Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 10 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
11
2023

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 10 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Νοεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη που δεν αποκλείεται να φέρει ένα είδος σύγχυσης συναισθηματικής και πνευματικής. Θολή θα είναι η κρίση, η λανθασμένη αντίληψη θα οδηγήσει σε συμπεράσματα που ενδεχομένως να είναι άτοπα. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, η συναισθηματική προσκόλληση και ο μη αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα διαστρεβλώσουν τις έννοιες και τα γεγονότα.

 

Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Εμπόδια, επικοινωνιακές δυσκολίες

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, κάποιοι θα νιώσουν πως δεν μπορούν να τους κατανοήσουν και να τους αφουγκραστούν. Το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, για την ώρα θα πρέπει να οργανωθούν καλύτερα τα πλάνα, το ενδιαφέρον θα πρέπει να είναι στραμμένο στο συντονισμό και όχι στην υλοποίηση.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις πιέσεις, οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις, θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες.

Ο Ερμής σε σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην ανυπομονησία, προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χρονοτριβές και καθυστερήσεις, συντονίστε τις ενέργειές σας, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στα πλάνα σας, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις πιέσεις είτε προς τον εαυτό σας, είτε προς τους τρίτους. Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και υπομονή. Σε θέματα οικονομικής φύσης επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βάλετε τάξη στις υποθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα κινηθείτε, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Στην προσωπική σας σχέση αν έχετε προβλήματα με το ταίρι σας θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα κάνοντας υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, προσοχή στις αντιδράσεις σας, αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και αισθηματικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις απογοητευτικές σκέψεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Σε σύγχυση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, προσπαθήστε να διακρίνετε το πραγματικό γεγονός από την φαντασία και την ονειροπόληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να αναλύσετε τα δεδομένα, θετικά και αρνητικά. Η κρίση σας θα είναι θολή, συνδυάστε διαίσθηση με ορθολογικό τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στην επικοινωνία σας και γενικότερα στον τρόπο που θα μιλήσετε, αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια τα κουτσομπολιά και τα παρασκηνιακά γεγονότα. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να σας προβληματίσουν κάποια γεγονότα που θα έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, ίσως να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες. Στις συζητήσεις σας θα πρέπει να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις υπερβολές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να σας εκνευρίσουν οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας, τα εμπόδια θα είναι προσπελάσιμα αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε συντονισμένα και με υπομονή. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να τρέξετε τα βήματα σας, προσοχή στην ανυπομονησία και στην εσωτερική ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, κάθετος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δεν θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε, να αποδεχτείτε και να καταλήξετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, για συμφωνίες, για διαπραγματεύσεις, αποφύγετε την πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα, πρωτοβουλίες, νέα εγχειρήματα, φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας, η συμβουλή είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό και να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Οργανώστε πλάνα και βλέψεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε την εσωτερική πίεση και την ανυπομονησία, οριοθετήστε το άγχος, μη δώσετε έκταση στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας δύσκολο θα είναι να συνεννοηθείτε και να κατασταλάξετε, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Προσοχή στην αφηρημάδα και στην αδεξιότητα, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση