Quantcast
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 30 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
28
11
2022

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 30 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 30 Νοεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στην συγκέντρωση, στην εσωτερική πειθαρχία και στην αποφασιστικότητα. Οι σκέψεις και οι βλέψεις θα μπουν σε μία τάξη, θα υπάρχει οργάνωση και μεθοδικότητα, οι συντονισμένες επιδιώξεις, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχουν θετική κατάληξη.

 

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ευνοϊκές συνθήκες για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις

 

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, ωστόσο θα πρέπει να επεξεργαστούν πάρα πολύ καλά όλες οι πληροφορίες, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ψυχολογική τόνωση. Ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα πρέπει να αξιοποιηθούν αποφασιστικά και με αμεσότητα. 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, να τακτοποιήσετε, να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα, ευρηματικότητα, ευστροφία. Δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει άνοιγμα για τακτοποιήσεις, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, αγοραπωλησίες και συμβόλαια. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε αποδοτικά. Οργανώστε τα πλάνα σας, αξιοποιήστε τις συναδελφικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες, συμβόλαια. Τρέξτε τα βήματά σας σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειές σας, όσο πιο μεθοδικά καταφέρετε να κινηθείτε τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση συζητήστε ανοιχτά για την πορεία του δεσμού σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Επικεντρωθείτε στις οικονομικές σας εκκρεμότητες. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, να βγείτε από τα αρνητικά δεδομένα, να δώσετε λύσεις και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ή θέματα που σας αγχώνουν θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε άμεση τακτοποίηση Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και άμεσα μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε για το μέλλον του δεσμού σας, δεν αποκλείεται να μιλήσετε περί δέσμευσης. Σοβαρές προτάσεις θα ακουστούν τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, συζητήστε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές.

ΖΥΓΟΣ

Τρέξε τα βήματα σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, αγοροπωλησίες, συμβόλαια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφωνίες. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στα πλάνα σας, προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειές σας, θα ακουστούν προτάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, θα έχουν θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε λογαριασμούς, να κλείσετε συμφωνίες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, δυναμικότητα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Συνδυάστε διαίσθηση με ορθολογισμό, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα, ευελιξία, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις πραγματικές προθέσεις των τρίτων. Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Κινηθείτε συντονισμένα, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, λύσεις θα βρείτε σε προβλήματα και δυσκολίες είτε αυτά έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, είτε με υποθέσεις αισθηματικής φύσης. Βάλτε σε μία τάξη τις σκέψεις σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στα πλάνα και στις επιθυμίες σας, θα μπορέσετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο και να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τις κοινωνικές γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία θα συναναστραφείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα σας δώσουν τη δημιουργική ώθηση που αναζητάτε. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και συναδελφικές σχέσεις, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υπογραφές, συμβόλαια, συμφωνίες. Κινηθείτε μεθοδικά ακολουθώντας μία συγκεκριμένη τακτική, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης