Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
01
12
2021

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η διάσημη και αγαπημένη μας αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη, μας αναλύει πως θα είναι το 2022 σε όλους τους τομείς (επαγγελματικά, οικονομικά, αισθηματικά) και ανάλογα με το ζώδιό σου. Πως είναι το νέο έτος για σένα;

 

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022

 

Πάμε να πάρουμε μια μικρή γεύση τι θα συμβεί την νέα αυτή χρονιά και αν θα είναι καλή. Σίγουρα περάσαμε όλα τα ζώδια μια πολύ δύσκολη χρονιά και αναμένουμε μια πιεστική πάλι χρονιά. Το νέο αυτό έτος ξεκινά με την ανάδρομη Αφροδίτη όπου θα είναι στο ξεκίνημα του. Ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους από τον Αύγουστο έως και τον Μάρτιο του 2023 ενώ θα είναι και ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι και στο ξεκίνημα του 2023.

Ενώ ο Δίας θα περάσει στην εκπνοή του 2021 στον Ιχθύ όπου θα παραμείνει έως 10 Μαΐου του 2022 και από τον Μάιο θα περάσει στον Κριό για ένα διάστημα. Ενώ μέσα στο έτος περιμένουμε τις δύσκολες εκλείψεις στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού. Θα έχουμε πολλά διαστήματα μιας παρατεταμένης έντασης και πίεσης και θα παρατηρήσουμε ότι διαρκεί ένα πολύ μεγάλο διάστημα αυτή η σύγχυση που θα νιώθουμε.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2021 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta