Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 28 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
01
2024

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 28 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Ιανουαρίου, ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν απρόσμενα συμβάντα που θα ανανεώσουν τα δεδομένα και θα δώσουν θετική εξέλιξη στις σχέσεις. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση να γίνουν δυναμικές και άμεσες προσεγγίσεις.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Απρόοπτα συμβάντα, ανανεωτικές συζητήσεις

 

Στον επαγγελματικό τομέα καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές. Στην άκρη θα μείνουν οι προκαταλήψεις και οι συντηρητικές απόψεις, ανάγκη θα εκδηλωθεί για τόνωση και για ανανεωτική αλλαγή.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαναξιολογήσεις, θα ακουστούν ανανεωτικές προτάσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν στασιμότητα. Για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ο απελευθερωμένος τρόπο σκέψης θα δώσει την ώθηση για να προχωρήσουν οι επαφές. Δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές συναντήσεις που θα τονώσουν την ψυχολογία.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα λάβετε θετικές απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Θα υπάρξει οικονομική βελτίωση, έρχεται άνοιγμα σε ζήτημα που σας δημιουργούσε άγχος. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα και οι απρόσμενες επαφές, θα γίνουν συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, οικονομικές δοσοληψίες, νέα εγχειρήματα. Τα απρόοπτα συμβάντα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε, αφήστε στην άκρη τις αναστολές, κινηθείτε με δυναμικότητα. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί και οι εκπλήξεις, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως μία καινούργια πρόταση ή ένα νέο άνοιγμα να σας βάλει σε σκέψεις, θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό σας τομέα άνοιγμα θα δοθεί ανάμεσα σε εσάς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας, περάστε σε προσεγγίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντονιστείτε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για φλερτ και για προσεγγίσεις. Όσοι θέλετε να επανασυνδεθείτε κάντε το βήμα της επανένωσης, θα λάβετε θετικές απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους νέες προτάσεις ή νέες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα πλάνα σας. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τις συμπάθειες, θα λάβετε θετικά σχόλια για την προσωπικότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε σε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε και να περάσετε σε αποκαλύψεις. Στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με το ταίρι σας θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις δύσκολες καταστάσεις και να βρείτε οριστικές λύσεις. Επικεντρωθείτε στις χρηματικές εκκρεμότητες.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε θέματα σχετικά με συναλλαγές, αγοροπωλησίες, ανοίγματα θα υπάρξουν για άμεση τακτοποίηση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές, θα μπορέσετε να αποκτήσετε καινούργιες δραστηριότητες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις οικονομικές σας δοσοληψίες, θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα. Ορθολογισμός και ρεαλιστική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το αποτέλεσμα θα σας ανανεώσει.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες. Σε ζητήματα επαγγελματικά η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ουσιαστικές αλλαγές και για τολμηρά εγχειρήματα. Λύσεις θα βρείτε σε οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας και να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να υλοποιήσετε ή για να δώσετε μία πρακτική όψη στα θεωρητικά σας σχέδια. Θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε και να βγείτε από την ανασφάλεια, κινηθείτε μεθοδικά. Διατηρείστε επικοινωνιακή τη διάθεση σας, εστιάστε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχονται ανοίγματα δημιουργικά και άμεσα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Στην περίπτωση που υπάρχουν χρηματικές οφειλές που σας αγχώνουν θα βρείτε τον τρόπο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ανοίγματα που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά αποφεύγοντας τα παλιά λάθη.

ΙΧΘΕΙΣ

Δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να κινηθείτε με ομαδικό πνεύμα. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας δείξτε εμπιστοσύνη στα προσόντα και στις ικανότητες σας, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα ξαφνιάσματα, ανανεωτικά λόγια θα ακουστούν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση