Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
04
2022

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 30 Απριλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 30 Απριλίου 2022, ώρα Ελλάδας 11:27 μ.μ γίνεται η Μερική έκλειψη Ηλίου στις 10ο 28΄ του Ταύρου. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί μια γόνιμη νέα αρχή, αφού βρίσκεται σε ένα γήινο ζώδιο, που εκπροσωπεί την ανάπτυξη, την ομορφιά, τον αισθησιασμό και τα οικονομικά. Απελευθερώνει μια εσωτερική ένταση, καθώς καταστάσεις οι οποίες πλανώνται, ξαφνικά θα εκραγούν, προκειμένου να απαλλαγείτε από τα προβλήματα. Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση θλίψης και απώλειας, και σε προσωπικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές ή ακόμα προσωπικά, σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

 

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο: Δώσε αξία στον εαυτό σου και στη δύναμη της αγάπης!

 

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και της αγάπης, των οικονομικών και της δημιουργικής έκφρασης. Κάτι νέο υφαίνεται κι αυτό φέρνει στην επιφάνεια τις κρυμμένες δυνατότητές σας. Σας παροτρύνει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, σας συνδέει με τις παλιές αμφιβολίες σας, βλέπετε ξεκάθαρα τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που σας εμποδίζουν από την πνευματική σας εξέλιξη. Σας ζητά να δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα: Ζείτε σύμφωνα με τις αξίες σας; Ποιο είναι το όραμά σας για το χρήμα και τον πλούτο; Τι πρέπει να συμβεί για να μπορέσετε να βρείτε τη σταθερότητα στις σχέσεις σας και μια ικανοποιητική καθημερινή ζωή; Ανακαλύπτετε ότι οι αξίες της αγάπης, της σοφίας και της ομορφιάς μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε μέσα από τα πιο σκοτεινά άδυτα της ψυχής σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο σας καλεί να δείτε το τι εκτιμάτε στη ζωή σας, εστιάζει σε θέματα προσωπικής ασφάλειας και δείχνει ότι κάτι ή κάποιος που σας είναι προσφιλές ή κοντά σας θα φύγει. Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο και αναμφισβήτητα δεν του αρέσουν οι αλλαγές, αλλά η Ηλιακή έκλειψη σε αυτό το ζώδιο θα εξαναγκάσει τα γεγονότα. Ένα μέρος της ζωής σας, το οποίο κατά βάθος δεν θέλετε να φύγει, πρόκειται να τελειώσει! Προετοιμαστείτε από τώρα για τη δίνη που έρχεται, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα κι ότι όλοι μας πρέπει να προχωρήσουμε και να αναπτυχθούμε ως ανθρώπινα όντα, δεν πρέπει ποτέ να μένουμε στάσιμοι. Μη φοβάστε για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε αλλά σκεφτείτε το φως της αυγής που φέρνουν.

 

Η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Ηλιακής έκλειψης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, τα οικονομικά θέματα θα αποκτήσουν μεγάλη σημασία για σας. Υπάρχει πιθανότητα να έχετε απρόβλεπτα έξοδα, βάσει αυτής της επιρροής. Επίσης, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τις οικονομικές σας συναλλαγές, καθώς υπάρχει δυνατότητα να έχετε διαμάχες για οικονομικά θέματα. Ο δεύτερος οίκος κυβερνά, επίσης, την αυτοπεποίθησή σας, έτσι θα αισθάνεστε πολύ άνετα με τον εαυτό σας, αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ανάπτυξη, προκειμένου να προβάλλετε την αυτοαξία σας. Αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική δοσοληψία τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, δίνετε έμφαση στην προσωπική σας ανάπτυξη. Η προσωπική σας αναγνώριση είναι ουσιαστικής σημασίας τώρα για σας, προκειμένου να λάβετε εκτίμηση και να έχετε ανάπτυξη. Το να δείτε τις αδυναμίες σας είναι τόσο σημαντικό στην πρόοδό σας, όπως και η αναγνώριση των πλεονεκτημάτων σας. Τώρα θα βιώσετε κρίσεις ταυτότητας ή θα έχετε αμφιβολίες σε σχέση με την ερωτική ή επαγγελματική πορεία σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλλετε ένα νέο εαυτό. Βρείτε τον αληθινό εαυτό σας και κάντε το καλύτερο, και αυτό θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πιο ανανεωμένοι. Τώρα θα έχετε δύναμη, αντοχή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αφού κατανοείτε τι θέλετε από τη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Ηλιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε εθελοντικά ή να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί και να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά, γι’ αυτό βεβαιωθείτε πως ό, τι λέτε, το λέτε προσεκτικά, και όχι να σας ξεφύγει κατά λάθος. Η δυνατότητά σας να εξερευνήσετε το υποσυνείδητό σας είναι έντονη αυτή τη στιγμή, καθώς και να αναλογιστείτε τα λάθη του παρελθόντος. Μπορεί επίσης να θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, μακριά από τον κόσμο. Παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν, φαίνεται να είναι έξω από τον έλεγχό σας, κι αυτό είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να αξιολογήσετε εκ νέου κάποια πρόσωπα και καταστάσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, θα εστιάσετε στις φιλίες σας και τις κοινωνικές ομάδες. Μπορεί να υπάρξουν καινούργια άτομα που εισέρχονται στη ζωή σας τώρα, ενώ παλιοί φίλοι, οι οποίοι δεν εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σας, μπορεί να σας πιέσουν. Μπορεί να σας συγκινήσουν τώρα πρόσωπα και πράγματα που είναι πολύ διαφορετικά από εσάς και θα είστε πιο ανεκτικοί και ανοικτοί με τους άλλους. Θα έρθουν πολλά γεγονότα στο προσκήνιο και αυτό μπορεί να είναι είτε κακό, είτε καλό, αλλά θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε εκ νέου τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον σας. Κάνοντας κάτι διαφορετικό, θα μειώσει την απογοήτευση και θα αυξήσει την ικανοποίησή σας. 

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να δείξει μια εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας ή μια αλλαγή στην πορεία της ζωής σας. Προσπαθήστε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί τώρα οι ανώτεροί σας θα δίνουν περισσότερη σημασία από το κανονικό στο έργο σας και τα επιτεύγματά σας. Μπορεί να είναι μια ευοίωνη περίοδος για αύξηση ή προαγωγή ή να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα. Η εξάλειψη των καθηκόντων ή υποχρεώσεων που έχουν γίνει υπερβολικά επαχθείς, θα σας απελευθερώσει από το βάρος που σηκώνετε τελευταία στους ώμους σας. Μην εκνευρίζεστε με όλα όσα έχετε να κάνετε και αναθέστε την εργασία σας, αν μπορείτε, σε άλλους, όταν χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον ένατο οίκο σας, ένα εξωτερικό συμβάν θα είναι μία πρόκληση για τις πεποιθήσεις σας, πιθανώς στη σφαίρα του δικαίου ή της διδασκαλίας. Θα έχετε ανοιχτό μυαλό και γρήγορα θα μάθετε κάτι πολύτιμο. Ίσως αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας ή να κάνετε αυτό το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για πνευματική εξερεύνηση και για να αρχίσετε σεμινάρια ή μια ξένη γλώσσα. Επειδή ο ένατος οίκος κυβερνά το νόμο, νομικά θέματα μπορούν να μπουν στο παιχνίδι και να σας απασχολήσουν. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, γι’ αυτό μη δεσμεύεστε με κάτι που δεν θα τελειώσετε γρήγορα. 

ΖΥΓΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον όγδοο οίκο σας, θα δίνετε έμφαση τώρα στα υλικά αγαθά και στο σεξ. Θα σας απασχολήσουν τα χρήματα που μοιράζεστε με τους συνεργάτες σας ή το σύντροφό σας. Η ενεργοποίηση της λίμπιντό σας μπορεί να διεγείρει επιθετικές σεξουαλικές ορμές. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες απροσδόκητες αποκαλύψεις, οι οποίες εφιστούν την προσοχή σας στη διατήρηση της ειρήνης στις σχέσεις σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, μερικές φορές το κόστος της διατήρησης της αρμονίας θα είναι υψηλό. Με αυτή την Έκλειψη Ηλίου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε τις στενές συναισθηματικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, θα πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά τα θέματα σχέσεων. Όσοι από εσάς έχετε σχέση, μη βιάζεστε να δεσμευθείτε αλλά κάντε αρκετό έλεγχο του ιστορικού του προσώπου που σας ενδιαφέρει, για να εξασφαλίσετε ότι δεσμεύεστε με το σωστό πρόσωπο. Εν τω μεταξύ, θα εκδηλώνετε τα έντονα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας και μερικές φορές θα αυτοπροβάλλεστε. Προσέξτε τους κρυφούς εχθρούς οι οποίοι μπορούν να αποκαλυφθούν και που μπορεί να είναι άτομα που ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι είναι εχθροί σας, εξαιτίας είτε της δικής σας άρνησης, είτε επειδή είναι σε θέση να κρυφτούν καλά. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, θα δίνετε έμφαση στην προσωπική σας υγεία, το περιβάλλον σας και τις σχέσεις στην εργασία σας. Μια θετική απάντηση στην έκλειψη Ηλίου συνήθως οδηγεί σε καλύτερη υγεία και διατροφικές συνήθειες. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες σας για θέματα που αφορούν την εργασία σας για να αποφύγετε μετέπειτα προβλήματα. Η σωματική και ψυχολογική σας υγεία μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τη συνολική παραγωγικότητα στην εργασία σας. Είναι μια στιγμή που μπορεί να είναι πιο δύσκολο για σας να έχετε αρμονική συνεργασία στη δουλειά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον πέμπτο οίκο σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ριψοκινδυνέψετε για να προβάλλετε τη δημιουργικότητά σας, για θέματα που αφορούν τον έρωτα και την αγάπη. Θα σας απασχολήσει ό, τι σας φέρνει χαρά και διασκέδαση, δηλαδή, θα θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας! Οι δραστηριότητές σας και οι σχέσεις που επιτρέπουν την απόλαυση και τη δημιουργία, και παράλληλα σας δίνουν ευτυχισμένα συναισθήματα είναι τα μέσα για την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησής σας. Όσοι από εσάς έχετε παιδιά, το δέσιμο μαζί τους θα έχει ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση του «εγώ» σας. Η ισορροπία του δούναι και λαβείν στις σχέσεις σας είναι απαραίτητη τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας θα είναι η δημιουργία μιας νέας ζωής στο σπίτι για να αισθάνεστε άνετα και να έχετε ασφάλεια. Η αλλαγή και η προσαρμογή είναι απαραίτητες για να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Οι γονείς σας, η οικογένειά σας και ο τρόπος ζωής σας είναι σημαντικά ζητήματα που χρήζουν της προσοχής σας αυτή τη στιγμή. Θα είστε ευάλωτοι συναισθηματικά και ο καλύτερος υποστηρικτής των άλλων. Μπορεί να νιώθετε πιο τολμηροί τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αυτό μπορεί να είναι προς όφελός σας σε ορισμένα θέματα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την τάση ανάληψης ρίσκων ή να επιτίθεστε σε άλλους με έναν απροκάλυπτο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον τρίτο οίκο σας, δίνετε έμφαση στις πνευματικές και επικοινωνιακές σας ανάγκες. Η αυταρέσκειά σας είναι πιθανό να ικανοποιηθεί μέσω της μάθησης και της διδασκαλίας, εκφράζοντας τις ιδέες και τις γνώσεις σας σε συζητήσεις ή σε γραπτή μορφή. Η προσπάθεια ανταμείβεται με προσωπική ανάπτυξη. Προσέξτε τις σχέσεις με τα αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας, γιατί μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση. Όσοι είστε σπουδαστές, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις σπουδές σας και να αποφύγετε ανεπιθύμητες επιρροές. Θα πρέπει να είστε ρεαλιστικοί με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας τώρα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-04-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση