Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 23 ως 29/12/2019.
Βαθμολόγησε
17
12
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 23 ως 29/12/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 23 ως 29 Δεκεμβρίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή! Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Αγαπημένη εβδομάδα, λαμπερή, ευλογημένη! Είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων που εύχομαι να είναι για όλους και όλες εσάς αγαπημένοι/ες μου χαρούμενη, γεμάτη Αγάπη και Φως!

Αυγή η γιορτινή εβδομάδα στιγματίζεται από την ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται το στις 7:14 πμ της 26ης Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω. Στο σχήμα της έκλειψης συμμετέχει ο Δίας που σχηματίζει σύνοδο με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) και, ταυτοχρόνως, αυτή η σύνοδος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η έκλειψη αυτή, σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες αστρολογικές συνιστώσες, μας εξωθεί στο να δράσουμε αποφασιστικά με σκοπό να φέρουμε στο εδώ και τώρα τη μεγάλη αλλαγή. Θεωρώ ότι μας διαμηνύει πως η σπουδαιότερη αλλαγή είναι να ιεραρχήσουμε αυτά που ονειρευόμαστε στη ζωή μας, να πάψουμε να τα κρατάμε στον κόσμο του ονείρου και των ιδεών και να τα μετατρέψουμε σε στόχους

Τέλος η έκλειψη μας «φωνάζει» ότι πρέπει να κάνουμε πρακτικά σχέδια με σκοπό την ευόδωση των στόχων μας. Πρακτικότητα, συνέπεια, αφοσίωση στον σκοπό, ανάληψη ευθύνης, πίστη στο καθήκον και εργατικότητα, είναι οι αρετές που πρέπει να αναπτύξουμε για να βγούμε κερδισμένοι και τελικά, στο πλήρωμα του χρόνου, να δικαιωθούμε καθώς θα δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας. Βασική προϋπόθεση επιτυχίας είναι να μην μπούμε στον πειρασμό να ασχοληθούμε με αυτούς που λειτουργούν διασπαστικά, ανταγωνιστικά, υπονομευτικά. Αυτή θα είναι μία δοκιμασία για τον εγωισμό μας αλλά και μία τροχοπέδη ταυτόχρονα, στην περίπτωση που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον εγωισμό μας και μπούμε στον πειρασμό να ασχοληθούμε και να αποδείξουμε τι; Φίλες και φίλοι μου επικεντρωθείτε στα όνειρά σας, βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και προχωρήστε ακάθεκτες/οι, αδιαφορώντας για αυτούς που, αντί να δημιουργήσουν, προσπαθούν να σταματήσουν τη δημιουργικότητα των άλλων.

Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, διάστημα στο οποίο θα έχουμε τη ροπή να είμαστε πιο πρακτικοί, πιο λακωνικοί, πιο δωρικοί στη συμπεριφορά μας αλλά και πιο αποτελεσματικοί ενίοτε.

Φίλες και φίλοι μου χρόνια πολλά, χρόνια καλά!

Σμάρω

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2019 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms