Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 17 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
15
01
2024

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 17 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Ιανουάριου ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, ανοίγει ο δρόμος για καινούργιες επιδιώξεις, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα οδηγήσουν σε βελτίωση. Ο τρόπος σκέψης θα είναι αντικειμενικός, στόχος θα είναι η σταθεροποίηση.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ορθολογισμός, σωστές αποφάσεις

 

Οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν τα επαγγελματικά τους βήματα, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για διεκδικήσεις και επιδιώξεις. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συζητήσεις, σε ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά φεύγουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν ομαλά, το κλίμα θα είναι συναδελφικό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, για κοινωνικοποίηση και για συλλογική δράση.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ και για προσεγγίσεις, ανοίγματα θα προκύψουν για να δημιουργηθούν νέες σχέσεις. Για τα τσακωμένα ζευγάρια το έδαφος θα είναι πρόσφορο για να συζητηθούν τα επίμαχα ζητήματα και να βρεθούν λύσεις.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τα προσόντα σας, κινηθείτε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα βρείτε το κλίμα ευνοϊκό για να προωθήσετε ή να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Αν έχετε καινούργιες ιδέες ή προτάσεις οι εξελίξεις θα είναι θετικές, μη φρενάρετε τις ενέργειες σας. Θα προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά αν αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα βήματα σας και να αποκτήσετε μία σταθερή δουλειά. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συναναστροφές σας θα είναι ευχάριστες και θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Θα συναντηθείτε με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα και όμοιες πεποιθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στα επαγγελματικά τονώστε τις δυνάμεις σας και οργανωθείτε, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να υλοποιήσετε. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες σας, δεν αποκλείεται να προκύψει μία συμφέρουσα συμφωνία που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν επαφές που θα τονώσουν τις διαθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθείτε και να βγείτε από την αδράνεια. Δώστε έμφαση στον οικονομικό τομέα, οργανώστε τα βήματα σας, κινηθείτε μεθοδικά και άμεσα. Αποφύγετε τις ανούσιες αγορές, γενικότερα φροντίστε για τη σταθεροποίηση των εσόδων σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος για σταθεροποίηση. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές όμως θα απαιτούν συνετή σκέψη και μεθοδικά βήματα, χωρίς βιασύνες και αγχωτικές ενέργειες. Στον οικονομικό τομέα οργανώστε τις κινήσεις σας για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις και τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Κοινωνικοποιηθείτε, αποφύγετε την εσωστρέφεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικά σκεφτείτε θετικά και εστιαστείτε στις δοκιμασμένες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα εσείς και το ταίρι σας θα μπορέσετε να συζητήσετε σε βάθος και να λύσετε ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. Εσείς που είστε χωρίς σχέση προχωρήστε τα βήματα και τις προσεγγίσεις σας, θα μπορέσετε να βγείτε από τη στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στα οικονομικά σας ζητήματα, βάλτε σε πρόγραμμα λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οφειλές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταχτοποιήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να τονωθείτε, συζητήσεις με οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανεβαίνει η διάθεση σας, θα βγείτε από την απογοήτευση ή από την ατονία. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που ήδη είστε σε σχέση συζητήστε ανοιχτά, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα πάρουν μελλοντική έκταση. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με οφειλές και ανοιχτούς λογαριασμούς αποφύγετε την καθυστέρηση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρωθείτε στις επαφές και στις συναντήσεις, προσπαθήστε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι συνεργασίες σας θα πάνε πολύ καλά, δώστε έμφαση στις επαφές με τους συναδέλφους σας. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σας σχέσεις, θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε και να λύσετε παρεξηγήσεις που σας είχαν στενοχωρήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται ανοίγματα, στην περίπτωση που υπάρχει στο μυαλό σας κάποια νέα επιχειρηματική ιδέα θα δοθεί άνοιγμα για υλοποίηση, οργανώστε τις ενέργειες σας. Σε ζητήματα οικονομικής εξέλιξης σκεφτείτε μεθοδικά και προνοητικά, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, προσπαθήστε να τα αξιοποιήσετε επενδυτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε επαγγελματικά θέματα στοχεύστε στη σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ταχτοποιήσεις και διαπραγματεύσεις. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα μπορέσετε να βρεθείτε με πρόσωπα που περνάτε ευχάριστα και μπορούν να σας ανανεώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα υπάρξουν επαγγελματικά ανοίγματα που καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε με άμεσο τρόπο. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσπαθήστε να τονωθείτε, έρχονται θετικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να χαρείτε και να βγείτε από την απογοήτευση. Δώστε έμφαση στον κοινωνικό τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για συναναστροφές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms