Quantcast
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 19 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
07
2022

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 19 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Ιουλίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να φέρει ένα είδος εσωτερικής και συναισθηματικής σύγχυσης. Την εμφάνιση τους θα κάνουν ψυχολογικά συμπλέγματα επίδραση θα έχουν στις συμπεριφορές, δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί η εσωτερική ισορροπία.

 

Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Απωθημένα, πεισματικές αντιδράσεις

 

Σε συναισθηματικό επίπεδο τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα δημιουργήσουν εσωτερικές αντιθέσεις και συγκρούσεις, οι συμπεριφορές θα είναι αλλοπρόσαλλες και αντιδραστικές. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, η συναισθηματική αναστάτωση ενδεχομένως να βάλει σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν την καχυποψία, τις σκηνές ζηλοτυπίας, την αμφιβολία και την έντονη αμφισβήτηση. Τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, προσοχή στις εικασίες και στα αρνητικά σενάρια. Η συναισθηματική προσκόλληση θα προκαλέσει εξάρσεις και ξεσπάσματα, τα εξαρτημένα άτομα θα αντιλαμβάνονται τις καταστάσεις με τρόπο απογοητευτικό. 

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην απαιτητικότητα και στις χειριστικές διαθέσεις των τρίτων, ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν. Οριοθετήστε το πείσμα και την αντίδρασή σας, αποφύγετε τις εξάρσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις και τις επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόβλημα θα σας δημιουργήσει ο κάθετος τρόπος σκέψης σας καλό θα είναι όταν θα διατυπώσετε τις προτάσεις σας να μην είστε απόλυτοι, αφήστε το περιθώριο για συζήτηση και αποδοχή. Προσοχή στην εξάρτηση στην προσκόλληση και στην εμμονή, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο χαλαρά και ισορροπημένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, προσπαθήστε να κλείσετε ζητήματα που ξέρετε ότι σας αγχώνουν και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να υπάρξουν εντάσεις, αποφύγετε να δώσετε έκταση στην αμφιβολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες και αρνητικές καταστάσεις, στον επαγγελματικό τομέα ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν. Στις επαφές και στις σχέσεις σας στην άκρη θα κάνετε τους τοξικούς χαρακτήρες, θα είστε σε θέση να απομακρυνθείτε από τα άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στην περίπτωση που προκύψουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις είτε στην επαγγελματική σας ζωή, είτε στην αισθηματική, καλό θα είναι να αποφύγετε την άρνηση και τον κάθετο τρόπος σκέψης. Αποδεχτείτε με θετική διάθεση τις αλλαγές που θα προκύψουν, θα δείτε πως στην πορεία θα πάρουν άλλη τροπή οι αρχικές σας εντυπώσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να μπορέσετε να κινηθείτε ισορροπημένα απαραίτητο θα είναι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς χρειάζεστε, ποιες είναι οι ανάγκες σας και οι πραγματικές σας επιθυμίες. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα με σαφήνεια και με χαλαρότητα. Οριοθετήστε την απαιτητικότητα σας, ισορροπήστε τον εσωτερικό σας κόσμο. 

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα ξεφύγουν από τον έλεγχο σας γι αυτό απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε να πιέσετε τον εαυτό σας. Προσοχή στην εμμονή στην εξάρτηση και στη συναισθηματική προσκόλληση, κινηθείτε χαλαρά, στις συζητήσεις ίσως να μην καταφέρετε να περάσετε τις δικές σας απόψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε εναλλακτικά, προσπαθήστε να δώσετε το περιθώριο για συνεννόηση. Αν ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα διατυπώσετε τις απόψεις σας είναι κάθετος και απόλυτος δεν θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε ή να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Μη δώσετε έκταση στην καχυποψία και στην αμφιβολία, προστατέψτε τις προσωπικές σας σχέσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολο θα είναι να καθοδηγήσετε τους τρίτους, μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε, αν δημιουργήσετε πιεστικό κλίμα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εναντιώσεις και αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό χώρο κινηθείτε με διάθεση συνεργασίας, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τη χειραγώγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, στις απαιτήσεις και γενικότερα στις σχέσεις που εκδηλώνονται εξουσιαστικές διαθέσεις. Ίσως θα πρέπει να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που προκαλούν την αντιδραστικότητα σας και βάζουν σε κίνδυνο την εσωτερική σας ηρεμία. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ισορροπημένα, σκεφτείτε εναλλακτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μη δώσετε έκταση στο άγχος και στην ανασφάλεια, ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι απογοητευτικός. Αφήστε το περιθώριο για αλλαγές, τα συμπεράσματά σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά. Αν υπάρχουν σχέσεις ή συνθήκες που σας καταπιέζουν προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. 

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό χώρο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε με αυτοπεποίθηση και ισορροπημένη ψυχολογία άτομα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν ή να σας χειραγωγήσουν. Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις και χαρακτήρες που σας ρίχνουν την ψυχολογία και δεν σας αφήνουν να κινηθείτε αυτόβουλα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου