Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 24 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
23
07
2021

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 24 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 24 Ιουλίου 2021, ο Ερμής που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα δώσει έκταση στη φαντασία, στην ονειροπόληση, στη διαίσθηση και στην αισιοδοξία. Τα χαρακτηριστικά θα είναι έμπνευση, διορατικότητα, οξυδέρκεια, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, φεύγουν οι δισταγμοί και οι ενδοιασμοί.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Έντονη διαίσθηση, φαντασία!

 

Στον αισθηματικό τομέα θα ξανά συζητηθούν ζητήματα που οδήγησαν σε χωρισμό ή σε απόσταση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασύνδεση. Ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν όμορφα, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και θερμές, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις επαφές και στις σχέσεις. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, δώστε έμφαση στις συναναστροφές στις κοινωνικές επαφές και στις προσωπικές σας σχέσεις. Στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συναντήσεις και επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, στις συζητήσεις σας θα μπορέσετε να μιλήσετε άνετα και να πείτε την άποψή σας χωρίς ενδοιασμούς. Βγαίνετε από το άγχος και την εσωτερική πίεση, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να χαλαρώσετε σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγή βελτίωση και άνοδο. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες. Οι προσωπικές και οι συναδελφικές σας σχέσεις θα πορευτούν ομαλά θα υπάρξει συνεννόηση και συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές, θα μπορέσετε να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητας σας, οι επαφές θα σας ανανεώσουν.

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, δώστε έμφαση στις επαφές, στις συζητήσεις και στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε επίμαχα ζητήματα που σας αναστατώνουν και σας προβληματίζουν, θα βρείτε τη χαλάρωση και την ηρεμία που αναζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγαίνετε από τους δισταγμούς και την εσωστρέφεια, θα καταφέρετε να συζητήσετε ανοιχτά, να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να διατυπώσετε τις ιδέες ή τις προτάσεις σας. Πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τα πρόσωπα που σας πλαισιώνουν, θα βρείτε τη συνεννόηση και την κατανόηση που χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα σας να βελτιωθείτε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ρίσκα, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνονται οι οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε να λύσετε επίμαχα ζητήματα και να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις. Συντονίστε τα οικονομικά σας, ασχοληθείτε με την τακτοποίηση και τη διεκπεραίωση ανοιχτών χρηματικών λογαριασμών. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και γενικότερα οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν, θα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα τρέχοντα και να βγείτε από την έντονη ανησυχία ή το άγχος. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα γνωριμία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους κύκλους των γνωριμιών σας κοινωνικών και επαγγελματικών. Αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν κυρίως σε θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συνεργασίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώσε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας, να εξοφλήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Οργανώστε τις σκέψεις σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, διαίσθηση και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Έντονη θα είναι η φαντασία σας, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα καταφέρετε να δημιουργήσετε και να εμπνευστείτε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές οικογενειακές και κοινωνικές, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms