Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη στις 16 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
03
2023

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη στις 16 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Μαρτίου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης που θα οδηγήσει σε ξεσπάσματα και εξάρσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, η αδιαλλαξία και το πείσμα θα φέρουν εμπόδια για συμφωνίες και εποικοδομητικά αποτελέσματα.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη: Εκνευρισμοί, αντιδραστικές εναντιώσεις

 

Οι ηγετικοί και κυριαρχικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, ίσως προσπαθήσουν να επιβληθούν φέρνοντας εντάσεις και αρνητικές αντιδράσεις. Κάποιοι ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική και χειριστική πλευρά του χαρακτήρα τους, αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές. Η συσσώρευση των απωθημένων θα προκαλέσει ξεσπάσματα και εκνευρισμούς που θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών.

Οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να ελέγξουν την εσωτερική τους δίνη, προσοχή στις υπερβολές, αν δεν υπάρξει αυτοσυγκράτηση θα γίνουν λάθη και θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στους καυγάδες, στις σκηνές ζηλοτυπίας, στην καχυποψία και στις κτητικές διαθέσεις.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην παρόρμηση και στη νευρικότητα σας, ενδεχομένως να προκύψουν καταστάσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια την πεισματική και οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες και την πεισματική αντιπαράθεση, κάντε την προσπάθεια να συνεννοηθείτε για να μην βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, οικογενειακές και επαγγελματικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να οριοθετήσετε την καχυποψία και την κτητικότητα σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με τρόπο χειριστικό. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να κρατήσετε διαλλακτική στάση με το ταίρι σας, οι καυγάδες θα έχουν αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας. Διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπία, αποφύγετε τις εξάρσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα συμπλέγματα και η συσσώρευση απωθημένων θα σας δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό, προσοχή στις αντιδράσεις σας. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, μεγάλη προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας, μη δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείτε από κυκλοθυμίες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, ίσως να μην είστε σε θέση να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να δώσετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις που οικιοθελώς τις είχατε καθυστερήσει. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, αποφύγετε την περαιτέρω αναβολή. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας αισθηματικές και προσωπικές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκνευρισμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οριοθετήστε το πείσμα και την ανάγκη σας να περάσει οπωσδήποτε το δικό σας, προσοχή στην απαιτητικότητα και στον τρόπο που θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε, ελλοχεύει κίνδυνος να προκαλέσετε αντιδράσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης κινηθείτε μεθοδικά διπλωματικά και συντονισμένα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις εμμονές.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να νιώσετε ψυχολογικά και συναισθηματικά φορτισμένοι, προσοχή στις υπερβολές και στις εξάρσεις. Αν νιώθετε πως χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία τότε αποστασιοποιηθείτε από επαφές και σχέσεις που ξέρετε πως φορτίζουν αρνητικά τον εσωτερικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ευχαριστούν, αποφύγετε τα πείσματα και την προσκόλληση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καχύποπτος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σε θέματα αισθηματικής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, μη δώσετε έκταση στην ανασφάλεια και στην αμφιβολία. Η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση και την εμμονή. Κινηθείτε με χαλαρότητα, ισορροπήστε τον εσωτερικό σας κόσμο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό χώρο ίσως να υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις που θα σας εκνευρίσουν, καλείστε να συγκρατηθείτε, να σκεφτείτε με τρόπο θετικό και χαλαρό αποφεύγοντας τις συγκρούσεις. Πεισματικές θα είναι οι διαθέσεις σας, αν τραβήξετε το σκοινί σε διαφωνίες το αποτέλεσμα θα έχει αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο χαλαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε, στον εργασιακό σας χώρο αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, φιλικές. Ίσως χρειαστεί να κινηθείτε κάπως διπλωματικά για να μην υπάρξουν εντάσεις και έντονες διαφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός σας κόσμος, θα ταλαιπωρηθείτε από σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την εσωτερική σας ένταση, οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις δεν θα σας βγουν σε καλό. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις, αποφύγετε τα ξεσπάσματα.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του παρελθοντικό πρόσωπο, σε σκέψεις θα σας βάλουνε τα λόγια που θα ακούσετε, ίσως να μπερδευτείτε συναισθηματικά. Στον εργασιακό σας χώρο κινηθείτε με χαλαρότητα, ελλοχεύει κίνδυνος για διαφωνίες και εντάσεις. Καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε από σχέσεις και άτομα που φορτίζουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση