Ο Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου ως 3 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
11
05
2024

Ο Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου ως 3 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τις 15 Μαΐου, ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο και θα παραμείνει ως τις 3 Ιουνίου 2024. Με τον Ερμή στον Ταύρο, το μυαλό μας επιβραδύνεται στο να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, ενώ είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία μας. Μιλάμε αργά και επιλέγουμε την κάθε μας λέξη. Αυτός ο Ερμής χάνει σε ταχύτητα, αλλά κερδίζει σε πληρότητα. Θέλουμε μια σταθερή βάση σε ό,τι λέμε ή αποφασίζουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε στην πράξη και να κάνουμε αργά, σταθερά βήματα προς ένα πρακτικό στόχο. Εκείνο που θέλουμε είναι να δούμε απτά αποτελέσματα στο τέλος.

 

Ερμής στον Ταύρο: Σκέψου πώς θα νιώσεις συναισθηματική & οικονομική ασφάλεια!

 

Λειτουργούμε καλύτερα σε ένα αβίαστο περιβάλλον, όπου δεν είμαστε πιεσμένοι και σχεδιάζουμε κάθε βήμα με προσοχή, για να βεβαιωθούμε ότι πατάμε σε στέρεο έδαφος. Όπως και η χελώνα στο μύθο, προχωρούμε αργά προς τη γραμμή του τερματισμού. Επειδή κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, είμαστε δεξιοτέχνες στον τρόπο επικοινωνίας μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πράγματα που είναι διαρκή, απτά και σταθερά αποτελέσματα. Υπάρχει ανάγκη να έχουμε κάτι να δείξουμε στους άλλους, όπως για παράδειγμα πλούτο και αποκτήματα. Το μυαλό μας κατευθύνεται προς μια συνεπή και συνετή προσπάθεια, όπου με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε άφθονη συγκομιδή.

Μπορεί να καθυστερούμε για να αποφασίσουμε, αλλά όταν το κάνουμε, ξεκινάμε προς την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου. Όταν μια ιδέα μπει στο μυαλό μας, είναι βαθιά ριζωμένη και γινόμαστε πεισματάρηδες και επίμονοι, αγωνιζόμενοι σκληρά για να κερδίσουμε την ικανοποίηση που ποθούμε. Η επιμονή ενισχύει την αποτελεσματικότητα, ιδίως όσον αφορά την παραγωγή χρημάτων.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

 

Ερμής στον Ταύρο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Ταύρο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, έχετε πρακτικές ιδέες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα ή κάνετε συνομιλίες σχετικά με το πώς θα χειριστείτε τις πληρωμές σας. Ίσως ακόμη και να πουλήσετε ακριβά μερικές από τις ιδέες σας ή ξεκινήσετε ένα έργο, που μπορεί να σας φέρει πρόσθετο εισόδημα. Τώρα θα είστε πιο έξυπνοι και ανακαλύπτετε ένα νέο τρόπο, που βάζει χρήματα στην τσέπη σας. Το σύμπαν σάς βοηθά επίσης να αποπληρώσετε κάποιους από τους λογαριασμούς σας. Κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και μια καλύτερη κατανομή των οικονομικών κονδυλίων σας, έχετε πρακτικές ιδέες για την βελτίωση του εισοδήματός σας, ενδεχομένως μέσω μιας δεύτερης εργασίας ή χρεώνοντας περισσότερο τις υπηρεσίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, διαπραγματεύεστε μια νέα οικονομική συμφωνία, ενώ οι πρακτικές και σταθερές ιδέες σας, σας βοηθούν να δημιουργήσετε οικονομική σταθερότητα. Θα μπορούσατε να αναπτύξετε ένα από τα έργα σας, το οποίο βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση, ή να ξεκινήσετε ένα νέο προσοδοφόρο επιχειρηματικό εγχείρημα. Κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και ίσως παρουσιαστεί μια ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία η οποία σας ενθουσιάζει. Έχετε έμπνευση και αξιοπιστία, κινείστε με αργά και προσεκτικά βήματα, λαμβάνετε τα πάντα σοβαρά υπόψη σας. Είστε σε θέση να παρουσιάσετε τον εαυτό σας, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, οι άλλοι άνθρωποι σέβονται τις ιδέες και τη γνώμη σας. Κερδίζετε την καλή υπόληψη και το σεβασμό, αφού πιστεύετε στην αξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ασαφή και μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας, δεν επιδιώκετε να είστε στο προσκήνιο, αναλογίζεστε το παρελθόν, ίσως ακόμα έχετε απατηλές ελπίδες και προσδοκίες στη ζωή σας. Αναλογίζεστε τις ανησυχίες σας, σκέφτεστε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Ίσως ακόμα και να είστε στην ομίχλη, καθώς δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις ιδέες σας και τις αποφάσεις σας. Μπορεί να έρθει στο φως μια κρυμμένη δυσαρέσκεια, αλλά κρατάτε μυστικές τις ιδέες σας και τα συναισθήματά σας. Βρίσκεστε σε σύγχυση όσον αφορά στην οικονομική σας κατάσταση, ίσως ακόμα νιώθετε οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια. Έχετε τώρα έντονη διαίσθηση και έμπνευση, οι οποίες σάς κατευθύνουν στο σωστό δρόμο, καθώς σας βοηθούν να βρείτε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή, έρχεστε σε επαφή με ελίτ γνωριμίες και κάνετε νέες φιλίες. Λαμβάνετε επιβεβαίωση των προσπαθειών σας και οικονομικές ανταμοιβές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την αναγνώριση των ταλέντων σας. Μπορεί ακόμη και να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα. Τώρα είστε αφοσιωμένοι στους φίλους σας, αλλά δεν κάνετε σε κανέναν καμία χάρη, αν πρώτα δε βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Βρίσκετε νέα άτομα τα οποία σας προσφέρουν καλή διασκέδαση και σωστές συμβουλές, ιδίως σε ό,τι αφορά στην οικονομική σας κατάσταση. Κάνετε προγραμματισμό για το μέλλον σας και ενδιαφέρεστε για τη μακροπρόθεσμη οικονομική προοπτική στη ζωή σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας απασχολούν επαγγελματικά θέματα, το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στην καριέρα σας. Προβάλετε τις επιτυχίες σας και ένα ηγετικό στυλ, κι αγωνίζεστε για το μακροπρόθεσμο όραμά σας. Μπορεί να χρειαστεί να αναδιαμορφώσετε την επαγγελματική σας ζωή και επιλύετε ήρεμα τις διαφορές σας με τους συναδέλφους σας ή τους συνεργάτες σας. Εκτελείτε με ορθολογισμό τα καθήκοντά σας, επικεντρώνεστε σε μεγάλους στόχους που θέλετε να φθάσετε. Λάμπετε με τις πρακτικές και ορθολογιστικές ιδέες σας και με την παρουσίασή σας, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσετε μεγαλύτερη εξουσία, αναγνώριση και ίσως έναν υψηλότερο μισθό. Υπολογίζετε προσεκτικά ποιοι είναι οι στόχοι σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας και πώς μπορείτε να κερδίσετε τα προς το ζην.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, γίνεστε περισσότερο ανοιχτόμυαλοι, χωρίς όμως να χάσετε τη λογική και την πρακτική σκέψη σας. Εξορμάτε σε νέες περιπέτειες, γνωρίζετε νέα άτομα που ζουν σε μια μακρινή περιοχή ή ακόμα και κάποια που είναι από άλλη χώρα. Τώρα αναζητάτε να ξεφύγετε από τη συνήθη ρουτίνα σας. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με την εκπαίδευση, έτσι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο ή να αναζητήσετε μια νέα γνώση που σας βοηθά να εμπλουτίσετε τις ικανότητές σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θέλετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, το αναλυτικό και διαισθητικό μυαλό σας, σας κατευθύνει να αναπτύξετε νέες κερδοσκοπικές δραστηριότητες ή να κάνετε νέες επενδύσεις. Είστε τώρα περισσότερο πολυμήχανοι, έχετε μοναδικές ιδέες για να διευθετήσετε αρνητικές καταστάσεις που αφορούν χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους, περιουσιακά στοιχεία ή άλλους οικονομικούς πόρους. Ίσως υπάρξει κάποια προστριβή με ανθρώπους, με τους οποίους θα χωρίσετε τους λογαριασμούς σας. Συζητάτε πιο πολύ για τα χρήματα και ξέρετε πώς θα εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας. Κάνετε συνετό οικονομικό προϋπολογισμό, γνωρίζετε τις οικονομικές παραμέτρους σας και δεν κάνετε επικίνδυνα οικονομικά ανοίγματα, που μπορεί να σας στερήσουν τις αποταμιεύσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας στη σχέση σας, ίσως ακόμα μπορεί να σκέφτεστε τη δέσμευση. Τώρα καταφέρνετε να πείτε επιτέλους τι θέλετε από τον αγαπημένο σας, θέλετε πραγματικά να πάρετε, όχι μόνο να δίνετε. Μια νέα σχέση ή συνεργασία με κάποιο φερέγγυο και σταθερό πρόσωπο έρχεται στη ζωή σας, όπου μοιράζεστε την καρδιά σας και τις ιδέες σας. Κάποιος θα μπορούσε με τις συμβουλές του να υλοποιήσει τα όνειρά σας και κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα, που είναι αξιόπιστα και σταθερά. Περιβάλλεστε από ανθρώπους που είναι κοντά σας και οι οποίοι με τις πρακτικές ιδέες τους θα σας βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σας και τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Διευθετείτε οποιεσδήποτε νομικές υποθέσεις έχετε σε εκκρεμότητα ή επισφραγίζετε μια συμφωνία ή ξεκινάτε μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, έχετε πρακτικές ιδέες για να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα και να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, πηγαίνοντας σε ένα γυμναστήριο ή αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες. Έχετε περισσότερη ζωντάνια στην καθημερινή ρουτίνα σας, απελευθερώνεστε από το στρες, νιώθετε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Ο Ερμής φωτίζει επίσης τη δημιουργικότητά σας στην εργασία σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να συμβάλει θετικά στο έργο που κάνετε. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα είναι ακόμη πιο ευχάριστες και βρίσκετε τρόπους να απομακρύνετε τυχόν διαφωνίες και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Τώρα εξετάζετε αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε για να νιώθετε άνεση και ασφάλεια και αναπροσαρμόζετε τη στάση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνονται τα πάθη σας και ο αισθησιασμός σας, αφήνετε την εργασία σας και ζείτε μοναδικές ερωτικές βραδιές. Εντυπωσιάζετε τους θαυμαστές σας, διασκεδάζετε, παίρνετε και δίνετε αγάπη. Εάν είστε μόνοι, δε βιάζεστε να δεσμευτείτε, το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι είναι όλη σας η διασκέδαση. Σκέφτεστε σοβαρά και κάνετε έρευνα για να ανακαλύψετε ποιος/α πραγματικά είναι άξιος της καρδιάς σας. Αν είστε σε σχέση, είστε ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι και λάμπετε μαζί! Κάνετε μια σοβαρή συνομιλία με τον αγαπημένο σας σχετικά με το κοινό μέλλον σας και συζητάτε τους φόβους σας σχετικά με το τι θα μπορούσε να πάει στραβά. Τώρα μπορείτε να συγκεράσετε τον ενθουσιασμό και τη σταθερότητα στη σχέση σας, δείχνετε τον αληθινό εαυτό σας και είστε αποφασιστικοί, για να αγωνιστείτε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, έρχονται στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά ζητήματα ή ζητήματα του παρελθόντος, που σας ζητούν να τα θέσετε υπό έλεγχο. Αν αισθανόσασταν παραγκωνισμένοι από αυτούς με τους οποίους συγκατοικείτε ή από τον αγαπημένο σας, τώρα συζητάτε και επιλύονται οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις. Μπορεί να αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι σας ή ένα μέρος όπου μπορείτε να ξεφύγετε μόνοι σας ή για να κάνετε πιο δημιουργικά την εργασία σας. Τώρα αναλογίζεστε το παρελθόν στη θαλπωρή του σπιτιού σας και δεν αναζητάτε την έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Σχεδιάζετε δείπνα με τους οικείους σας και κάποιες συζητήσεις φέρνουν στο προσκήνιο τις αναμνήσεις σας. Ίσως ακόμα καλλωπίσετε το σπίτι σας και το διακοσμήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, έχετε μια πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ η αίσθηση του χιούμορ σας μπορεί να διαλύσει τις παρεξηγήσεις. Κάνετε σοβαρές συζητήσεις, ίσως περισσότερο για τα οικονομικά σας, έχετε μια πιο πλούσια και πιο παραγωγική επικοινωνία. Τώρα έχετε μοναδικές ιδέες για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια προς το άγνωστο. Ίσως διασκορπίσετε την ενέργειά σας σε πάρα πολλές κατευθύνσεις, καθώς θα είστε σε συνεχή επικοινωνία και κίνηση ή μπορεί ακόμα να διαθέσετε κάποια από τα χρήματά σας για ένα μελλοντικό ταξίδι ή μια νέα γνώση. Γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και απολαμβάνετε την παρέα των περισσότερων ανθρώπων. Μια δημιουργική συνεργασία ή μια πλατωνική σχέση θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην κερδοφορία και την οικονομική πρόοδο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση