Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 14 ως 20/12/2020.
Βαθμολόγησε
10
12
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 14 ως 20/12/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 14 ως 20 Δεκεμβρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Είναι μια από τις πιο σημαντικές εβδομάδες αστρολογικά, η αλήθεια είναι πως καθορίζει ακόμη και την νέα χρονιά. Η εβδομάδα λοιπόν ξεκινά με την ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη όπου και η αγαπημένη μας Σμάρω μας εφιστά την προσοχή λόγω του ότι οι αστρολογικές όψεις που κυριαρχούν αυτό το διάστημα μπορούν να δημιουργήσουν κάποιες αυταπάτες.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα φέρει άλλη ενέργεια στην καθημερινότητα μας, πιο παιχνιδιάρικο διάλογο και μια στάση ολίγον τι πιο ανώριμη η στάση μας. Τα άλλα δυο πολύ σημαντικά γεγονότα που καθορίζουν αυτό που είπαμε τη νέα χρονιά είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-12-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Αγορά πακέτου SMS