Quantcast
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 3 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
06
2022

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 3 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Ιουνίου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές, ακυρώσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, δυσκολία θα υπάρξει στην συνεννόηση.

 

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Δυσκολίες στην επικοινωνία και στην αποδοχή

 

Στην περίπτωση που οι απόψεις είναι διαφορετικές και τα συμφέροντα αντικρουόμενα απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η έντονη αντιπαράθεση. Οι ρήξεις θα έχουν αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία, θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για συνεννόηση και αποδοχή. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεδριάσεις, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα αποφεύγοντας τις πιεστικές αποφάσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα.

Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένες οι σκέψεις, τα συναισθήματα δεν αποκλείεται να φέρουν ένα είδος εσωτερικής σύγκρουσης. Προσοχή στις επαναλαμβανόμενες διαφωνίες, τα ζευγάρια θα πρέπει να κινηθούν διπλωματικά και να αποστασιοποιηθούν για την ώρα από τα άλυτα ζητήματα. 

Ο Ερμής σε σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε τους έντονους εκνευρισμούς και τις διαφωνίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό και ψυχολογικό σας κόσμο. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον σας, και ποιες είναι εκείνες οι τοξικές καταστάσεις από τις οποίες θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι κάθετος και απόλυτος, προσοχή στα πείσματα και στις αντιπαραθέσεις, θα χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασί σας. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να κατανοήσετε και τη θέση των τρίτων, απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε με τρόπο ανοιχτόμυαλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προετοιμαστείτε για αναβολές καθυστερήσεις και εμπόδια, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν δυσκολίες, καλό θα είναι να μην αγχωθείτε και να μην δώσετε έκταση στην εσωτερική ανησυχία. Για την ώρα προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Μην προσπαθήσετε να τρέξετε τα βήματα σας θα χρειαστεί υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί προσπαθήστε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή. Συντονίστε τα πλάνα σας, οργανώστε τις κινήσεις σας, εξισορροπείστε έσοδα με έξοδα, θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, οριοθετήστε τη νευρικότητα τους θυμούς και τις αντιπαραθέσεις. Στις επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με διπλωματία και με υπομονή, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις. Στην περίπτωση που υπάρξουν καθυστερήσεις μην προσπαθήσετε να τρέξετε τα βήματά σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο, στις συζητήσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ηρεμία όχι με πεισματική αντίδραση και με απόλυτο τρόπο σκέψης. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ήρεμα χαλαρά αποφεύγοντας τους έντονους εκνευρισμούς. 

ΖΥΓΟΣ

Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα οικονομικής διαχείρισης οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αγοροπωλησίες και γενικότερα για συναλλαγές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που προκύπτουν από την κακή επικοινωνία, για να μπορέσετε να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως η επιμονή και η προσκόλληση, είτε συναισθηματική είτε πρακτική, δεν θα σας βοηθήσουν να δώσετε ουσιαστικές λύσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε να πιέσετε τον εαυτό σας, μη φορτώσετε το μυαλό σας με έντονες σκέψεις, αποφύγετε τις πολλές ταυτόχρονες υποχρεώσεις. Αν πιεστείτε ψυχολογικά θα οδηγηθείτε σε αντιδράσεις που θα έχουν επίπτωση στον τρόπο επικοινωνίας σας. Για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε τις πιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική την ισχυρογνωμοσύνη και γενικότερα τον κάθετο και απόλυτο τρόπο σκέψης. Για να μπορέσετε να βρείτε την άκρη του νήματος σε θέματα που σας απασχολούν θα χρειαστεί να διαφοροποιήσετε την οπτική της αντίληψης σας. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις έντονες ρήξεις, μη δώσετε έκταση στις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και με διπλωματική διάθεση. Αν υπάρχουν ζητήματα επαγγελματικά οικονομικά ή πρακτικά που πρέπει να τακτοποιηθούν μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, για την ώρα οργανώστε τα πλάνα σας συντονίστε τις ενέργειές σας.

ΙΧΘΥΣ

Αναβολές και καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, επικοινωνία, συνεργασίες. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με συγκατάβαση, η αντιλογία θα στρώσει το έδαφος για αντιπαραθέσεις που θα σας ρίξουν την ψυχολογία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου