Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 17 ως 23/6/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
06
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 17 ως 23/6/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιουνίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε αισίως στην τελική ευθεία των εκλείψεων. Από τα μέσα του Μάη και μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουμε πάρει γεύσεις από το τι μας επιφυλάσσουν οι επερχόμενες εκλείψεις καθώς οι ενέργειές τους έχουν «ξυπνήσει» από τον Άρη στον Καρκίνο και τα αποτελέσματά τους είναι εμφανή σε πολλές σχέσεις είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές ή σε πολλές καταστάσεις που μας έχουν ταλανίσει προσωπικά ή συλλογικά.

Η εβδομάδα ξεκινά με μία Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 25,53 μοίρες του άξονα Διδύμων – Τοξότη. Επικοινωνιακή Πανσέληνος θα μου πείτε, ευνοεί τα ταξίδια, τα φλερτ, τις μετακινήσεις, δηλαδή όλα αυτά που είναι απολύτως συμβατά προς το καλοκαιράκι. Δυστυχώς, θα σας πω, αλλά αυτή η Πανσέληνος κάτω από την ομπρέλα εκκολάπτει όψεις που είναι πολύ δύσκολο να τις αντιμετωπίσει σε ήπιο κλίμα ο μέσος άνθρωπος καθώς απαιτούν γενναιότητα, αυξημένη συνειδητότητα, ικανότητα μετάλλαξης και αποδοχής ότι όταν κάτι τελειώνει, ταυτόχρονα, αρχίζει κάτι άλλο. Όταν ένας κύκλος κλείνει, ανοίγει κάποιος άλλος.

Κάτω από την ομπρέλα της Πανσελήνου ο Άρης σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Βόρειο Δεσμό από τον Καρκίνο, πραγματοποιούν μία σκληρή αντίθεση με τη σύνοδο του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Νότιου Δεσμού από τον Αιγόκερω. Αυτές οι όψεις εκχύνουν εξαιρετικά δυναμικές και σκληρές ενέργειες. Μην ξεχνάτε αυτό που σας έχω τονίσει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό: ο Άρης από τον Καρκίνο, όπου βρίσκεται σε πτώση δεν είναι αδύναμος. Αντίθετα είναι πολύ δυνατός αλλά σιγοντάρει την υπόγεια δράση, αυτούς που ενδιαφέρονται μόνο για την ικανοποίηση των δικών τους επιθυμιών χωρίς αναστολές και ηθικούς κανόνες, αυτούς που «πολεμούν» ύπουλα. Οι σκιώδεις άνθρωποι εναντίον των ηθικών και –τουλάχιστον προς το παρόν- θα φαίνεται σαν να κερδίζουν έδαφος οι σκιώδεις. Ωστόσο, επειδή ο νόμος του κάρμα είναι αδυσώπητος, στο πλήρωμα του χρόνου, μάλλον θα το μετανιώσουν.

Με αυτή την Πανσέληνο και τις όψεις της οι σεισμοί και –γενικότερα- τα ακραία καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα είναι στο πρόγραμμα. Ωστόσο, αν δεν θέλετε σεισμούς στην προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να κρατάτε τους τόνους χαμηλά, προκειμένου να μιλήσετε ή να δράσετε όταν το έδαφος θα είναι πιο πρόσφορο.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-06-2019 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms