Η Αφροδίτη στους οίκους. Τι αγαπάς περισσότερο;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
17
10
2019

Η Αφροδίτη στους οίκους. Τι αγαπάς περισσότερο;

Φένια Σταμέλου

Ο οίκος που έχεις την Αφροδίτη σου, δίνει πληροφορίες για το πού προσπαθείς να έχεις αρμονικές σχέσεις, πού αναζητάς πηγές εισοδήματος, πού λειτουργείς με γοητεία και επιδεικνύεις τα ταλέντα σου. Κυρίως όμως, δείχνει τι είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο… Για να μάθεις σε ποιον οίκο έχεις την Αφροδίτη σου, δεν έχεις παρά να επισκευτείς τον αστρολογικό χάρτη του e-zwdia!

 

Η Αφροδίτη στους 12 οίκους. Πως σε επηρεάζει;

 

Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο

Η Αφροδίτη εδώ είναι χαριτωμένη, φιλική και ασυνήθιστα γοητευτική. Αγαπάει τα όμορφα πράγματα, είναι καλλιτεχνική φύση και αναζητάει ένα τακτοποιημένο περιβάλλον με αρμονία. Συχνά, το άτομο με αυτή τη θέση τείνει στον ναρκισσισμό, μιας και η αγάπη του για τον εαυτό του και την εμφάνισή του, φτάνουν στο σημείο της εμμονής…

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο

Η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται στη θέση της. Το άτομο με αυτή τη θέση έχει εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, ενώ έλκει χρήματα και κέρδη χωρίς δυσκολία. Αγαπά την ομορφιά και την κομψότητα στα πράγματα, γι’ αυτό τα πάει καλά σε «θηλυκά» επαγγέλματα, όπως κομμωτική και η αισθητική. Και φυσικά τα ψώνια, αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να εκφράσει την καλαισθησία της.

Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο

Το άτομο με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, πιθανόν είχε μία ευχάριστη παιδική ηλικία και καλές σχέσεις στο περιβάλλον του. Του αρέσει να μετακινείται και να γνωρίζει καινούρια πράγματα, ενώ είναι μία πολύ καλλιτεχνική και δημιουργική φύση. Αγαπά την επικοινωνία με τους άλλους και παρουσιάζει ταλέντο στην συγγραφή.

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο

Το άτομο με αυτή τη θέση έχει αδυναμία στη μητέρα και το σπίτι. Του αρέσουν οι κοινωνικές επαφές, είναι αισιόδοξο και γίνεται πολύ δημοφιλές, αν βρίσκεται σε ευνοϊκό ζώδιο. Αγαπά την οικογένεια και έχει την καλλιτεχνική φλέβα για να κάνει το σπίτι του να μοιάζει με παλάτι.

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο

Το άτομο με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση έχει δημιουργικές ικανότητες. Ίσως να παρουσιαστούν κέρδη από επενδύσεις κάποια στιγμή στη ζωή του, ενώ έχει και πολλούς θαυμαστές. Εκφράζεται μέσα από τη μουσική ή άλλες τέχνες, λατρεύει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι και αγαπάει ιδιαίτερα τα παιδιά.

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο

Αυτή η θέση της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα την υγεία, ενώ είναι πολύ καλή και για την εργασία. Βάζει διπλωματία στη δουλειά της, γι’ αυτό, αυτή είναι μία πολύ καλή θέση για μεσάζοντες και διπλωμάτες. Αγαπά το σώμα της, την άσκηση και την υγιεινή διατροφή, ενώ το άτομο έχει έμφυτη την τάση να προσφέρει.

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο

Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη είναι πολύ φιλική και δίνει ευτυχισμένες, ισορροπημένες σχέσεις και συνεργασίες. Το άτομο αφιερώνεται στην συντροφικότητα και δεν αρέσκεται στις εντάσεις μέσα στη σχέση. Συνήθως επιλέγει όμορφους υποψήφιους παρτενέρ και κάνει ευτυχισμένους γάμους. Το «εμείς» αποτελεί προτεραιότητα.

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο

Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη πλουτίζει από χρήματα άλλων μιας και ο 8ος οίκος αφορά το χρήμα, την περιουσία και τις κληρονομιές. Όπου βρίσκεται η Αφροδίτη, τα πράγματα συνήθως έρχονται λίγο πιο εύκολα, γι’ αυτό η παρουσία της σε αυτή τη θέση μπορεί να οδηγήσει το άτομο στην αδράνεια. Αγαπά το μυστήριο και οτιδήποτε σχετίζεται με τον μυστικισμό.

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο

Το άτομο που έχει αυτή τη θέση αγαπά τα μεγάλα ταξίδια. Όσο πιο μακριά από τις ρίζες, τόσο πιο καλά γι’ αυτό τον τύπο. Μπορεί ακόμα και να παντρευτεί κάποιον από μια άλλη μακρινή χώρα ή να ζήσει κάποιο διάστημα στο εξωτερικό. Έχει καλή σχέση με τους συγγενείς του συντρόφου.

Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο

Το άτομο που έχει την Αφροδίτη του στο Μεσουράνημα, προσεγγίζει τον κόσμο με τις καλύτερες προθέσεις και σε αντάλλαγμα εισπράττει επιτυχία και καταξίωση από το κοινό. Ακόμη, η θέση αυτή φέρνει πολύ καλές γνωριμίες στον επαγγελματικό ή κοινωνικό κύκλο, καθώς επίσης και πολύ καλές συνεργασίες. Αγαπά ιδιαίτερα την δημόσια εικόνα της, γι’ αυτό φροντίζει να είναι πάντα περιποιημένη.

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Το άτομο που έχει την Αφροδίτη του στον 11ο οίκο επιτυγχάνει τους στόχους του μέσα από φίλους που προωθούν το συμφέρον του. Βέβαια, αν υπάρχουν δυσαρμονικές όψεις στον χάρτη, το άτομο ίσως να μην επιλέγει φίλους με σωστά κριτήρια. Σίγουρα πάντως, δεν λείπουν η κοινωνικότητα και οι συναναστροφές αυτού του ατόμου με αυτούς που εκφράζουν κοινά πιστεύω. Η Αφροδίτη εδώ αγαπά τις ιδέες.

Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο

Το άτομο με αυτή τη θέση δεν αποκαλύπτει εύκολα αυτό που αισθάνεται, ενώ μπορεί να έχει κρυφές σχέσεις. Αφοσιώνεται σε ένα ιδανικό και αυτό είναι η κινητήρια δύναμή του. Η αγάπη του δεν περιορίζεται σε ένα πράγμα και αποτελεί περισσότερο μία αφηρημένη ιδέα, παρά κάτι που αντιλαμβάνεται απόλυτα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-10-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση