Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
19
02
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Φεβρουαρίου 2023, ο Ερμής που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, δραστηριοποίηση, άμεσες και δημιουργικές προσεγγίσεις.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη: Αποφασιστικότητα, δυναμικές προσεγγίσεις

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και συγκέντρωση στους στόχους, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι παρορμητικές. Ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι βλέψεις θα είναι εφικτές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, θα υπάρξει η δυνατότητα για αποδοτικό αποτέλεσμα.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, στην άκρη μένουν οι αναστολές. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες, θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξουν δεδομένα που δημιουργούν απογοήτευση και άρνηση.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά, θα υπάρξουν γνωριμίες που αν τις αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα σας δώσουν ένα πολύ χρήσιμο και δημιουργικό αποτέλεσμα. Οργανώστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά και με αποφασιστικότητα θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, τρέξτε τα βήματά σας, προχωρήστε σε τακτοποιήσεις θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να βγείτε από την ανασφάλεια. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις επαγγελματικές σχέσεις, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με τρόπο δημιουργικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προχωρήστε σε συνεργασίες και συμφωνίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θετικό αποτέλεσμα. Φεύγουν τα εμπόδια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μετακινήσεις, ταξίδια, συναλλαγές, θα μπορέσετε να προχωρήσετε ομαλά χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις. Κινηθείτε με αμεσότητα, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανανεώνεστε ψυχολογικά και συναισθηματικά, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και οικογενειακές. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν εκκρεμότητες περάστε σε διεκπεραιώσεις, κινηθείτε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. Αξιοποιήστε τις επαγγελματικές συνεργασίες και γνωριμίες, θα συζητήσετε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να βρουν υλοποίηση και εφαρμογή οι βλέψεις σας. Αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αμεσότητα και αποφασιστικότητα, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύση σε επίμαχα ζητήματα. Θετική κατάληξη θα έχουν οι επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις, αν υπάρχουν δυσκολίες θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε. Κοινωνικοποιηθείτε, ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, μόρφωση, φεύγουν τα εμπόδια, δεν θα υπάρξουν ακυρώσεις ή αναβολές. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Σκεφτείτε θετικά, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για οικονομικές συναλλαγές, υπογραφές, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, σκεφτείτε πολύ καλά τα βήματα σας, περάστε σε άμεσες ενέργειες, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, στην άκρη αφήνετε την απαισιοδοξία.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε κοινωνικά, θα υπάρξουν επαφές και γνωριμίες που θα σας τονώσουν. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό, θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Οργανώστε τα βήματά σας, θετικές θα είναι οι εξελίξεις, θα μπορέσετε να βελτιωθείτε και να βγείτε από αγχωτικές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα και στο παρουσιαστικό σας, θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, ίσως να προσπαθήσετε να κάνετε πιο ελκυστικό το στυλ και την εμφάνισή σας. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές θα δικτυωθείτε κοινωνικά. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, θα υπάρξει το άνοιγμα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Ευστροφία και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να αναλάβετε ρίσκα, ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα.

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες και αγοραπωλησίες, φεύγουν τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να τακτοποιήσετε υποθέσεις και για να υλοποιήσετε τα πλάνα σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms