Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 30/12 ως 5/1/2020.
Βαθμολόγησε
24
12
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 30/12 ως 5/1/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου 2019 ως 5 Ιανουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή! Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά αγαπημένοι μου φίλοι!! Αισίως μπαίνουμε στο 2020 και διανύουμε το κρεσέντο των εορτών. Η αλήθεια είναι ότι το 2020 δεν είναι και η πιο εύκολη χρονιά καθώς θα συμβούν πολλά γεγονότα και είναι μια χρονιά που βάζει τέλος σε μία εποχή, ανοίγοντας κάποια άλλη εποχή, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα των όψεών της θα τα ζήσουμε σε βάθος χρόνου.

Προς το παρόν, ας απολαύσουμε αυτή τη γιορτινή εβδομάδα που ναι μεν παρεμβάλλεται μεταξύ των δύο εκλείψεων αλλά έχει κάποια καλά στοιχεία που αξίζει να τα επισημάνουμε.

Τη Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου θα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο, όψη που δίνει έμπνευση, ιδιαίτερα στο πώς θα πραγματώσουμε τα όνειρά μας, στο πώς θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όνειρα, σκέψεις, στόχους. Τα πάντα μας προτρέπουν να γίνουμε πιο παραγωγικοί, να μετατρέψουμε τις ιδέες μας σε έργα, να είμαστε πιο πρακτικοί και όχι μόνο τώρα αλλά και όλο το 2020. Καιρός να κάνουμε τον απολογισμό μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Άλλωστε οι μέρες αυτές είναι απόλυτα συμβατές με τέτοιου είδους απολογισμούς και ενέργειες.

Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία που μας επιτρέπει να δούμε τα θέματα που μας αφορούν πιο αισιόδοξα και από μία οπτική γωνία σαφώς πιο επεκτατική, με διάθεση να μη κολλάμε στις λεπτομέρειες αλλά, αντιθέτως, να οραματιζόμαστε όλο το έργο, σαν έναν πίνακα ζωγραφικής που τον βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής και, στη συνέχεια, πρέπει να τον συνθέσουμε.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη, θέση από την οποία θα μας εξωθήσει στο να αποζητούμε τις παρέες, να είμαστε πιο εξωστρεφείς, να κάνουμε περισσότερα πράγματα για τη διασκέδασή μας. Ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις είναι το φόρτε αυτού του Άρη που σίγουρα μας βάζει στη διαδικασία να ενεργούμε πιο άφοβα και πιο δυναμικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-12-2019 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms