Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 28 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
02
2024

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 28 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Φεβρουαρίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο μας καλεί να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, είτε αυτοί έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με θέματα προσωπικών σχέσεων. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και θετική αλλαγή, αρκεί οι ενέργειες να είναι συντονισμένες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδική επιμονή.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο: Ανοίγματα για επαγγελματική βελτίωση

 

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για διεκπεραιώσεις, τακτοποιήσεις και συμφωνίες. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, αρκεί να δείξουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους, αναγκαίο θα είναι να συντονίσουν τις προσπάθειές τους. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις καθυστερήσεις, οποιαδήποτε επιπλέον αναβολή θα προκαλέσει άγχος και στρες.

Στις περιπτώσεις που προκύψουν εμπόδια και δυσκολίες προσπελάσιμες θα είναι οι αρνητικές συνθήκες, αρκεί τα συμβάντα να αντιμετωπιστούν με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση οι επιπολαιότητες θα στοιχίσουν, στις περιπτώσεις που έρθουν χρήματα θα πρέπει ο τρόπος σκέψης να είναι επενδυτικός και προνοητικός.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε θετικά. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να διεκδικήσετε και να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας, διατυπώστε απόψεις και προτάσεις. Κάποια γεγονότα θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε να οργανωθείτε και να κινηθείτε στρατηγικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές, καλείστε να προσαρμοστείτε και να δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητα σας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοπεποίθηση, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά και με αποφασιστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας και να αποφύγετε τους διχασμούς και τις εσωτερικές διακυμάνσεις. Σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αποφασιστικότητα και σωστή κρίση. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα χρειαστεί οργάνωση και συντονισμένες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικός θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης σας, προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές υποθέσεις και τις αόριστες εικασίες. Για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει η αντίληψη σας να είναι σφαιρική και αντικειμενική. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, κάντε την προσπάθεια να βγείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγματα θα προκύψουν για να κλείσετε παρελθοντικές εκκρεμότητες, θα πρέπει να αποφύγετε την επιπλέον αναβολή. Στις περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές ωραιοποιήσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να τονώσετε την ψυχολογία σας δίνοντας έμφαση στις φιλικές επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον οικονομικό τομέα θα καταφέρετε να βρείτε διεξόδους αρκεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε συντονισμένα και ρεαλιστικά. Στα αισθηματικά εσείς που είστε ήδη σε σχέση δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε το ταίρι σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας και να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στα τρέχοντα, τις υποθέσεις σας επαγγελματικές και οικονομικές φροντίστε να τις κλείσετε με τρόπο οριστικό, μην αφήσετε επιπλέον εκκρεμότητες. Διατηρήστε ισορροπημένη τη σκέψη σας αποφεύγοντας τα απαισιόδοξα σενάρια, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης σκεφτείτε στρατηγικά, διεκδικήστε με μέθοδο. Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές ή στάσιμες συνθήκες, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις πιέσεις και τις εμμονές, θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε τη σχέση σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν θέλετε να επεκταθείτε επαγγελματικά ή να αναδομήσετε τις σχέσεις σας θα καταφέρετε να φτάσετε στον σκοπό σας, αρκεί να είστε σε θέση να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, θα έχετε τη δυνατότητα να ισορροπήσετε τις επαφές και να δώσετε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε οικονομικά θέματα στην περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χεριά σας προτιμήστε τις επενδυτικές αγορές, σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό, η συμβουλή είναι οι κινήσεις και οι επιλογές σας να στοχεύουν στην εξασφάλιση. Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές, γνώση, θα μπορέσετε να διευρύνετε το μορφωτικό σας επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές ή με εισπράξεις κινηθείτε μεθοδικά, οριοθετήστε την ανυπομονησία, κινηθείτε με οργανωμένη και προνοητική σκέψη. Συγκροτημένες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικά ζητήματα για να καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, θα πρέπει να σκεφτείτε ρεαλιστικά με ορθολογισμό.

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα επαγγελματική φύσης δείξτε εμπιστοσύνη στα προσόντα σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να ανταμειφτούν οι κόποι και οι προσπάθειες σας αρκεί να μην καταθέσετε τα όπλα. Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ‘ρθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας, θα συνεννοηθείτε και θα καταφέρετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση