Quantcast
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 6 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
03
2023

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 6 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Μαρτίου 2023, ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και τη ζωτικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, απελευθερωμένες, θα υπάρξει διάθεση για εγχειρήματα και πειραματισμούς.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ανάγκη για ανανέωση, ευκαιρίες για άμεση αλλαγή

 

Νέες επιθυμίες και νέα οράματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν αποκλείεται οι επιλογές να είναι κάπως ασυνήθιστες, κάποιοι θα θελήσουν να βγουν από τη ρουτίνα και από τις προγραμματισμένες ενέργειες. Θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, τα συμβάντα θα δώσουν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να δοθεί μία ουσιαστική ώθηση στις στάσιμες καταστάσεις. Ο συναισθηματισμός και η ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν στη συνεννόηση και στην αποδοχή, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, η ευστροφία θα συνδυαστεί με τη συγκαταβατικότητα.

Στον επαγγελματικό τομέα καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, αν οι απόψεις είναι τεκμηριωμένες θα υπάρχει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Οι παρορμητικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα εκδηλώσουν την ανάγκη να κινηθούν αντισυμβατικά, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Στον αισθηματικό τομέα οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα ανατρεπτικά συμβάντα θετικής εξέλιξης.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, τρέξτε τα βήματά σας, αν έχετε καινούργιες ιδέες η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τις διατυπώσετε. Ανάγκη σας θα είναι να βελτιωθείτε, θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε ρίσκα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συναδελφικές επαφές, θα υπάρξουν ανοίγματα για συνεργασίες, αν ψάχνετε υποστηρικτές ή συμμάχους θα καταφέρετε να βοηθηθείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε. Βελτιώνεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, ανοιχτούς λογαριασμούς. Κινηθείτε συντονισμένα θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, ίσως να σας απασχολήσει το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας, κινηθείτε μεθοδικά, υπολογίστε τα θετικά και τα αρνητικά των καταστάσεων. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, να βγείτε από την στασιμότητα. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες με τρόπο άμεσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγές, αν υπάρχουν στάσιμες καταστάσεις θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε την ώθηση για θετική αλλαγή. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες. Αποφύγετε την καθυστέρηση, κινηθείτε όσο πιο άμεσα μπορείτε, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ενθουσιασμός, αισιοδοξία και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να σας απασχολήσει η πρόταση για μία καινούργια συνεργασία, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις συγκυρίες. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, αποφύγετε την αναβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές καταστάσεις. Κινηθείτε με αμεσότητα, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δώσετε ουσιαστικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης άφησε στην άκρη τους ενδοιασμούς και την καθυστέρηση, ανοίγματα θα υπάρξουν για οικονομικές συναλλαγές, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τις προχωρήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Αν υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα οικονομικής φύσης θα έχετε το άνοιγμα να περάσετε σε ταχτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες χωρίς ενδοιασμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε το παρουσιαστικό και την εικόνα σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές, αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις επαφές. Ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικές αλλαγές θα προκύψουν που θα είναι ευχάριστες και ανανεωτικές, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε μία πιο ουσιαστική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα, οργανώστε τις ενέργειές σας, διατυπώσετε προτάσεις και ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε με τρόπο δυναμικό και απελευθερωμένο, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Εκδηλωθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, θα υπάρξουν ανατρεπτικά συμβάντα και απρόσμενες επαφές που θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για νέα συνεργασία ή για καινούργια εργασία. Αξιοποιήστε τις επαφές και τις γνωριμίες, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms