Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 10 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
02
2024

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία στις 10 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Φεβρουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συγκέντρωσης και της προσαρμογής, οι συμπεριφορές ενδεχομένως να είναι κάπως αλλοπρόσαλλες και επιπόλαιες.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για λάθη και για βιαστικές αποφάσεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων, η υπεραισιοδοξία ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη, ίσως να μην γίνει σωστή εκτίμηση των καταστάσεων και των δεδομένων. Στις συζητήσεις δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, στις περιπτώσεις που υπάρξουν έντονες διαφωνίες προσοχή στα ξεσπάσματα και στις πεισματικές αντιδράσεις. Οι παρορμητικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτές τους τάσεις, οι εξάρσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις.

Δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις και στα συναισθήματα, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, για τελικές απαντήσεις, και για οριστικές αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους καβγάδες, τις ζηλοτυπίες, και τις κτητικές συμπεριφορές.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η παρορμητική και αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα και αυτόβουλα. Προσοχή στις υπερβολές, στις συζητήσεις και στις επαφές θα πρέπει να ελέγξετε τις εξάρσεις σας. Αποφύγετε τα τολμηρά άλματα και τα οικονομικά ρίσκα, εστιάστε στην εξασφάλιση και την κατοχύρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνιακές δυσκολίες θα προκύψουν, στις κουβέντες σας προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, ίσως να μην έχετε πρόθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Η συμβουλή είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, τις αντιπαραθέσεις και τις ανούσιες διαφωνίες, τα πείσματα θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα, κάντε την προσπάθεια να αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε οικονομικές ενέργειες και σε επαγγελματικές συνεργασίες, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για να δοκιμαστείτε σε νέα εγχειρήματα. Οι ανυπόμονες και βιαστικές αποφάσεις δεν θα σας βγουν σε καλό, απαραίτητο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειες σας και να βάλετε σε μια ρεαλιστική βάση τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν διακυμάνσεις και κυκλοθυμίες. Προσοχή να μην αγχωθείτε για θέματα που απαιτούν άμεση τακτοποίηση, κινηθείτε συντονισμένα. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε θέματα οικονομικά. Αποφύγετε τις σπατάλες, οι αγορές σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, καλό θα είναι να έχουν επενδυτικό χαρακτήρα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Φρένο θα πρέπει να βάλετε στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, οι αποφάσεις που θα λάβετε δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για αλλαγές, για διεκδικήσεις και για συμφωνίες, για την ώρα απλά δώστε χρόνο στα γεγονότα. Επικεντρωθείτε στην οικονομική διαχείριση, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και την υπερκατανάλωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα δύσκολα ζητήματα επαγγελματικά ή προσωπικά πάρτε τον χρόνο σας, οριοθετήστε το άγχος και τη βιασύνη. Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις κυρίως για θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη, αποφύγετε την εσωτερική πίεση. Δώστε έμφαση στις εργασιακές σχέσεις και γενικότερα στις συναδελφικές επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε συνετά, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις ωραιοποιήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν δυσκολίες, θα χρειαστεί από εσάς αντικειμενική σκέψη, υπομονή και ώριμη αντιμετώπιση. Οι στρεσαρισμένοι προσπαθήστε να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, αποφύγετε την εμμονή και τη συναισθηματική προσκόλληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση σας, επικεντρωθείτε στα απτά γεγονότα. Προσοχή στις υπερβολές, κινηθείτε μεθοδικά με αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν οικονομικά ποσά. Σε επαγγελματικά ζητήματα προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες, μην εμπιστευτείτε αν πρώτα δεν εξακριβώσετε προθέσεις και στόχους.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες. Σε θέματα διαπραγματεύσεων αποφύγετε την πεισματική αδιαλλαξία και την άρνηση. Για την ώρα ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για άλματα και μεγάλες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας θα πρέπει να είναι συνετή και προσγειωμένη, σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια, καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, μην ενεργήσετε βεβιασμένα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κινηθείτε με υπομονή, ρυθμίστε το άγχος και την ανυπομονησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να εξακριβώσετε αισθήματα προθέσεις και σκοπούς, αποφύγετε τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Στις συζητήσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές προσοχή στις ρήξεις και τις έντονες διαφωνίες, τα πείσματα θα βάλουν σε κίνδυνο τις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις. Θολή θα είναι η κρίση σας, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να εντοπίσετε που είναι η ψευδαίσθηση και που το πραγματικό γεγονός. Στην επικοινωνία σας προσοχή στο παρασκήνιο και στα κουτσομπολιά, μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που ουσιαστικά δεν σας αφορούν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms