Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 1 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
07
2023

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 1 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Αυγούστου ο Ερμής από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι απογοητευτικές σκέψεις και οι αρνητικές εκδοχές. Διστακτικότητα θα υπάρξει για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα χαρακτηριστικά θα είναι άγχος, αναποφασιστικότητα, αρνητικός τρόπος σκέψης.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο: Διστακτικότητα, αρνητικές σκέψεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια, τα συμβάντα δεν θα είναι ευνοϊκά για γρήγορες τακτοποιήσεις και άμεσα αποτελέσματα. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, συμβόλαια, αγοροπωλησίες, για την ώρα καλό θα είναι να οργανωθούν τα πλάνα, δύσκολο θα είναι να περάσουν οι βλέψεις σε πρακτικό επίπεδο. Στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, τα μισόλογα και οι υπεκφυγές ενδεχομένως να μεταφραστούν με λάθος τρόπο. Δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση, χρόνος θα πρέπει να δοθεί σε σχέσεις και γενικότερα σε καταστάσεις που απαιτούν ξεκαθαρίσματα.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την πίεση, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσει ο συναισθηματικός και εσωτερικός κόσμος, ο τρόπος σκέψης δεν θα είναι βοηθητικός κυρίως αν είναι προσκολλημένος στην απογοήτευση και στην άρνηση.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συζητήσεις σας, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο άγχος και γενικότερα στις ανασφάλειες, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά αποφεύγοντας την προσκόλληση και την εμμονή. Δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ίσως να μην καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στην εσωτερική σύγχυση, ίσως να μπερδευτείτε και οι βλέψεις σας να γίνουν αόριστες, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για να πάρετε αποφάσεις. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας αποφύγετε τα ψέματα και γενικότερα τις αμφίδρομες καταστάσεις, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια και ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, δώστε έμφαση στον εσωτερικό σας κόσμο και στην ψυχολογία σας. Σε ζητήματα επαγγελματικά και εργασιακά στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια δώστε χρόνο στα γεγονότα. Δυσκολίες θα προκύψουν σε οικονομικές και νομικές υποθέσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις ρήξεις, στον επαγγελματικό χώρο βρείτε τρόπο να συνεργαστείτε με τους συνάδελφούς σας δημιουργικά χωρίς εντάσεις. Η χρονική περίοδος δεν θα είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συμφωνίες. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα που σας μπερδεύει και αμφιταλαντεύεστε δώστε χρόνο στα γεγονότα, αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις θα οδηγηθείτε σε λάθη και απογοητεύσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα σας απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Προσοχή στον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις προσωπικές και εργασιακές. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με ορθολογισμό αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις επιπολαιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιορίστε την έντονη καχυποψία, οριοθετήστε τον σκοτεινό τρόπο σκέψης. Προσοχή στις εμμονές, αποφύγετε να προσκολληθείτε συναισθηματικά. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις ζήλιες και τους ανταγωνισμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις μετακινήσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές ή καθυστερήσεις. Στα επαγγελματικά αν πρέπει να αναλάβετε μεγάλα ρίσκα φανείτε προσεκτικοί, η συμβουλή είναι να αποφύγετε για την ώρα ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε σημασία σε ζητήματα οικονομικής φύσης, μη προχωρήσετε σε επικίνδυνα οικονομικά ρίσκα. Προσοχή στις συναισθηματικές αναστατώσεις, ίσως να μη λείψουν οι κυκλοθυμίες, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως αψυχολόγητη. Στις συζητήσεις σας το κλίμα δεν θα είναι ευνοϊκό για συμφωνίες και υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο στις εργασιακές σχέσεις όσο και στην προσωπική σας ζωή αναγκαίο θα είναι να κρατήσετε ισορροπημένη στάση, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα που θα δημιουργήσουν αγχωτικές σκέψεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και τις βλέψεις σας, ίσως να νιώσετε μπερδεμένοι. Δεν αποκλείεται οι σκέψεις σας να γυρίσουν πίσω σε παρελθοντικές καταστάσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση στην απογοήτευση και στον πεσιμισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ