Quantcast
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
09
02
2022

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, το ένστικτο και η διαίσθηση θα καθοδηγήσουν τις αποφάσεις και τις ενέργειες. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα και εξομολογήσεις που θα διαφοροποιήσουν τα συναισθήματα και τις βλέψεις.

 

Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πληροφορίες, αποκαλυπτικά συμβάντα

 

Αλήθειες θα βγούνε στο φως, έρχονται διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις που θα παίξουν βασικό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων. Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές και γενικότερα στους χαρακτήρες που θέλουν να ορίζουν και να καθοδηγούν, κάποιοι θα προσπαθήσουν να ωθήσουν τις καταστάσεις και τις σχέσεις προς το σημείο που αυτοί επιθυμούν.

Στις συζητήσεις θα υπάρξει διάθεση για ανάλυση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα, θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στα λόγια που θα ακουστούν. Οι απογοητευμένοι και ευάλωτοι καλό θα είναι να στυλώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να προσπαθήσουν να εμβαθύνουν στα ψυχολογικά τους συμπλέγματα, μόνο έτσι θα καταφέρουν να δώσουν λύσεις και να βγούνε από τους συναισθηματικούς κόμπους που οδηγούν στην εξάρτηση. 

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο των συναισθημάτων και των καταστάσεων, ο τρόπος σκέψης σας θα έχει βάθος και θα είναι δυναμικός θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε τις καταστάσεις και να δώσετε λύσεις σε προβληματικές σχέσεις ή συνθήκες. Διατηρείστε την αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε δυναμικά, θα φτάσετε στο επιθυμητό σημείο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα για να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν ανασφάλεια. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε συντονισμένα και θετικά αυτό θα σας δώσει την ώθηση να κινηθείτε με αμεσότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για να ξεκαθαρίσετε ποια ακριβώς είναι τα συναισθήματά σας, τι αναζητάτε και ποιες είναι οι πραγματικές σας βλέψεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις εκκρεμότητες, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις και να κλείσετε ζητήματα που σας ταλαιπωρούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα να κατευθύνετε τις υποθέσεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, είτε με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Προσοχή στον τρόπο που θα επιχειρήσετε να επιβληθείτε ή να περάσετε τις δικές σας απόψεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την πίεση.

ΛΕΩΝ

Θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης θα σας απασχολήσουν, φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμά σας, προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική ανησυχία. Θα υπάρξει δυνατότητα για άνοδο και βελτίωση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας,  οριοθετήστε την απαιτητικότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις σχέσεις σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης κυρίως όσοι από εσάς διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοροπωλησίες, συναλλαγές, χρηματικές δοσοληψίες, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, συντονιστείτε και επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να λύσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οξυδέρκεια διαίσθηση και διορατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, αξιοποιείστε τα προσωπικά σας ταλέντα, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις σχέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεργασίες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας απασχολούν κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και σε πρακτικό επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να υλοποιηθούν οι βλέψεις και τα πλάνα σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας την ανυπομονησία και τις σπασμωδικές ενέργειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στην απαιτητικότητα σας και στην ανάγκη σας για επιβολή και εξουσία, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η ανάγκη σας να κατευθύνετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί σκεπτόμενο χειρισμό. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δώστε έμφαση στις συναδελφικές σας σχέσεις, ίσως νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε και να περάσετε τις δικές σας απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση και την εξάρτηση, ενδεχομένως οι σκέψεις σας να είναι κάπως μονόπλευρες. Χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, αποφύγετε να δώσετε έκταση στα ψυχολογικά συμπλέγματα και στις αρνητικές εικασίες.

ΙΧΘΥΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε με τις υποθέσεις της αισθηματικής σας ζωής. Στις συζητήσεις που θα γίνουν προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα κατάματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-02-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms