Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 2 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
02
2023

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 2 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Μαρτίου 2023, ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι μία όψη που μας καλεί να πάρουμε ώριμες αποφάσεις, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις, να κινηθούμε συντονισμένα και μεθοδικά. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες, η ανυπομονησία θα οδηγήσει σε λάθη, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο: Αναγκαία η λήψη σωστών αποφάσεων

 

Ελλοχεύει κίνδυνος για παγίδες, στις περιπτώσεις που γίνει ανάληψη πρωτοβουλιών θα πρέπει να υπολογιστούν πολύ καλά όλες οι πληροφορίες και όλα τα ενδεχόμενα, θετικά και αρνητικά. Ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο αν οι κινήσεις είναι συντονισμένες και ο τρόπος σκέψης μεθοδικός, τότε τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα. Οι παρορμητικοί και ανυπόμονοι χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν την εσωτερική τους δίνη, θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τρόπο μεθοδικό και προνοητικό.

Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία, οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις απογοητευτικές σκέψεις. Θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο ώριμη θα είναι η διαχείριση των καταστάσεων.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν οι βλέψεις σας σε πρακτικό επίπεδο, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να συντονιστείτε και να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Θα υπάρξουν δημιουργικές επαφές που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε είτε επαγγελματικά, είτε δίνοντας μια πιο αισθηματική όψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Δώστε έμφαση στην καριέρα σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες συνεργασίες, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις συγκυρίες. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα, αν υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα οικονομικής φύσης για να μπορέσετε να βγείτε από το άγχος θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά. Καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέλος στην ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, τις φιλίες και τις συνεργασίες σας. Παραδειγματιστείτε από τα λάθη που κάνατε κατά τις προηγούμενες περιόδους, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, σκεφτείτε τα αρνητικά και τα θετικά των καταστάσεων. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση αρκεί να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές, κοινωνικές, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα με ωριμότητα και συναισθηματική καλλιέργεια. Αν υπάρχουν προβληματικές σχέσεις θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κρατήσετε θετικό τον τρόπο σκέψης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, ακολουθήστε κατά γράμμα το πρόγραμμά σας. Δώστε έμφαση στο παρουσιαστικό και στην υγεία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τερματίσετε τις κακές διατροφικές συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές συμπεριφορές, πεισματικές διαθέσεις, χειριστικά άτομα, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε με ωριμότητα και με οριοθετημένη παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές συμφωνίες προσπαθήστε να κρατήσετε μία διαλλακτική στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο διαλλακτικό, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να κλείσετε τις δυσάρεστες καταστάσεις θα πρέπει να αποφύγετε την άρνηση και το πείσμα, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατικός.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να πάρετε άμεσες και ουσιαστικές αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τη βιασύνη και την ανυπομονησία, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ήρεμα και μεθοδικά μπορείτε. Στον επαγγελματικό τομέα αν χρειαστεί να περάσετε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών παραδειγματιστείτε από παρελθοντικές αποτυχίες, κινηθείτε με τρόπο προνοητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι επενδυτικός και προνοητικός. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, οργανώστε τις κινήσεις σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα της αισθηματικής σας ζωής, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ώριμος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε ώριμες και ρεαλιστικές αποφάσεις. Αν οι στόχοι σας είναι εφικτοί θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τις βλέψεις σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε οργανωμένα.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου και να εντοπίσετε τα ψυχολογικά συμπλέγματα, θα έχετε την διαύγεια και την ευστροφία να λύσετε τους ψυχολογικούς σας κόμπους. Θετικός και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση