Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 17 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
07
2023

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 17 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει ανοίγματα για επικοινωνία και για νέα εγχειρήματα, ωστόσο από την άλλη πλευρά ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές και υπεραισιόδοξες σκέψεις.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για υπερβολές και λανθασμένες εκτιμήσεις

 

Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις για κατάκτηση και κυριαρχία, ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους και να υποπέσουν σε υπερβολές. Η παρορμητικότητα η βιασύνη και η ανυπομονησία θα οδηγήσουν σε λάθη, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και σωστή εκτίμηση των πραγμάτων.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, αν οι αποφάσεις είναι βιαστικές και παρορμητικές θα μπουν σε κίνδυνο χρηματικά ποσά και αποταμιεύσεις. Δύσκολο θα είναι να διορθωθούν τα λάθη γι αυτό οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές, οι πληροφορίες που θα δοθούν θα πρέπει να επεξεργαστούν σε βάθος. Προσοχή στο παρασκήνιο, θα πρέπει να αποφευχθούν τα κουτσομπολιά, τα καυστικά σχόλια, ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις και λανθασμένες ερμηνείες.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, συγκέντρωση στους στόχους, και όχι βιασύνη ή παρορμητικές ενέργειες. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε τους καβγάδες και τις έντονες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στις συζητήσεις σας, ενδεχομένως να υπάρξει αδυναμία κατανόησης, καλό θα είναι να μιλήσετε ξεκάθαρα με σαφήνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα συναισθηματικά και ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, η στάση σας θα είναι κυκλοθυμική.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στα εσωτερικά και συναισθηματικά μπερδέματα, ίσως να μην είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και τις αβέβαιες ενέργειες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δοσοληψίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε επικοινωνιακά ζητήματα, μιλήστε όσο πιο ξεκάθαρα και ήρεμα μπορείτε. Αποφύγετε την προσκόλληση είτε στα συναισθήματά σας, είτε στις απόψεις σας, η ισχυρογνωμοσύνη θα φέρει προβλήματα. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, καλό θα είναι να οριοθετήσετε την τάση για υπερκατανάλωση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στις συζητήσεις που θα ανοίξετε τα λόγια σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις πεισματικές αντιδράσεις και τις ανταγωνιστικές κόντρες. Καλείστε να προσέξετε ιδιαιτέρως τα ρίσκα που θα αναλάβετε και γενικότερα τις χρηματικές σας δοσοληψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάστε στην επαγγελματική και οικονομική σταθεροποίηση, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό. Προσοχή στις επιπολαιότητες, στις καταστάσεις που εμπλέκονται μεγάλα χρηματικά ποσά οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Φανείτε επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν αναβολές καθυστερήσεις και κάποιες μικρό αναποδιές κυρίως σε ζητήματα επικοινωνιακά, θα χρειαστεί να εξοπλιστείτε με υπομονή. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν εκνευρισμοί. Αποφύγετε σπατάλες και περιττές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα τρέχοντα ζητήματα ίσως να μην μπορέσουν να εξελιχθούν κατά τον τρόπο που εσείς θα επιθυμείτε, προσοχή στα νεύρα και στις εξάρσεις. Στα οικονομικά αποφύγετε τα ρίσκα, στόχος σας θα πρέπει να είναι η κατοχύρωση και η εξασφάλιση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συνομιλίες που θα έχετε με συναδέλφους αλλά και με οικογενειακά πρόσωπα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα στις περιπτώσεις που αναλάβετε ρίσκα αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξετε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα συζητήσετε και γενικότερα στον τρόπο που θα προτείνετε ή θα διατυπώσετε τις ιδέες σας. Μιλήστε ξεκάθαρα, οι γρίφοι και τα μισόλογα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις συζητήσεις, αναγκαία θα είναι η διπλωματία η συγκατάβαση και η αποδοχή. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε προνοητικά, τακτοποιήστε τους λογαριασμούς σας. Μην παραμελήσετε θέματα που αφορούν την άμεση καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΣ

Στις επαφές και στις συζητήσεις σας η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, διατηρήστε την αυτοσυγκράτηση σας, αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σας εξέλιξη κυρίως την οικονομική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms