Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 10 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
08
02
2023

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 10 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Φεβρουαρίου 2023, ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα, τολμηρές θα είναι οι συζητήσεις, θα ακουστούν αλήθειες που θα δώσουν φως σε σκοτεινά σημεία. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, θα λυθούν οι απορίες, τα μπερδεμένα ζητήματα θα μπορέσουν να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε τάξη οι σκέψεις.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Αποκαλύψεις, ουσιαστικές συζητήσεις

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργια συμπεράσματα ικανά να διαφοροποιήσουν τις απόψεις, τις συμπεριφορές και τις σχέσεις. Οι χειριστικοί χαρακτήρες ίσως να προσπαθήσουν να κατευθύνουν τις καταστάσεις και τα γεγονότα υπογείως, οι απόψεις και οι πληροφορίες θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά, ενδεχομένως να είναι κατευθυνόμενες. Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα γίνουν συζητήσεις σχετικά με συνεργασίες και νέες προτάσεις, αν οι ιδέες διατυπωθούν τεκμηριωμένα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, στις επαφές θα ακουστούν φιλοφρονήσεις και εξομολογήσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, κάποιες αποκαλύψεις ενδεχομένως να προκαλέσουν άγχος και δυσανασχέτηση, κάποιες άλλες όμως θα βοηθήσουν στη λύση των προβλημάτων.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, ευστροφία, αναζήτηση, επεξηγηματικός τρόπο σκέψης. Θα καταφέρετε να προσεγγίσετε τις καταστάσεις από τη ρεαλιστική τους πλευρά, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις θα υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχουν μπερδεμένα ζητήματα που σας δημιουργούν απορίες προσπαθήστε να συζητήσετε ανοιχτά και με σαφήνεια, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, θα ειπωθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγελματικές συζητήσεις, για οικονομικές διεκπεραιώσεις, εύνοια θα υπάρξει για διαπραγματεύσεις και συμβόλαια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα μιλήστε ανοιχτά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσεγγίστε, συζητήστε για τα θέματα που σας αγχώνουν θα δοθούν ουσιαστικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις, οι συλλογικές ενέργειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στην καχυποψία και στην αμφισβήτηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτες αλλαγές που καλό θα είναι να τις δείτε με θετική διάθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να σας βγάλουν από τις αρνητικές συνθήκες. Ίσως να βγουν στο φως παρασκηνιακές υποθέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, καλό θα είναι να σκεφτείτε συντονισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την προσκόλληση και την εμμονή, προσπαθήστε να χαλαρώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, αν στρεσαριστείτε θα οδηγηθείτε σε λάθος τρόπο σκέψης. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στην καχυποψία, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να επανέλθουν παρελθοντικές καταστάσεις, ίσως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά, στην περίπτωση που θελήσετε να επανασυνδεθείτε σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για τακτοποιήσεις, κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε την αναβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα μιλήσετε, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να διατυπώσετε τις προτάσεις σας, ωστόσο οι απόψεις σας θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένες. Μελετήστε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές. Από τη δική σας πλευρά αποφύγετε τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει για βελτίωση, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αξιοποιήστε τις συνεργασίες τις γνωριμίες και τις καινούργιες προτάσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα και όχι παρορμητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευστροφία και αιχμηρή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων και να κατανοήσετε πώς πρέπει να κινηθείτε. Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε, αποφύγετε την πίεση και την εμμονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες, μόνο έτσι θα καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα και να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Αποφύγετε την προσκόλληση την εμμονή και την έντονη αμφισβήτηση, στις συζητήσεις μιλήστε ανοιχτά, οριοθετήστε την καχυποψία σας.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες και σχέσεις, θα βγούνε στο φως αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την άποψή σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε σε ποια άτομα θα πρέπει να δείξετε την εμπιστοσύνη σας. Αξιοποιήστε προτάσεις, νέες συνεργασίες και νέες γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση