Έρωτας, πάθος και αναγέννηση μέσα από τον Πλούτωνα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
11
01
2018

Έρωτας, πάθος και αναγέννηση μέσα από τον Πλούτωνα!

E-zwdia

Μήπως στον γενέθλιο χάρτη σας, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη με τον Πλούτωνα; Μήπως έχετε την Αφροδίτη στον Σκορπιό ή πλανήτες στον Σκορπιό στον 5ο ή 7ο οίκο σας; Μήπως έχετε τον Ήλιο στον Σκορπιό, αν είστε γυναίκα ή τη Σελήνη στον Σκορπιό, αν είστε άντρας; Τι δείχνουν οι πλανητικές όψεις του Πλούτωνα σε έναν Αστρολογικό χάρτη.

 

Τι σημαίνουν αυτά για τις σχέσεις σας, τον έρωτα και την αγάπη;

 

Οι παραπάνω αστρολογικοί συνδυασμοί δεν είναι καθόλου αμελητέοι. Οποιαδήποτε πλανητική όψη του Πλούτωνα κρύβει μέσα της τεράστια δύναμη και ενέργεια. Ο Πλούτωνας δείχνει την ανάγκη μας για δύναμη και έλεγχο πάνω στη ζωή τη δική μας και των άλλων, την επιθυμία μας να θέλουμε να εκφραστούμε με μυστικούς τρόπους, αλλά η εξουσία και η δύναμή μας δεν κρύβονται. Τα Πλουτώνια άτομα χρησιμοποιούν τη σεξουαλικότητά τους, τα δώρα, τα χρήματα και τα αποκτήματά τους για την επίτευξη άλλων σκοπών στις σχέσεις τους. Αν σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, υπάρχουν όψεις Αφροδίτης/Πλούτωνα ή πλανήτες στον Σκορπιό στον 5ο ή 7ο οίκο ή ο Ήλιος, η Σελήνη ή η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, το άτομο θα συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο, κι όταν ερωτεύεται, δημιουργεί σχέση εξάρτησης με το σύντροφό του, χρησιμοποιώντας καταναγκαστικούς μηχανισμούς.

Οι όψεις Αφροδίτη/Πλούτωνα ή η Αφροδίτη στον Σκορπιό ή οι πλανήτες στον Σκορπιό στον 5ο ή 7ο οίκο ή ο Ήλιος στον Σκορπιό σε γυναίκα ή η Σελήνη στον Σκορπιό σε άντρα, σηματοδοτούν ένα πολύ έντονο πάθος, τα άτομα αυτά γίνονται σύμβολα του σεξ. Η ανάγκη αυτού του ατόμου να γίνει ένα με το σύντροφό του διοχετεύεται μέσω της σεξουαλικότητας και μπορεί να γίνει καταναγκαστική, ακόμα και σε σημείο εμμονών και εθισμού. Η κατάκτηση της αποπλάνησης συσχετίζεται περισσότερο με την επιβολή δύναμης πάνω στο άλλο άτομο.

Τα άτομα αυτά είναι σεξουαλικά ενεργητικά αλλά δεν ξέρει κανείς άλλος τη σεξουαλική τους ζωή. Στην πραγματικότητα, η μυστικότητα αυξάνει το πάθος. Για ορισμένους, η σεξουαλική ίντριγκα, όπως η απιστία ή μια σχέση στην εργασία, ασκεί έντονη γοητεία. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!


Μια άλλη θεωρία αυτών των ατόμων είναι ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το σεξ και τα λεφτά. Η δύναμη του χρήματος σε συνδυασμό με την προσωπική τους γοητεία παρέχουν την ικανότητα στα άτομα να επιβάλουν την προσωπικότητά τους. Εδώ περιλαμβάνονται άτομα που συνήθως παντρεύονται για τα χρήματα ή το κοινωνικό status. Είναι η αίγλη που επιθυμούν έντονα, με την οποία νομίζουν ότι θα γίνουν ευτυχισμένοι.

Τα άτομα αυτά υποφέρουν από τον Πλουτώνιο φόβο της προδοσίας και της έλλειψης εμπιστοσύνης που οφείλεται σε παιδικά τραύματα και απώλειες. Συχνά απομονώνονται, αποξενώνονται και αναλώνονται στην καχυποψία μήπως οι άλλοι ανακαλύψουν τα μυστικά τους. Όταν βρεθεί κάποιος να εμπιστευθούν, κάποιος που φαίνεται ότι τους κατανοεί και τους αποδέχεται, η σχέση γίνεται ένα οχυρό ενάντια στην αφόρητη απομόνωση. Έτσι, ορισμένοι από αυτούς έχουν ένα τρόμο μήπως εγκαταλειφθούν και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Ζηλεύουν και γίνονται πιεστικοί, επειδή δεν αισθάνονται ασφαλείς και φοβούνται ότι δεν αγαπιούνται.

Μία άλλη πίστη αυτών των ατόμων είναι να θεωρούν ότι με την αγάπη τους θα θεραπεύσουν τον άλλον. Αυτή η «διάσωση» μπορεί να γίνει με στρατηγική για την αποφυγή της εγκατάλειψης. Αν αυτό είναι το θεμέλιο της σχέσης, μπορεί να υπάρχουν ασυνείδητα τεχνάσματα, προκειμένου να δεσμεύσουν αυτόν που αγαπάνε, ώστε να μην μπορεί να φύγει. Ο σύντροφος μπορεί να δυσανασχετεί που βρίσκεται σε αυτή την άνιση θέση και τελικά αισθάνεται πιεσμένος και ασφυκτιά. Στο τέλος, ο σύντροφος που πνίγεται στη σχέση μπορεί να πάρει κάποιου είδους επώδυνα μέτρα, που μπορεί να φτάσουν σε μια φοβερή προδοσία που τελειώνει τελικά τη σχέση, αλλά αυτό γίνεται για την αυτοσυντήρηση.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Βέβαια υπάρχει και η θετική πλευρά του Πλούτωνα στα εξελιγμένα πνευματικά άτομα, όπου η αγάπη είναι μια θεραπευτική ζωτική δύναμη για το μετασχηματισμό της ψυχής, έτσι υπάρχουν και άτομα που με την αγάπη τους μπορούν να βοηθήσουν και να θεραπεύσουν τους άλλους. Η δυνατότητα όμως αυτή υλοποιείται όταν η αγάπη του Πλούτωνα θεραπεύει την ψυχή όχι με καταναγκασμό και υποδούλωση.

Κατά τη συναγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις επιπτώσεις των παραπάνω αστρολογικών όψεων, να θυμάστε ότι αυτή η όψη δεν είναι παρά ένα κομμάτι του συνόλου και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το σύνολο του ωροσκοπίου. Για να έχουμε μια πλήρη εικόνα, θα πρέπει να συνδυάσουμε όλες τις όψεις της Αφροδίτης και τον 5ο, 7ο και 8ο οίκο του γενέθλιου χάρτη. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-01-2018 18:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms