Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 8 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
06
12
2022

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 8 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία δύσκολη όψη, ένταση θα υπάρξει στις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές. Στον εργασιακό χώρο ενδεχομένως οι διαθέσεις να είναι ανταγωνιστικές, οριοθετημένο θα πρέπει να είναι το πείσμα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις. Ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο πιεστικό, οι χειριστικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη: Απαιτητικότητα, χειριστικές συμπεριφορές

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, νέες συνεργασίες, δεν θα λείψουν τα επικοινωνιακά προβλήματα. Οι ανήσυχοι και ανεξάρτητοι χαρακτήρες με ευκολία θα εναντιωθούν σε πλαίσια και συντηρητικά όρια, οι συμπεριφορές θα είναι πεισματικές ίσως και κάπως εχθρικές. Οι παρορμητικοί και επαναστατικοί χαρακτήρες αναγκαίο θα είναι να βάλουν όρια, απαραίτητο θα είναι να κινηθούν σκεπτόμενα με μέτρο και έλεγχο.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στους καβγάδες, ίσως να υπάρξουν αμφιβολίες, η σκέψη θα είναι καχύποπτη, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Αντιδραστικές θα είναι οι συμπεριφορές, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι παρατραβηγμένες αντιπαραθέσεις.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, η στάση σας θα πρέπει να είναι χαλαρή, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παθιασμένες αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια. Ίσως να προκύψουν εκνευρισμοί, ανάγκη σας θα είναι να επιβληθείτε και να κατευθύνετε, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις σας, δεν θα πρέπει να φανείτε εριστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτοί λογαριασμοί κινηθείτε μεθοδικά, η αναβολή και η καθυστέρηση δεν θα σας βγουν σε καλό. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, ίσως να βγει στην επιφάνεια η εγωιστική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στα πείσματα και στον κάθετο τρόπο σκέψης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες, στον επαγγελματικό χώρο δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις συνεργασίες και τις συναδελφικές σας σχέσεις. Χειριστείτε τις δυσκολίες και τις διαφωνίες με τρόπο συγκαταβατικό, προσπαθήστε να κατανοήσετε τη θέση των τρίτων, η ανταγωνιστική συμπεριφορά θα φέρει προβλήματα και αρνητισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, η στάση σας δεν θα είναι ισορροπημένη, αυτό θα έχει επίπτωση στη συμπεριφορά σας και γενικότερα στον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις της καθημερινότητας σας. Αποφύγετε την προσκόλληση στις απογοητευτικές σκέψεις, προσπαθήστε να δείτε και την αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, ισορροπήστε ψυχολογικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, αν παρασυρθείτε σε έντονες αντιπαραθέσεις και πεισματικές εναντιώσεις θα βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Στοχεύστε στο πώς μπορείτε να ισορροπήσετε τις επαφές σας, τα πείσματα και ο κάθετος τρόπο σκέψης δεν θα σας βοηθήσουν να συνεννοηθείτε και να δώσετε δημιουργικές λύσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπερδεμένος και ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, ίσως να μην είστε σε θέση να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και γενικότερα να οργανώσετε τις ενέργειές σας. Αν δεν καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία η στάση σας θα είναι αλλοπρόσαλλη και θα δημιουργήσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Αποφύγετε τους καβγάδες, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Η αντιδραστικότητα σας θα βγει στην επιφάνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές ενέργειες και για εγωιστικές πράξεις που θα φέρουν προβλήματα στις σχέσεις της άμεσης καθημερινότητας σας. Τόσο με τα οικογενειακά σας άτομα, όσο και με το ταίρι σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, αν φανείτε νευρικοί και οξύθυμοι θα υπάρξουν καυγάδες που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ελέγξετε τις καταστάσεις, να εξουσιάσετε και να κατευθύνετε τα γεγονότα ή τις σχέσεις, ωστόσο αν η στάση σας είναι απαιτητική και πιεστική τότε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς, αποφύγετε σπατάλες και επιπολαιότητες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι κάθετος ίσως και εγωκεντρικός, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε τις απόψεις και τις επιθυμίες των τρίτων. Κατά πάσα πιθανότητα θα απορρίψετε χωρίς δεύτερες σκέψεις οτιδήποτε δεν είναι σύμφωνο με τη δική σας γνώμη, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να φανείτε συγκαταβατικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προβλήματα ή άλυτα ζητήματα, για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις στις μπερδεμένες καταστάσεις θα πρέπει να αποβάλλετε τον κάθετο και απόλυτο τρόπο σκέψης. Τα πείσματα και οι εγωκεντρικές ενέργειες θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε ενδεχομένως να προκαλέσει την εναντίωση των τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανταγωνιστική πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, στον εργασιακό σας χώρο δώστε έμφαση στο πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις συναδελφικές σχέσεις, αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και τις προκλήσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αδιαλλαξία και πείσμα, καλό θα είναι να μην τραβήξετε το σκοινί στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες.

ΙΧΘΥΣ

Προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι, η προσκόλληση στις δικές σας μόνο απόψεις δεν θα σας βοηθήσει να φανείτε αντικειμενικοί και να καταλήξετε σε θετικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες που θα πρέπει να τις χειριστείτε με συγκαταβατική διάθεση. Αποφύγετε να φανείτε εριστικοί, οι πεισματικές αντιλογίες θα φέρουν εντάσεις στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-12-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms