Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 20 Νοεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
11
2021

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 20 Νοεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο, προσοχή στην υπεραισιοδοξία, αποφάσεις και ενέργειες υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού ενδεχομένως να μη βγουν σε καλό. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες για βιαστικές αποφάσεις και για υπερβολές.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Υπερβολές, λανθασμένες επιλογές!

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στην περίπτωση που πρέπει να γίνουν τελικές συμφωνίες και οριστικές διαπραγματεύσεις. Απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, η συναισθηματική δίνη δεν θα πρέπει να παραγκωνίσει τη λογική.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για επαφές ωστόσο οι προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι συνετές και συγκρατημένες, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση και ο αυθορμητισμός. Καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με υποσχέσεις όρκους και τελεσίδικες δηλώσεις.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φανείτε διστακτικοί και συγκρατημένοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά ρίσκα με νέες επαγγελματικές συνεργασίες και γενικότερα με άλματα ή εγχειρήματα που δεν είναι σίγουρη η κατεύθυνση τους. Στοχεύστε στη σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση, προσπαθήστε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

 Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναποδιές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική και επαγγελματική σας εξέλιξη, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, αποφύγετε τις εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα. Οριοθετήστε τις εσωτερικές σας τάσεις, κινηθείτε με υπομονή και χαλαρή διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην περίπτωση που νιώθετε στρεσαρισμένοι ή ψυχολογικά πιεσμένοι δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, θα είναι λάθος αν πιέσετε τις καταστάσεις και κυρίως εάν πιέσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να κατασταλάξετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα αισθηματικά θα σας απασχολήσουν προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε αλλά και που θα λάβετε, ίσως να ακουστούν μεγάλα λόγια που θα είναι δύσκολο να εφαρμοστούν. Κινηθείτε με χαλαρότητα και υπομονή, καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις, για την ώρα εστιάστε στο πώς μπορεί να διατηρηθεί η ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης μην προσπαθήσετε να τρέξετε τα γεγονότα, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία τη βιασύνη και την εσωτερική πίεση. Τα συμβάντα δεν θα έχουν ταχύτητα, ίσως να υπάρξουν αναποδιές και δυσκολίες, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα επικοινωνιακά προσέξτε πολύ καλά τα λόγια που θα ειπωθούν, αποφύγετε τις υποσχέσεις τις δηλώσεις και την αυστηρή κριτική. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και για σοβαρές συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σας εξέλιξη. 

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές αγορές και τις σπατάλες. Ο ενθουσιασμός σας και η ανάγκη σας για ψυχολογική τόνωση ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε αγορές που να μην είναι συμφέρουσες ή που στην πορεία να μετανιώσετε για την επιλογή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μιλήσετε με σαφήνεια, τα υπονοούμενα και τα μπερδεμένα λόγια ενδεχομένως να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις και για πληροφορίες υποκινούμενες, προσέξτε πολύ καλά τόσο τα δικά σας λόγια όσο και τις κουβέντες ή τις υποσχέσεις των τρίτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν παρασκηνιακές καταστάσεις, προσοχή στις ειδήσεις στις πληροφορίες και στα σχόλια που θα ακουστούν, ίσως να υπάρξουν υποκινούμενες κουβέντες που δεν αποκλείεται να έχουν στόχο την εξαπάτηση σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα και στις σχέσεις, αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στα αρνητικά σχόλια στην αυστηρή κριτική στα κουτσομπολιά και γενικότερα στη μετάδοση των πληροφοριών, ίσως να υπάρξουν παγίδες που θα λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις για ξεκαθαρίσματα για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, ενδεχομένως να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες και τις ικανότητές σας και να δώσετε υποσχέσεις που στην πορεία θα είναι αδύνατον να τις υλοποιήσετε. Ελλοχεύει κίνδυνος η υπερβολή να σας οδηγήσει σε λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στις επαφές και στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ελλοχεύει κίνδυνος η υπεραισιοδοξία σας καθώς και η ανάγκη σας για ονειροπόληση να σας οδηγήσουν σε σκέψεις επιλογές και οι συμφωνίες πού στην πορεία θα αποδειχτούν λανθασμένες. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-11-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms