Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 25/11 ως 1/12/2019.
Βαθμολόγησε
22
11
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 25/11 ως 1/12/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 25 Νοεμβρίου ως 1 Δεκεμβρίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη, η οποία στιγματίζεται από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης, 26 Νοεμβρίου, στις 4 μοίρες του Τοξότη. Μια αρκετά ευχάριστη Νέα Σελήνη, που δίνει το έναυσμα για καινούργια ξεκινήματα, για δράση, για να ξαναμπούμε δυναμικά στον αγώνα, μετά από αρκετό καιρό με ανάδρομο Ερμή, με καθυστερήσεις και αναβολές, με απαγορευτικό να προβούμε σε ξεκινήματα κάθε μορφής. Η Νέα Σελήνη πυροδοτεί για δράση τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες 10 μοίρες των ζωδίων και, κυρίως, στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται με ακρίβεια η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο στις 3 μοίρες. Αυτή η αντίθεση πυροδοτεί την ατμόσφαιρα και όταν υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για εντάσεις, τότε αυτές οξύνονται υπερβολικά. Τρομοκρατικές ενέργειες, εκρήξεις, σεισμοί, ακραία καιρικά φαινόμενα, ακόμη περισσότερη ένταση σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτήν την περίοδο. Σημειώνω: δεν εννοώ ότι αυτά θα συμβούν στην Ελλάδα αλλά μιλάω για όλον τον πλανήτη.

Την ίδια μέρα, Τρίτη 19 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη εξωθεί στο να ασχοληθούμε με τις δουλειές μας, να κάνουμε πιο στοχευμένες κινήσεις με σκοπό την κοινωνική μας ανάδειξη, να προσπαθήσουμε περισσότερο για την άνοδό μας στον τομέα της καριέρας. Ωστόσο, το τρίγωνό της με τον Ουρανό εγκυμονεί πολύ ευχάριστες εκπλήξεις είτε ερωτικού χαρακτήρα, είτε στον οικονομικό τομέα, κυρίως στους γεννημένους τις πρώτες ημέρες των γήινων ζωδίων (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) ή των υδάτινων ζωδίων (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο ή μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια.

Την Παρασκευή το εξάγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό και του Κρόνου από τον Αιγόκερω ανάβει το πράσινο φως για να κάνουμε μεθοδικές και έξυπνες κινήσεις για την επαγγελματική και οικονομική μας άνοδο ενώ μας εξωθεί στο να επενδύσουμε με ρεαλισμό για να έχουμε περισσότερες απολαβές.

Τέλος η εβδομάδα κλείνει με... Καλό μήνα φίλες και φίλοι μου!

Σμάρω Σωτηράκη

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-11-2019 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms