Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 29 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
01
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 29 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Ιανουαρίου 2023, ο Ερμής που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δημιουργική όψη θα δώσει την ώθηση για ουσιαστικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας και των συνεργασιών. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν απόψεις που θα είναι προοδευτικές, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις καινοτομίες, στις μεταρρυθμίσεις και στις αλλαγές.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Νέες ιδέες, ευκαιρίες για θετική εξέλιξη

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ζωτικότητα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπωθούν προτάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο οι βλέψεις. Απαραίτητο θα είναι οι ενέργειες να έχουν οργάνωση και συντονισμό, όσο πιο μεθοδικές θα είναι οι προσεγγίσεις τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δικτύωση, οι συναναστροφές θα είναι δημιουργικές. Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αγοραπωλησίες και οικονομικές συναλλαγές.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στην καριέρα σας και στην επαγγελματική σας εξέλιξη, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, θα ακουστούν προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν, στο χέρι σας θα είναι να τις προχωρήσετε σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν οι βλέψεις σας σε πρακτικό επίπεδο, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσεγγίστε, θα λάβετε θετικές απαντήσεις, διατυπώστε απόψεις και ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες θα έχετε δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ανοίγματα θα υπάρξουν για αγοραπωλησίες. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά, αν έχετε νέες ιδέες προχωρήστε στη διατύπωση τους, θα κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να σας απασχολήσει μία καινούργια επαγγελματική πρόταση θα έχει τη δυνατότητα να σας οδηγήσει σε βελτίωση, δείτε με θετικό μάτι τις προτάσεις που θα ακουστούν. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να κερδίσει το ενδιαφέρον σας άτομο εκκεντρικής προσωπικότητας, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας προκαλέσουν ενθουσιασμό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, θα θελήσετε να ανανεωθείτε, δεν αποκλείεται να αλλάξετε το παρουσιαστικό σας ή τον τρόπο που προβάλετε την προσωπικότητά σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από ασφυκτικές συνθήκες, προσπαθήστε να προσεγγίσετε με άνεση και αυθορμητισμό, αξιοποιήστε με αμεσότητα τα ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε σε θέση αναμονής και περιμένετε απαντήσεις θα τις λάβετε και θα είναι θετικές, θα μπορέσετε να βγείτε από συνθήκες ή σχέσεις που σας αγχώνουν ή σας δημιουργούν ανασφάλεια. Σε οικονομικά ζητήματα που σας δυσκολεύουν θα καταφέρετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Προσπαθήστε να κινηθείτε με αμεσότητα, εκδηλωθείτε, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς. Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώστε τα πλάνα σας επαγγελματικά και οικονομικά, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, επικοινωνία, χρηματικές δοσοληψίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν ανανεωθείτε, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα και θα το καταφέρετε. Θα μπορέσετε να βγείτε από τη ρουτίνα και να αλλάξετε δεδομένα που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν, στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο άμεσα μπορείτε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και φιλικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευστροφία και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τις διατυπώσετε. Μιλήστε τεκμηριωμένα, αν η επιχειρηματολογία σας είναι σωστή θα υπάρξει δυνατότητα για άμεση υλοποίηση. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό θα υπάρξουν συναντήσεις και συναναστροφές.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες, αγοραπωλησίες, τρέξτε τα βήματά σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-01-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms