Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
08
2018

Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 11 Αυγούστου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Το Σάββατο 11 Αυγούστου πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου στις 18ο 41΄ του Λέοντα. Οι ενέργειες που θα απελευθερωθούν από τη συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι πολύ δυνατές και θα επηρεάσουν την κοινωνική, οικονομική, πολιτική ζωή χωρίς, ωστόσο, κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι πρέπει να κινδυνολογούμε. Το απρόβλεπτο, το ξαφνικό, το έντονο που ενέχει σαν στοιχείο η συγκεκριμένη έκλειψη θα είναι ισχυρό και ας ελπίσουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα αεροπορικών ατυχημάτων ή λόγω γεωφυσικών καταστροφών ή λόγω πυρκαγιών.

 

Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα όλα τα ζώδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και ότι η επίδρασή της έχει ήδη αρχίσει και διαρκεί για ένα μεγάλο διάστημα.

 

ΚΡΙΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου ο ερωτικός τομέας παίρνει τα ηνία καθώς το ζώδιο του Λέοντα αντιπροσωπεύει –μεταξύ άλλων- και τους έρωτές σου. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις πρόσωπα και καταστάσεις αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι για κακό αλλά για να απελευθερωθείς από πιεστικές σχέσεις ή για να ενδώσεις σε άλλες, πολλά υποσχόμενες. Αν πάλι η σχέση σου πατάει καλά, τότε θα ταραχθούν με αρκετά ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα. Εμπιστεύσου τις ρηξικέλευθες ιδέες σου. Μπορεί να γίνουν η αφορμή για να αλλάξεις τη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα, επηρεάζει τις βάσεις σου, τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Είναι προτιμότερο να μην εμπλακείς σε καταστάσεις εντάσεων κι αν σε μπλέξουν οι συνάδελφοί σου ή οι γονείς, προσπάθησε να τους επαναφέρεις στην τάξη χωρίς να αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει στο να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, προκειμένου να αποφύγεις καβγάδες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Είναι προτιμότερο να πάρεις την άδειά σου και να πας λίγες μέρες διακοπές με το ταίρι σου, μακριά από τα προβλήματα. Η περίοδος δεν ευνοεί επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς επίσης και σημαντικές κινήσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Λέοντα, δεν αποκλείει την επαναδιαπραγμάτευση μιας συμφωνίας, τις μοιραίες συναντήσεις με άτομα που μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά, τις επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχεις όταν οδηγείς ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος με το ανάλογο κόστος. Επίσης, να είσαι συγκεντρωμένος/η όταν ταξιδεύεις για να μην ξεχάσεις κάτι που μπορεί να σου είναι απαραίτητο και να ταλαιπωρηθείς. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και των αξιών σου, γενικότερα. Καλό θα ήταν να προσέχεις τη διαχείριση των οικονομικών σου υποθέσεων, να αποφύγεις κάθε οικονομική διαπραγμάτευση και, βεβαίως, να μην υπογράψεις κανέναν διακανονισμό. Επειδή θα έχεις ένα αίσθημα ανικανοποίητου, φρόντισε να επιστρατέψεις τη λογική σου και να μην ξεσπάς στους άλλους και, κυρίως, στο ταίρι σου, θεωρώντας τους υπεύθυνους για όσα σου λείπουν γιατί μπορεί να δημιουργήσεις ακόμη περισσότερα προβλήματα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σού δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο αλλά είναι ένας περίεργος ρόλος γι αυτό να προσέχεις πώς θα τον παίξεις στο πάλκο της ζωής. Τώρα θα πρέπει να κατανικήσεις την τάση σου να είσαι επιρρεπής στους κόλακες και να μην αποκλείεις την πιθανότητα να έχεις απολέσει την ορθή σου κρίση. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να επικεντρωθείς περισσότερο στον τομέα των σχέσεών σου, είτε των προσωπικών είτε των επαγγελματικών, στις οποίες πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα. Μην πάρεις καμία σημαντική απόφαση αυτή την περίοδο και μην υπογράψεις συμβόλαια. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη του Ηλίου πραγματοποιείται σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα για το ζώδιό σου. Μην εμπιστεύεσαι σε άτομα αμφιβόλου φερεγγυότητας μυστικά και σχέδιά σου γιατί μπορεί να κάνεις ένα μοιραίο λάθος και να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα ή να σου κλέψουν τις ιδέες. Μη μεγεθύνεις τα αρνητικά και προσπάθησε να εστιαστείς και στα θετικά γιατί θα χάνεις πολλή ενέργεια και, τελικά, δεν θα έχεις το κουράγιο να στρέψεις τη δράση σου εκεί που θα χρειαστεί και θα είναι προς όφελός σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο, το οποίο θα πριμοδοτήσει τις συλλογικές σου δραστηριότητες ή κάποια ευχάριστη ανατροπή στον ερωτικό τομέα. Δεν αποκλείεται να ξαναμπούν στη ζωή σου φιλίες του παρελθόντος ή να συνάψεις μια καινούργια φιλία. Ωστόσο, είναι πιθανό να νιώθεις αποδυναμωμένος/η ενεργειακά και να έχεις μιαν ασυνήθιστη κατήφεια. Καλό θα ήταν να προωθείς μόνο τα σχέδια που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα τους προηγούμενους μήνες και όχι αποφάσεις που μπορεί να πάρεις τώρα, εντελώς παρορμητικά. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα, μπαίνουν στο στόχαστρο θέματα καριέρας και οικογένειας γι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις το άγχος. Καλό θα ήταν να προσέχεις ώστε να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά, αν δεν μπορέσεις να το αποφύγεις, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να αποτρέψεις τα χειρότερα. Επίσης, μην κάνεις καμία καινούργια αρχή και προσπάθησε να φιλτράρεις τις αποφάσεις σου, προκειμένου να μην παρασυρθείς από κόλακες που ίσως σε εξαπατήσουν. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τηρουμένων των αναλογιών, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα είναι αρκετά καλή μαζί σου καθώς εγκυμονεί μοιραίες συναντήσεις από το παρελθόν ή εντελώς πρωτόγνωρες που μπορεί να «κρύβουν» είτε μια μεγάλη αγάπη είτε να καθορίσουν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις όταν ταξιδεύεις, να είσαι συγκεντρωμένος/η για να μην ξεχάσεις κάτι σημαντικό και ταλαιπωρηθείς. Οι παρεξηγήσεις με κάποια άτομα και πιθανώς το αναγκαίο ξεκαθάρισμα γνωστών, φίλων, κοινωνικών γνωριμιών, μπορεί να σε στεναχωρήσει λίγο αλλά, τελικά, θα είναι λυτρωτικό. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον τομέα των οικονομικών σου που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, δημόσιο, κληρονομιές, διατροφές ή διαχείριση των χρημάτων του/της συζύγου σου. Μην υπογράψεις κανέναν οικονομικό διακανονισμό αυτή την περίοδο και να προσέχεις πολύ κάθε φορά που διαπραγματεύεσαι. Ωστόσο, το περιβάλλον του Λέοντα αντιπροσωπεύει τον υπερευαίσθητο τομέα των ψυχικών σου διαστρωματώσεων, στις οποίες πρέπει να διεισδύσεις, κάνοντας τις παραδοχές σου και προσπαθώντας να μάθεις από τα λάθη σου. Οι αναθεωρήσεις και οι αποδοχές είναι απαραίτητες. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των σχέσεών σου, χρήζει της προσοχής σου καθώς θα έχεις την τάση να χάνεις τη διάκρισή σου τόσο με τα άτομα της προσωπικής σου ζωής όσο και με τους συνεργάτες σου. Είσαι επιρρεπής στο να παρασυρθείς από κόλακες που ίσως αυτά που θα σου υποσχεθούν να είναι άνθρακες και όχι θησαυρός. Ωστόσο, δεν αποκλείονται οι μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις είτε στον ερωτικό τομέα είτε στη δουλειά. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις κάποια συνεργασία ή σημαντική αγοραπωλησία αυτή την περίοδο. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου γι αυτό είναι προτιμότερο να επιλέξεις τη λύση διακοπές, προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου. Να θυμάσαι ότι καλό είναι να κάνεις ένα βήμα τη φορά και, αν θέλεις να προωθήσεις κάτι σημαντικό για την καριέρα σου, να μην πιέζεις τις καταστάσεις και να περιμένεις. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φέρνει νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 στο ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-08-2018 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι