Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 19 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
17
05
2023

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 19 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Μαΐου ο Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην αυτοσυγκράτηση και στην εσωτερική πειθαρχία. Σοβαρός και καλλιεργημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι σκεπτόμενες, οριοθετημένη θα είναι η ανυπομονησία και η παρορμητικότητα.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Δυνατότητα για ώριμες αποφάσεις

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες και συμβόλαια. Φεύγουν τα εμπόδια, οι οικονομικές συναλλαγές θα πορευτούν ομαλά χωρίς δυσκολίες και αναποδιές. Έμφαση θα δοθεί στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση, απαραίτητο θα είναι να μείνουν σταθερές οι βλέψεις. Στις συζητήσεις εφικτή θα είναι η συνεννόηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, φεύγει η αδιαλλαξία και η ανάγκη για εναντίωση.

Σε θέματα αισθηματικής φύσης τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, από κοινού θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.

Ο  Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που σας προβληματίζει και που κρατά από το παρελθόν τώρα θα μπορέσετε να δώσετε μία άμεση και ουσιαστική λύση. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να βγείτε από την αβεβαιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες. Τρέξτε τα βήματα σας, οργανώστε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, στην περίπτωση που χρειαστείτε υποστήριξη θα συναναστραφείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να σας δώσουν τη βοήθεια που αναζητάτε. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, στον εργασιακό χώρο η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις, απόψεις και ιδέες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για μία καινούργια συνεργασία, θα έχετε δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα και με ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αν οι βλέψεις σας είναι εφικτές θα εμφανιστεί μπροστά σας το άνοιγμα για υλοποίηση. Απαραίτητο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας, να σκεφτείτε αντικειμενικά, και να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προτάσεις, ιδέες και νέες συνεργασίες. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Απαραίτητο θα είναι να βάλετε προτεραιότητές, θα υπάρξει άνοιγμα για υλοποίηση, κινηθείτε οργανωμένα και όχι σπασμωδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές. Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διεκπεραιώσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή, οργανώστε τα πλάνα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε το συναίσθημα με τη λογική. Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός, επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, για να υλοποιηθούν αυτά που σκέφτεστε θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε με αμεσότητα χωρίς αναβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για να λύσετε επίμαχα ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Συζητήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα μπορέσετε να βρείτε την κατανόηση και τη συναισθηματική αποδοχή που χρειάζεστε. Εκδηλωθείτε συναισθηματικά, μιλήστε με σαφήνεια, αποφύγετε τις υπεκφυγές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να ανεβείτε ψυχολογικά, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, θα σας βοηθήσουν να δώσετε μία πιο αναζωογονητική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν συναισθηματικά και ψυχολογικά. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές, οι συνεργασίες σας θα προχωρήσουν ομαλά χωρίς εμπόδια. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, κινηθείτε συντονισμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε επικεντρωμένοι στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές, δώστε έμφαση στις προσδοκίες σας. Για να μπορέσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα θα πρέπει να είστε σε θέση να οργανώσετε το σκεπτικό σας και να εκτιμήσετε σωστά τις προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συναλλαγές, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια. Θα έχετε το άνοιγμα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, κοινωνικοποιηθείτε, εκδηλωθείτε συναισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής