Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 10 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
03
2024

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 10 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Μαρτίου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, με μία αισιόδοξη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, απελευθέρωση, ανάγκη για ριζικές αλλαγές. Ανοίγματα θα προκύψουν για να διαφοροποιηθούν οι συνθήκες που δυσανασχετούν και φέρνουν στασιμότητα, θα υπάρξει δυνατότητα για ουσιαστικές αλλαγές. Προμηνύονται εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις, δεν θα λείψουν οι καινούριες γνωριμίες, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί και θετικές αναστατώσεις.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Εκπλήξεις και θετικές αλλαγές

 

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, απελευθερωμένες, η ανάγκη για ανανέωση θα δώσει την ώθηση για να προχωρήσουν οι επαφές σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσουν να βγουν από την ανία, θα κοινωνικοποιηθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και διασκεδαστικά.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να γίνουν νέα άλματα, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες, ίσως να ακουστούν προτάσεις που θα έχουν την προοπτική να υλοποιηθούν και να οδηγήσουν σε ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας. Απελευθερωμένη και ζωτική θα είναι η διάθεση σας, προχωρήστε σε προσεγγίσεις, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις και νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις γνωριμίες, θα προκύψουν επαφές που θα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Βγείτε από τη διστακτικότητα, σκεφτείτε με τρόπο θετικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους διεκπεραίωσης και αποπληρωμής. Θα υπάρξουν κοινωνικές συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με άτομα που σας ευχαριστούν και σας ταιριάζουν. Για εσάς τους ελεύθερους δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην περίπτωση που αναμένετε απαντήσεις θα έρθουν και θα είναι θετικές, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα έχουν ελπιδοφόρα και αισιόδοξη κατάληξη. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης περάστε σε επιδιώξεις, όσοι αναζητάτε καινούργια εργασία θα μπορέσετε βρείτε κάτι αξιόλογο, ανοίγονται καινούργιες πόρτες. Θα προκύψουν κοινωνικές επαφές που θα σας ανανεώσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις που θα σας ωθήσουν σε επαναπροσδιορισμούς, θα διαφοροποιηθεί η γνώμη σας κατά συνέπεια και οι επιλογές σας. Βγαίνετε από το άγχος, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία σας, δείξτε ενδιαφέρον για κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα προκύψουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, αν διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Οι ελεύθεροι κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε, άνοιγμα θα προκύψει για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικά ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις, κινηθείτε συντονισμένα. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για κοινωνικές συναναστροφές, για συλλογικές δραστηριότητες και για δικτύωση. Στον αισθηματικό τομέα αν σας ενδιαφέρει το θέμα της επανασύνδεσης προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα συμβάντα που θα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε επαγγελματικά ζητήματα θα καταφέρετε να κινηθείτε δυναμικά, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, πάρτε πρώτα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε συναντήσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την εσωστρέφεια και την απομόνωση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, ταξίδια, μετακινήσεις. Οργανώστε τις βλέψεις και τα πλάνα σας, δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες και ανανεωτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές και στις συζητήσεις σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να συμφιλιωθείτε και να περάσετε ευχάριστα. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, αφήστε στην άκρη το άγχος, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα μπορέσουν να σας βγάλουν από το στρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναλλαγές και οικονομικές ταχτοποιήσεις. Δείξτε προτίμηση στις κοινωνικές δραστηριότητες, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να περάσετε ευχάριστα και να ψυχαγωγηθείτε. Στον αισθηματικό τομέα τρέξτε τα βήματα σας, αφήστε στην άκρη τη συστολή, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια την αισιόδοξη και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε, να διασκεδάσετε, να περάσετε ευχάριστα και τονωτικά. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι που θέλετε να ανανεωθείτε θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta