Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 16 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
02
2023

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 16 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Φεβρουαρίου 2023, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην εσωτερική πειθαρχία, συντονισμένες θα είναι οι ενέργειες, οι στόχοι θα είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να παρθούν ουσιαστικές και άμεσες αποφάσεις, οι επιλογές θα είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο: Μεθοδικός και ώριμος τρόπος σκέψης

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση για επιδιώξεις και άμεσες διεκδικήσεις. Φεύγουν τα εμπόδια, ομαλά θα εξελιχθούν οι δοσοληψίες, θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις, οι επαγγελματικές συνεργασίες θα εξελιχτούν θετικά καταλήγοντας σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες των προηγούμενων ημερών, όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν την δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο.

Στον αισθηματικό τομέα λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν αβεβαιότητα, ο τρόπος σκέψης θα είναι ώριμος και θετικός, σταθεροποιούνται οι συναισθηματικές βάσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, αξιοποιήστε τις συναναστροφές και τις καινούργιες γνωριμίες. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι ώριμος, ομαλοποιούνται οι σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε επαγγελματικά ζητήματα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμμαχίες και χορηγούς, θα βρείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που αναζητάτε. Τρέξτε τα βήματα σας, οργανώστε τις ενέργειές σας, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγή και βελτίωση, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, συνεργασίες, αξιοποιήστε με αμεσότητα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Στην περίπτωση που αναζητάτε καινούργια εργασία θα εμφανιστεί νέα προοπτική, συντονίστε τις προσπάθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, νομικές υποθέσεις και γενικότερα να διεκπεραιώσετε ζητήματα που σας δημιουργούν άγχος. Επικεντρωθείτε στις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, προσπαθήστε να κινηθείτε με αμεσότητα αποφεύγοντας την αναβολή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις σας τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ομαλοποιούνται και σταθεροποιούνται οι επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν, λύσεις θα βρείτε σε υποθέσεις που σας δυσκολεύουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προνοητικός και ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τα λάθη και τις επιπόλαιες ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι η εξασφάλιση και η ισορροπία, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Θετική ανταπόκριση θα λάβετε από τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με τον σωστό τρόπο, θα βρείτε την βοήθεια και την υποστήριξη που αναζητάτε. Οργανώστε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες σας θα υπάρξει η δυνατότητα για υλοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις οικογενειακές υποθέσεις και στις οικονομικές εξελίξεις, θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε ώριμα και να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, κινηθείτε μεθοδικά και με αμεσότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επαγγελματικές επιδιώξεις και οικονομικές διεκπεραιώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας και τις χρηματικές σας δοσοληψίες με τρόπο εποικοδομητικό. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές, θα γίνουν συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φεύγουν τα εμπόδια, σε θέματα επαγγελματικών επιδιώξεων ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προσεγγίσεις και διεκδικήσεις, ίσως να υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες. Μεθοδικός και ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να υπολογίσετε με τον σωστό τρόπο τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές. Θα υπάρξει το άνοιγμα για ουσιαστικές ενέργειες, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ανοιχτά ζητήματα κυρίως επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, εντείνετε τις προσπάθειές σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις δυσάρεστες καταστάσεις που σας προκάλεσαν άγχος και απογοήτευση. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές, οικογενειακές και αισθηματικές, θα γίνουν συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ανασφάλεια και την καχυποψία. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms