Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 9 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
07
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 9 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Ιουλίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία όψη που μας καλεί να εξισορροπήσουμε το συναίσθημα με τη λογική, να οριοθετήσουμε τον ενθουσιασμό και να βάλουμε σε λειτουργία τη λογική σκέψη. Ελλοχεύει κίνδυνος για ενέργειες και επιλογές παρασυρόμενες από υπεραισιοδοξία και έντονο ενθουσιασμό.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για επιπολαιότητες

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι συνετά. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί σκεπτόμενες αποφάσεις, αντικειμενικό και προνοητικό τρόπο σκέψης. Οι βιαστικές αποφάσεις και η ανυπομονησία κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσουν σε λάθη, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η συναισθηματική πειθαρχία. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, οι επαφές θα είναι ευχάριστες και ανανεωτικές, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, οι προσεγγίσεις θα πρέπει να γίνουν με τρόπο διακριτικό, ευγενικό και μεθοδικό.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αισιοδοξία και παρόρμηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε την εσωτερική ώθηση να προβείτε σε διεκδικήσεις, άμεσες θα είναι οι ενέργειές σας. Κινηθείτε συντονισμένα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, προσοχή στην υπεραισιοδοξία και τους έντονους ενθουσιασμούς. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια, υπογραφές, υποσχέσεις. Ενδεχομένως να γίνουν ενέργειες και να ειπωθούν λόγια υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού που στην πορεία θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Φανείτε επιλεκτικοί και συγκρατημένοι, αποφύγετε τις ασυνήθιστες επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποθέσεις και γενικότερα με σημαντικά χρηματικά ποσά. Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένη, οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία, τις βιαστικές αποφάσεις και τους έντονους ενθουσιασμούς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις σχέσεις σας επαγγελματικές, οικογενειακές, προσωπικές, προσπαθήστε να τις διατηρήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο. Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ζητήματα που σας αγχώνουν και σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα μιλήσετε. Αποφύγετε την ανυπομονησία, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ισορροπημένα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή σε συμφωνίες, υποσχέσεις, καινούργιες προτάσεις, βεβαιωθείτε ότι τα λόγια που θα ακουστούν θα έχουν υπόσταση και θα υπάρχει δυνατότητα για υλοποίηση. Ενδεχομένως να ενθουσιαστείτε με κάποιες συνομιλίες ή γνωριμίες, ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον κρατείστε μικρό καλάθι, μη βιαστείτε να καταλήξετε σε τελεσίδικα συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τρόπο σωστό και προνοητικό. Ελλοχεύει κίνδυνος για αγορές καλλωπισμού και ενθουσιασμού, προσοχή να μην υποπέσετε σε έξοδα για τα οποία λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Μην αφήσετε σε δεύτερη μοίρα λογαριασμούς που πρέπει οπωσδήποτε να εξοφλήσετε. 

ΖΥΓΟΣ

Στις επαφές και συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αν συγκαλύψετε τις βλέψεις ή τις επιθυμίες σας και μιλήσετε με μισόλογα ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στις σχέσεις σας, στον τρόπο που θα μιλήσετε και στα άτομα που θα εμπιστευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές και οικογενειακές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς ειλικρίνεια σαφήνεια και ξεκάθαρα λόγια. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να μελετήσετε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήσυχος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε την ορμητικότητα σας. Στις κοινωνικές και αισθηματικές σας επαφές προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι ο αυθορμητισμός σας να μη σας βγάλει εκτός ορίων. Προσοχή σε ενέργειες οικονομικής φύσης που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα φανείτε υπεραισιόδοξοι, σε άλλες καταστάσεις θα ταλαιπωρηθείτε από έντονη ανησυχία, απαραίτητο θα είναι να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Προσοχή στις υπερβολές, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα και μεθοδικά, μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επικοινωνιακά μπερδέματα, στις συζητήσεις σας απαραίτητο θα είναι να μιλήσετε με λόγια ξεκάθαρα, προσοχή στα υπονοούμενα, στις υπεκφυγές και στις πληροφορίες που θα λάβετε. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, αισθηματικές, αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις οριστικές δηλώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την ανυπομονησία και την παρόρμηση σας, μεγάλη προσοχή κυρίως σε θέματα οικονομικής φύσης. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες αγορές, δεν θα πρέπει να υποπέσετε σε σπατάλες, σκεφτείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα και προνοητικά. Στις συζητήσεις σας αναλύστε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης