Quantcast
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 16 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
08
2022

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 16 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Αυγούστου ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα δώσει έκταση στην πνευματικότητα, η αντίληψη θα είναι σφαιρική. Τα χαρακτηριστικά θα είναι οξυδέρκεια, ευστροφία, καινοτόμος τρόπος σκέψης, νέες ιδέες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθεί έκταση στο μορφωτικό επίπεδο και στη γνώση, κάποιοι θα καταφέρουν να προχωρήσουν τις σπουδές τους ή να ασχοληθούν με επιμορφωτικά σεμινάρια.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Δημιουργική σκέψη, άμεσες λύσεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για να βρεθούν νέες πηγές εσόδων. Ο ορθολογισμός σε συνδυασμό με την ευρηματικότητα θα δώσουν λύση σε επίμαχα ζητήματα, ομαλοποιούνται οι σχέσεις, μπαίνουν σε πρακτικό επίπεδο οι βλέψεις και τα πλάνα.

Φεύγει η διστακτικότητα, η αισιοδοξία θα είναι αυτή που θα δώσει ουσιαστική ώθηση στο να γίνουν επιδιώξεις, θα υπάρξει ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Η διάθεση για αλλαγή θα βοηθήσει να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, οι πιεσμένοι θα καταφέρουν να απεγκλωβιστούν από σχέσεις ή συνεργασίες που δεν έχουν συμφέρουσα εξέλιξη. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να βρείτε κάποια νέα πηγή εσόδων και να βελτιώσετε με τρόπο άμεσο την οικονομική σας κατάσταση. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα μπορέσετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε ανανεωτική ώθηση στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και αυθορμητισμός, ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσεγγίσετε. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και στον επαγγελματικό τομέα. Συντονίστε σκέψεις και πλάνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, με αισιοδοξία θα σκεφτείτε τις προοπτικές και τους νέους ορίζοντες που θα ανοιχτούν μπροστά σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, με θετικό μάτι δείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν. Ώθηση θα δώσετε στην καριέρα σας, αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, βγαίνετε από την προσκόλληση, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αισιόδοξα και να κινηθείτε απελευθερωμένα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προχωρήστε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα μπορείτε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας απογοητευτικές σχέσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανατρεπτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πώς μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις ασφυκτικές συνθήκες. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε επαγγελματικές σχέσεις που πλέον δεν αποδίδουν. Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι ενέργειές σας θα είναι δυναμικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μετακινήσεις, ταξίδια, σεμινάρια, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το πνευματικό σας επίπεδο. Στις συζητήσεις δεν αποκλείεται να σας επηρεάσουν κάποιες σκέψεις ή απόψεις που θα ακούσετε. Θα είστε σε θέση να βγείτε από τον συντηρητικό και κάθετο τρόπο αντίληψης, ίσως να αλλάξετε την ιδεολογική σας τοποθέτηση. 

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αισιόδοξα και να κινηθείτε δυναμικά, θα μπορέσετε να αφήσετε στην άκρη παλιές αρνητικές ιστορίες και να αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση. Συζητήστε ανοιχτά, θα ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Δώστε έμφαση στις επαφές και στις σχέσεις που σας ευχαριστούν, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πώς θα μπορέσετε να ανανεώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας και γενικότερα στο πώς θα τονώσετε την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πνίγουν συναισθηματικά. Αλλαγές θα υπάρξουν στις βλέψεις και στις αποφάσεις σας. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τις σκέψεις σας είτε αυτά έχουν να κάνουν με ζητήματα επαγγελματικής φύσης, είτε αισθηματικής. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε αυτόβουλα και απελευθερωμένα, μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες σας τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φεύγει η άρνηση και η έντονη ανησυχία, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να βγείτε από το άγχος. Ευχάριστα θα είναι τα συμβάντα, ανανεώνεται η διάθεσή σας, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας. Δημιουργικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις γνωριμίες για νέες συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε και να επανεξετάσετε τις καταστάσεις. Θα είναι δύσκολο να δεχτείτε συνθήκες πιεστικές, θα αντιδράσετε στις περιπτώσεις που τα περιθώρια θα τα νιώσετε περιοριστικά. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, ευχάριστες θα είναι οι προτάσεις που θα λάβετε.

ΙΧΘΥΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε οριστικές λύσεις. Στις αποφάσεις σας συνδυάστε ένστικτο με αντικειμενική σκέψη, θα καταφέρετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο βλέψεις και πλάνα. Σκεφτείτε αισιόδοξα, οι κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-08-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms