Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 25 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
07
2021

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 25 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Ιουλίου 2021, ο Ερμής που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει αντιθέσεις και συναισθηματικές συγκρούσεις. Έντονη θα είναι η καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία, δεν αποκλείεται κάποιες ενέργειες να κρατηθούν μυστικές.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Εξουσιαστικές διαθέσεις, καχυποψία!

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυσπιστία, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για τελικές συμφωνίες και άμεσες διαπραγματεύσεις. Σε επικοινωνιακό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν υποκινούμενες καταστάσεις, παρασκηνιακές, προσοχή στα κουτσομπολιά και στα αρνητικά σχόλια. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν την πεισματική αντίδραση, καχύποπτος θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί στις σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές, καλό θα είναι στις συζητήσεις που θα ανοίξετε τα σχόλιά σας να είναι σκεπτόμενα, αποφύγετε τις αιχμηρές κουβέντες και τα καυστικά σχόλια. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με πεισματικές συμπεριφορές, θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τον έλεγχο των επαφών και των συζητήσεων σας. Προσοχή στις οικογενειακές και συναδελφικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι να κινηθούν εναντίον σας, προσέξτε πολύ καλά ποια πρόσωπα θα εμπιστευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τα μεγάλα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο χρηματικά ποσά. Στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε τελικές απαντήσεις σκεφτείτε πολύ καλά τι αντίκτυπο θα έχουν οι ενέργειες σας όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να αποφύγετε την έντονη εσωτερική σύγκρουση τα ξεσπάσματα και τις εξάρσεις.  Θα είναι δύσκολο για εσάς να ισορροπήσετε και να πάρετε αποφάσεις, καλό θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

ΛΕΩΝ

Στην επιφάνεια θα βγει η μυστικοπάθεια σας, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ενέργειες ή συμφωνίες που να τις κρατήσετε κρυφές. Δύσκολο θα είναι για εσάς να εξωτερικεύσετε αυτό που σκέφτεστε, δεν θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε και να μιλήσετε ανοιχτά για τις σκέψεις ή τις ανησυχίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Προσοχή στην επικοινωνία σας και γενικότερα στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε, καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική, τα σχόλια σας ενδεχομένως να παρεξηγηθούν και να ερμηνευτούν αρνητικά. Προσοχή στο παρασκήνιο και στα κουτσομπολιά, φανείτε φειδωλοί στα λόγια σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα υπάρξουν εναλλαγές που θα έχουν επιπτώσεις στη συμπεριφορά σας. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, χαλιναγωγήστε την παρόρμηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να σας βάλουν σε σκέψεις κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες σας, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τις συνθήκες και τους όρους, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Προσοχή στη συναισθηματική ένταση, καλό θα είναι να αποφύγετε να πιέσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους τρίτους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι μπερδεμένος με αποτέλεσμα να βρουν πρόσφορο έδαφος κάποια άτομα που θα θελήσουν να σας επηρεάσουν. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση σε γεγονότα που κατά την προηγούμενη περίοδο σας δημιούργησαν εκνευρισμό και αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και τα αρνητικά, δώστε έμφαση στο μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να κλειδωθείτε συναισθηματικά, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην εσωστρέφεια ή στη μυστικοπάθεια σας. Ίσως κάποια φιλικά ή οικογενειακά σας άτομα να περάσουν σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ακουστούν αποκαλύψεις που καλείστε να τις κρατήσετε μυστικές.

ΙΧΘΥΣ

Τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να αναλύσετε τις σχέσεις και τις καταστάσεις, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που επιδρούν πάνω σας αρνητικά. Αν νιώθετε πώς κάποιες σχέσεις είναι τοξικές καλό θα είναι να τις τερματίσετε. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας δεν θα λείψουν οι εναλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-07-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση