη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή στην ανάληψη δράσης. Αν είναι δυνατόν, καθυστερήστε οποιαδήποτε μακροπρόθεσμα σχέδια ή δεσμεύσεις ή σημαντικές αγορές, και κινηθείτε αφού περάσει η επιρροή αυτής της έκλειψης. Είστε τώρα περισσότερο αφηρημένοι και έχετε αυξημένο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα.

Με το γενέθλιο Πλούτωνα: Τώρα οι αλλαγές απαιτούν χρόνο και προσπάθεια, δύναμη και αντοχές. Αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, είναι συχνά μόνιμες και αμετάκλητες. Να θυμάστε ότι μερικές φορές θα πρέπει να αποβάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν πόνο, για να κάνετε χώρο για κάτι νέο. Το καινούργιο δε θα έρθει σε σας σύντομα, παρά μόνο αφού περάσει η επιρροή αυτής της έκλειψης. Ό,τι έχει χαθεί ή αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν πρόκειται να ξανάρθει στη ζωή σας. Οι αλλαγές του Πλούτωνα είναι για πάντα. Ο Πλούτωνας λειτουργεί τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε σεξουαλικό επίπεδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-02-2017 11:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ