Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
12
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Δεκεμβρίου 2022, ο Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιπολαιότητες και βιαστικά συμπεράσματα. Οι σκέψεις ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες, δυσκολία θα υπάρξει στη σταθεροποίηση, το ένστικτο δεν θα είναι σωστός οδηγός.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για επιπόλαιες επιδιώξεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές ενέργειες, ο ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία θα οδηγήσουν σε λάθη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο σημαντικά χρηματικά πόσα. Στόχος θα πρέπει να είναι η σταθερότητα και η προστασία των ήδη κεκτημένων, χρόνος θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα που έχουνε αντίκτυπο στο μέλλον. Δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση, στις συζητήσεις απαραίτητη θα είναι η σαφήνεια, τα μπερδεμένα λόγια ενδεχομένως να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την πιεστική συμπεριφορά, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην καχυποψία. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, για οριστικές απαντήσεις, η πιεστική συμπεριφορά θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. 

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός, παρορμητικότητα, ανάγκη για δυναμικές ενέργειες, ωστόσο προσοχή στα ρίσκα και στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε προσεγγίσεις και ενέργειες που δεν είναι σίγουρο αν θα σας οδηγήσουν σε βελτίωση. Δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από την εσωτερική σας δίνη, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποιήστε οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Στον εργασιακό σας χώρο κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να σας αγχώσουν, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις, προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε. Αποφύγετε την υπεραισιοδοξία, ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή προσοχή στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν, αλλά και σε αυτά που εσείς οι ίδιοι θα τάξετε, ενδεχομένως η θεωρία να μην ακολουθήσει την πράξη, κάποια πράγματα θα είναι δύσκολο να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Αποφύγετε τα παχιά λόγια, οριοθετήστε την ανυπομονησία και την παρορμητικότητα σας, φανείτε επιφυλακτικοί στις νέες συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως κάποιες καταστάσεις να σας αγχώσουν, ενδεχομένως να μην μπορέσετε να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση, αν κινηθείτε στρεσαρισμένα θα οδηγηθείτε σε λάθη πού στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας αποφεύγοντας τις αλλαγές, ελέγξτε την πίεση και την εσωτερική ανησυχία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην ανυπομονησία, στην υπεραισιοδοξία και στους έντονους ενθουσιασμούς, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, όχι βιαστικές ή παρορμητικές. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, προσπαθήστε να αποφύγετε τις παθιασμένες ενέργειες, σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, οριοθετήστε την απαιτητικότητα σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κατανοήσετε τις απόψεις και τις επιθυμίες που έχει το ταίρι σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να μην μεγαλοποιήσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν, ελέγξτε το άγχος σας.

ΖΥΓΟΣ

Εμπόδια θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες, καλό θα είναι να μην μεγεθύνετε τις καταστάσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε τα θετικά και τα αρνητικά αποφεύγοντας να δώσετε έκταση στο άγχος και στην απογοήτευση. Ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακά προβλήματα, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για σοβαρές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις περιττές αγορές και τις σπατάλες. Ίσως να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα, θα πρέπει να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε, αν αφήσετε στην άκρη υποχρεώσεις και εκκρεμότητες μετέπειτα θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Κινηθείτε σκεπτόμενα και συνετά, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος εσωτερικής και συναισθηματικής αναστάτωσης, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, ίσως να μην είστε σε θέση να κατασταλάξετε και να καταλάβετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις ενέργειες αβέβαιης κατάληξης τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, παρασκήνιο, αρνητικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται κάποιοι εσκεμμένα να παραποιήσουν τα λόγια σας για να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Μεγάλη προσοχή στις κουβέντες σας κυρίως στον εργασιακό χώρο, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε ποια άτομα δείχνετε την εμπιστοσύνη σας, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, στις συζητήσεις ίσως να υπάρξουν παρασκηνιακές εξελίξεις. Ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση, αποφύγετε ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, ίσως κάποιοι να σας παρασύρουν σε ενέργειες με στόχο να εξυπηρετήσουν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον οικονομικό τομέα δώστε έμφαση στον τρόπο που θα χειριστείτε τα έσοδα και τα έξοδα, επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες, αποφύγετε σπατάλες και περιττές αγορές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, η ανυπομονησία και υπεραισιοδοξία σας θα σας οδηγήσουν σε λάθη που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου