Quantcast
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 31 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
07
2022

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 31 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 31 Ιουλίου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακές αστοχίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης την εμφάνισή τους θα κάνουν εμπόδια, ο τρόπος σκέψης θα είναι κάπως κάθετος και απόλυτος με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η άμεση λύση των προβλημάτων.

 

Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο: Δυσκολίες στην οργάνωση και στη διεκπεραίωση

 

Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για δεσμεύσεις, συμβόλαια, συναλλαγές μεγάλων χρηματικών ποσών. Ίσως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, θα υπάρξει αδιαλλαξία, πείσμα, αδυναμία κατανόησης. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που είχαν μείνει στη μέση ή που κατά την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν λυθεί.

Θα απαιτείται συντονισμός και σφαιρική αντίληψη, η προσκόλληση είτε στις απόψεις, είτε στον συνηθισμένο τρόπο σκέψης δεν θα λειτουργήσει με τρόπο θετικό. Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. 

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή προσοχή στις υποσχέσεις, στις δηλώσεις και στις τελεσίδικες απαντήσεις. Θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και προνοητικά μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να σκεφτείτε εναλλακτικά και με διαλλακτική διάθεση, η εμμονή, η προσκόλληση και ο κάθετος τρόπος σκέψης θα δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως σε θέματα επικοινωνίας. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθείτε δεν θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις στις προβληματικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αναβολές, ακυρώσεις, καλό θα είναι να χειριστείτε με ψυχραιμία τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Βάλτε σε τάξη τις βλέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα κυρίως στα επαγγελματικά. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες και τις παρορμητικές αντιδράσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί προσπαθήστε να τους βάλετε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Στην παρούσα φάση μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε οικονομικές υποθέσεις και γενικότερα συνεργασίες που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στον εγωκεντρισμό και στην απαιτητικότητα σας, προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις σφαιρικά. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε αντικειμενικά για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε και θα σκεφτείτε θα επηρεάσει τις επαφές σας με τα άτομα που σας περιβάλλουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα επικοινωνιακά, μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συζητήσετε με τρόπο ήρεμο αποφεύγοντας τα αρνητικά σχόλια και τις εξάρσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο, ίσως κάποιοι να μεταδώσουν πληροφορίες που θα είναι παραποιημένες, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Στις επαφές και συζητήσεις σας ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρετε να ικανοποιηθείτε από τον τρόπο που θα σας συμπεριφερθούν τα άτομα που σας περιβάλλουν. Θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα, αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις ενδεχομένως να σας κουράσουν ψυχολογικά, θα υπάρξουν δυσκολίες, ακυρώσεις, κακή συνεννόηση, δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε και να νιώσετε ασφάλεια. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις, για δηλώσεις και για υποσχέσεις, μη βιαστείτε να τρέξετε τα βήματα σας. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μικρό ατυχίες και αναβολές θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, ταξίδια, συζητήσεις και γενικότερα επικοινωνιακά ζητήματα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να μην καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε οριστικές συμφωνίες. Προσπαθήστε να σκεφτείτε σφαιρικά και εναλλακτικά, αποφύγετε το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιά οικονομικά θέματα που τώρα καλείστε να τα χειριστείτε με αμεσότητα. Από τη δική σας πλευρά καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, αν σας δοθεί η ευκαιρία για άμεση τακτοποίηση κινηθείτε συντονισμένα. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και προνοητικό τρόπο σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα συζητήσετε και θα μεταφέρετε πληροφορίες ή σχόλια. Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε με σαφήνεια, στα σχόλιά σας για τους τρίτους φανείτε φειδωλοί. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σας, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘΥΣ

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, ίσως να νιώσετε πως δεν κατανοούν ή δεν αποδέχονται τις απόψεις σας. Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε δυναμικά, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην απογοήτευση και στις αρνητικές σκέψεις. Βάλτε σε τάξη τις βλέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms