Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
12
07
2023

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 14 Ιουλίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική και αισιόδοξη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία, ανάγκη για ανεξάρτητες και απελευθερωμένες ενέργειες. Στο εργασιακό περιβάλλον με δημιουργικό τρόπο θα πορευτούν οι συνεργασίες, άμεσος θα είναι ο χειρισμός. Καταφθάνουν οικονομικά ανοίγματα, θα υπάρξει βελτίωση και θετική εξέλιξη, η τύχη θα είναι με το μέρος των τολμηρών.

 

Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ζωτικότητα, ευχάριστες εκπλήξεις

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο έντονη θα είναι η ανάγκη για ανανέωση και αναζωογόνηση, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά, θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές. Προσωπικές και φιλικές σχέσεις θα περάσουν σε στάδιο ισορροπίας και ομαλότητας. Καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνιση τους, αυξημένες θα είναι οι κοινωνικές δραστηριότητες, φιλοφρονήσεις και ευχάριστα λόγια θα προσφέρουν συναισθηματική ικανοποίηση. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σε ριζοσπαστικές ενέργειες ή αποφάσεις, κλείνουν παλιά αρνητικά κεφάλαια.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες ανατροπές θα φέρουν θετική κατάληξη, θα ενθουσιαστείτε και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης έρχονται χρήματα στα χέρια σας, κινηθείτε προνοητικά. Στον αισθηματικό τομέα θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, θα νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε νέα πορεία. Δικτυωθείτε κοινωνικά, θα υπάρξουν ανανεωτικές συναναστροφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε θετικά, θα υπάρξουν ανοίγματα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεχάσετε τα παλιά και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και διαφορετικό μέλλον. Ταχτοποιήστε τις χρηματικές σας υποθέσεις, θα έχετε εισπράξεις και κέρδη. Στον αισθηματικό τομέα έρχονται θετικές και ευχάριστες εξελίξεις, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση της καινούργια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να διατηρήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο στις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να αποδείξετε τις ικανότητες σας. Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας θα καταφέρετε να βρείτε τις σωστές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να θελήσετε νέο ξεκίνημα, θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες. Νέες ευκαιρίες θα έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα, με δυναμικότητα θα χειριστείτε τα καινούργια ανοίγματα. Ανανεώνεστε συναισθηματικά, θα υπάρξουν επαφές και κοινωνικές συναναστροφές που θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η στάση σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή, πολύ καλά θα τα πάτε στις σχέσεις και στις επαφές σας. Στα επαγγελματικά αναλαμβάνετε ρίσκα, δοκιμάζεστε, αποκτά νέο ρυθμό η ζωή σας. Οι ενέργειες σας θα είναι δραστικές και αποφασιστικές, με δυναμισμό θα δώσετε ώθηση στις στάσιμες καταστάσεις. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τερματίζετε παρελθοντικά ζητήματα, περνάτε σε νέους προγραμματισμούς, ανανεώνετε τους στόχους σας. Η συμπεριφορά σας θα είναι φιλική προσιτή και κοινωνική, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας. Θα είστε σε θέση να φλερτάρετε με αυθορμητισμό και οικειότητα, μια νέα γνωριμία θα σας βγάλει από τη στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις θα τις αναλύσετε και θα τις αντιληφτείτε πλέον από μια νέα οπτική γωνία. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε πολύ καλά, για τους ελεύθερους προμηνύεται νέα γνωριμία. Θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας κοινωνικό ή προσωπικό, η στάση σας θα είναι πρόσχαρη, θα κερδίσετε τη συμπάθεια και το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι θετικός, θα δώσετε λύσεις σε δύσκολα θέματα που σας απασχολούν. Βγαίνετε από τα όρια του κατεστημένου σας, θα έχετε δημιουργική σκέψη, προσιτή θα είναι η στάση σας, ανοίγεται καινούργιος κύκλος γνωριμιών. Στον αισθηματικό τομέα, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε, θα πάρετε δυναμικά την απόφαση να βγείτε από την αδράνεια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα αναζητήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, θα θελήσετε να διευρύνετε το κοινωνικό σας πλαίσιο, καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν. Οι αποφάσεις σας θα είναι τολμηρές, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και θα το καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευστροφία θα σας χαρακτηρίζει, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να ισορροπήσετε έκρυθμες ή αρνητικές καταστάσεις και να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Με δικές σας πρωτοβουλίες και ενέργειες θα δώσετε ώθηση στις καθημερινές σας υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα, συζητήσεις θα γίνουν περί μελλοντικής εξέλιξης, δεσμεύσεις και συγκατοικήσεις θα έχουν θετική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα οραματιστείτε, είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιήσετε την ιδεολογία σας. Ανάγκη σας θα είναι να νιώσετε πως ανήκετε κάπου, είτε σε μια ομάδα, είτε σε έναν χώρο με κοινή δράση. Στον αισθηματικό τομέα, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, ίσως να ξεκινήσετε σχέση με καινούργιο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, βάζετε τέλος στην αναμονή, περνάτε σε άμεσες διεκδικήσεις. Έρχονται θετικές εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, κινηθείτε συντονισμένα. Η χρονική περίοδος ενδείκνυται για υλοποίηση, τρέξτε τα βήματα σας. Στον αισθηματικό τομέα μια καινούρια γνωριμία ή η προοπτική επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο νέας αρχής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms