Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
09
2023

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Ερμής που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να δοθούν λύσεις σε θέματα που κατά την προηγούμενη περίοδο δημιούργησαν άγχος και έντονο προβληματισμό. Καινούργιες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, διαφοροποιημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, η αισιοδοξία σε συνδυασμό με τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές.

 

Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό: Δημιουργικά ανοίγματα για επιδιώξεις και θετικές αλλαγές

 

Βελτιώνονται οι σχέσεις εργασιακές, φιλικές, οικογενειακές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν υποσχέσεις που θα τηρηθούν, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για απελευθερωμένες ενέργειες, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως υποστηρικτικά. Όσοι θέλουν να βγουν από τοξικές σχέσεις θα καταφέρουν να διαφοροποιήσουν με αμεσότητα τις συνθήκες και τα δεδομένα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη νέας σχέσης, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες ίσως και κάπως ασυνήθιστες.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δυναμικές θα είναι οι ενέργειές σας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι ουσιαστικές και θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ανανεωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, θα υπάρξουν γνωριμίες και απρόσμενα συμβάντα που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν περιμένετε απαντήσεις θα τις λάβετε και θα είναι θετικές, θα μπορέσετε να προχωρήσετε δυναμικά και να βγείτε από καταστάσεις στάσιμες ή δυσάρεστες. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές, εργασιακές, ανοιχτείτε συναισθηματικά θα μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν ή που σας μπλοκάρουν ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τα έσοδα σας, να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να προχωρήσετε στις χρηματικές σας δοσοληψίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε όσο πιο άμεσα και μεθοδικά μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, συζητήστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσπαθήστε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε να περάσετε ευχάριστα και να συναναστραφείτε. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα οικονομικής φύσης.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε, να διεκπεραιώσετε, να προχωρήσετε σε συναλλαγές και συμφωνίες. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν άγχος, ευρηματικός και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που σας στρεσάρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες και αγοραπωλησίες. Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε για ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχανε μείνει άλυτα. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα μπορέσετε να τρέξετε τα βήματά σας, να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να κλείσετε συμφωνίες και να διαπραγματευτείτε. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνει η διάθεση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Ανοίγματα θα έχετε για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές και οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνεστε επαγγελματικά θα μπορέσετε να αλλάξετε αρνητικές συνθήκες που σας δυσανασχετούν ή που σας κρατούν σε στασιμότητα. Ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η ευστροφία σας σε συνδυασμό με τη λογική θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, να προχωρήσετε σε συνεργασίες και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, υπογραφές, συμβόλαια, οικονομικές δοσοληψίες. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες επαφές που θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, αισιοδοξία και ζωτικότητα, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε οικονομικά θέματα, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα μπορέσετε να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, θα καταφέρετε να τονωθείτε ψυχολογικά. Ευχάριστες επαφές θα έχετε με συγγενείς και φίλους, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα μπορέσετε να δώσετε μία ευχάριστη ώθηση στις επαφές σας.

ΙΧΘΥΣ

Θετικές απαντήσεις θα λάβετε, ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms