Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη στις 26 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
10
2022

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη στις 26 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Οκτωβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, τόλμη, ζωτικότητα, ανάγκη για κοινωνικοποίηση και άμεση δράση. Η περιέργεια σε συνδυασμό με την ανάγκη για επικοινωνία θα ανοίξει τον δρόμο για συζητήσεις διαφόρων ειδών, έκταση θα δοθεί τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα αισθηματικά.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη: Δυναμικότητα δημιουργικές επιδιώξεις

 

Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άμεσες, αρκετά απελευθερωμένες, στα λόγια θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια. Υποχωρεί το πείσμα και η ανάγκη για εναντίωση, εφικτή θα είναι η συνεννόηση και η αποδοχή. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, είτε με αισθηματικά ζητήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις και να προχωρήσουν εποικοδομητικά οι συνεργασίες, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες κοινωνικές, φιλικές, αισθηματικές, στις προσεγγίσεις θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα έναρξης νέας σχέσης. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συζητήσεις, επικοινωνία, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας, θα είστε σε θέση να συναναστραφείτε με τρόπο δημιουργικό. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, απελευθερωμένες διαθέσεις, στις προσεγγίσεις σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικές υποθέσεις, είτε με αισθηματικές, θα υπάρξει δυνατότητα συνεννόησης. Διατυπώστε τις προτάσεις σας, επιχειρηματολογήστε, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, θα καταφέρετε να πείσετε, να επηρεάσετε, και να υλοποιήσετε τις βλέψεις σας με τρόπο άμεσο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, αισιοδοξία, περιέργεια, ανάγκη για άμεση και γρήγορη δραστηριοποίηση. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας επαγγελματικούς και αισθηματικούς, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε να επηρεάσετε και να κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Ανοίγματα θα υπάρξουν και συναντήσεις και συναναστροφές, θα τα πάτε πολύ καλά στην επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειές σας, σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και γενικότερα να κλείσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα οικογενειακά που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σας, συζητήστε ανοιχτά μιλήστε με σαφήνεια, θα λάβετε τη συναισθηματική αποδοχή που αναζητάτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να οργανώστε τα βήματα σας κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές και οικονομικές βλέψεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στον στόχο σας. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, διατυπώστε προτάσεις, θετική επίδραση θα έχει η επιχειρηματολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες, πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις σας. Προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν, διατυπώστε τις ιδέες που έχετε κατά νου. Σε θέματα οικογενειακά και αισθηματικά αν υπάρχουν επίμαχα ζητήματα που σας αγχώνουν συζητήστε τα χωρίς ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να ‘ρθείτε σε επαφή με φιλικά σας άτομα, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές και οι νέες γνωριμίες. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, επικοινωνία, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα και τις δημιουργικές προτάσεις που θα ακουστούν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχουν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν θα εμφανιστεί το άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδο. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ουσιαστικές συζητήσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες, να μιλήσετε με σαφήνεια και να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τις φιλικές, κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές που θα προκύψουν, θα υπάρξουν συναντήσεις και συναναστροφές που θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες που θα είναι στο χέρι σας να πάρουν μία πιο προσωπική όψη, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, θα υπάρξει δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Θα προκύψουν γνωριμίες και επαφές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να υλοποιήσετε πλάνα που από καιρό έχετε κατά νου. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, ωστόσο αποφύγετε την υπεραισιοδοξία, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και μεθοδικά μπορείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για συναντήσεις, ταξίδια, επαφές και συναναστροφές που θα σας τονώσουν. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, δώστε έμφαση στην εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που θα προβάλετε την προσωπικότητά σας, κινηθείτε αυθόρμητα, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να προχωρήσετε σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα βελτιώνονται οι σχέσεις και οι επαφές, οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης