Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 14 έως 20/8/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
11
08
2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 14 έως 20/8/2017.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 14 έως 20/8/2017. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ιδιαίτερα φορτισμένη θα είναι αυτή η εβδομάδα καθώς διανύουμε το διάστημα ανάμεσα στις δύο εκλείψεις και οι ενέργειες που εκχύνονται είναι πολύ έντονες. Ενέργειες που μας εξωθούν σε αλλαγές, σε δυναμικές αποφάσεις, στην αποδοχή του μοιραίου που, ανάλογα με τον προσωπικό μας χάρτη, μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο ή δύσπεπτο.

Από την άλλη, τα τερτίπια της Αφροδίτης μπορεί να μας εξωθήσουν σε μοιραία λάθη που για να αποφευχθούν πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί και αποστασιοποιημένοι, τη στιγμή που η Αφροδίτη θα μας εξωθεί στο να είμαστε παθιασμένοι και τυφλοί από την ανάγκη μας να ικανοποιήσουμε το δικό μας «εγώ». Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-08-2017 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι