Quantcast
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 17 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
16
07
2021

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 17 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Ιουλίου 2021, ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη δεν αποκλείεται οι συμπεριφορές να γίνουν κάπως ακραίες, έντονες θα είναι οι αντιδράσεις, κάποιοι θα εναντιωθούν με πείσμα και εμμονή.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Αντιδραστικές συμπεριφορές, εξουσιαστικές τάσεις!

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες διαπραγματεύσεις, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Οι ηγετικοί και εξουσιαστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, ο επίμονος και εριστικός τρόπος συμπεριφοράς θα δημιουργήσει αντιδράσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, οι καυγάδες, και οι αντιδραστικοί ανταγωνισμοί.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, προσπαθήστε να φανείτε συνεργάσιμοι, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο αρκεί να είστε σε θέση να χειραγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις και κυρίως τις ηγετικές σας διαθέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν υπάρχουν καταστάσεις που σας προβληματίζουν και τις θεωρείτε αδιέξοδες απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να αλλάξετε τη συναισθηματική σας τοποθέτηση και οπτική. Για να μπορέσετε να ηρεμήσετε ψυχολογικά και να δώσετε ώθηση στις καταστάσεις θα πρέπει να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν θα υπάρξουν ζητήματα που ουσιαστικά θα σας αναγκάσουν να δώσετε έμφαση στις εκκρεμότητες και στα τρέχοντα. Καταστάσεις που τις είχατε καθυστερήσει τώρα θα πρέπει να τις χειριστείτε με αμεσότητα δεν θα υπάρξει περιθώριο για επιπλέον χρονοτριβή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στην έντονη ανησυχία και στις ανασφάλειες καλό θα είναι να σκεφτείτε αισιόδοξα, μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλλει. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τα συναδελφικά σας άτομα. Φανείτε διαλλακτικοί και συγκαταβατικοί αποφύγετε την πεισματική αντίδραση. 

ΛΕΩΝ

Οι πράξεις και οι αποφάσεις σας θα απορρέουν από την ψυχολογική σας κατάσταση, ουσιαστικά οι ενέργειες σας θα είναι επηρεασμένες από την εσωτερική σας διάθεση. Προσπαθήστε να σκεφτείτε αισιόδοξα αποβάλλετε τον έντονο προβληματισμό, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε τη δυναμικότητά και την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να μπορέσετε να συνεχίσετε μπροστά και να σκεφτείτε αισιόδοξα απαραίτητο θα είναι να διαγράψετε τα παλιά αρνητικά συμβάντα και να στρέψετε την προσοχή σας αποκλειστικά και μόνο στο μέλλον. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από παλιές αρνητικές σχέσεις ή συνεργασίες. 

ΖΥΓΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και τι αναζητάτε, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέσεις ή συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν ή πλέον αποδείχτηκαν τοξικές. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, πράξτε δυναμικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων των σχέσεων και των συνεργασιών, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα προσπαθήσετε να κατευθύνετε ή να επιβληθείτε. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εκκεντρικότητες, αν φανείτε εριστικοί ή εξουσιαστικοί θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα οικονομικά, τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να εξοφλήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Δώστε σημασία στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, στις συζητήσεις για να υπάρξει κατάληξη και συμφωνία θα πρέπει η στάση σας να είναι διαλλακτική όχι κάθετη ή αντιδραστική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως τα αποτελέσματα να μην καταφέρουν να σας ικανοποιήσουν, ίσως να νιώσετε πως δεν εισπράξατε αυτά που θεωρείτε πως σας αξίζουν. Στο μικροσκόπιο θα βάλετε σχέσεις και συνεργασίες, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από άτομα που η συμπεριφορά τους δεν σας ικανοποιεί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην έκταση που θα δώσετε στις φοβίες και στα υποσυνείδητα συμπλέγματα σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ανεβάσετε τη διάθεση σας και να μην αυτόπαγιδευτείτε στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις. Προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά, η οπτική σας θα πρέπει να είναι σφαιρική, αποφύγετε την προσκόλληση και την εμμονή. 

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους απωθημένα και υποσυνείδητες ανασφάλειες, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι θέλετε τι αναζητάτε και τι χρειάζεστε για να βγείτε από το άγχος. Εισχωρήστε στο βάθος των καταστάσεων, μην μείνετε μόνο στο επιφανειακό συναίσθημα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση