Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη στις 27 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
08
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη στις 27 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Αυγούστου ο Ήλιος που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, ενεργειακά είναι μία δύσκολη όψη, φορτισμένο θα είναι το κλίμα, θα υπάρξει πείσμα, τάση για εναντίωση, νευρικότητα. Στον εργασιακό χώρο δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες, στον τρόπο επικοινωνίας θα υπάρχει αρνητισμός, η ένταση θα ανοίξει πεδία αντιπαραθέσεων. Προσοχή στις ρήξεις, ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να παγώσουν οι σχέσεις με αποτέλεσμα να προκύψουν δυσκολίες στην εργασιακή καθημερινότητα.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη: Εντάσεις, διάθεση για αντιπαραθέσεις

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, συνεδριάσεις, διαπραγματεύσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αδιαλλαξία, εγωιστικό πείσμα, ανταγωνιστική αντιπαράθεση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την αμφισβήτηση, τις σκηνές ζηλοτυπίας και γενικότερα τον καχύποπτο ή εμμονικό τρόπο σκέψης. Προσοχή σε μετακινήσεις και σε εργασίες χειρωνακτικές, η νευρικότητα ίσως να κάνει πρόσφορο το έδαφος για ατυχήματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν διακυμάνσεις, η εσωτερική αναστάτωση θα φέρει θυμούς και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την νευρικότητα και γενικότερα τις αντιδράσεις σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξει δυσκολία στη συνεννόηση και στην αποδοχή, ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ηρεμία και χαλαρότητα, αποφύγετε τη βιασύνη και τις απότομες κουβέντες ή αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, προσπαθήστε να αποφύγετε την καταπιεστική συμπεριφορά και την ανεξέλεγκτη αντίδραση. Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να είναι δύσκαμπτος και κάθετος, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε προσπαθήστε να ‘ρθείτε και στη θέση των συνομιλητών σας. Χειριστείτε το ταίρι σας με χαλαρότητα, αποφύγετε τα νεύρα και τους θυμούς. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές, προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα, αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις στην περίπτωση που ακούσετε σχόλια που σας δυσανασχετήσουν. Καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στο πώς θα διατηρηθεί η ισορροπία στις φιλίες και στις οικογενειακές επαφές, προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στην ανασφάλεια, στο άγχος και στην ψυχολογική κυκλοθυμία που θα νιώσετε. Για να μπορέσετε να τα βρείτε με τους άλλους θα πρέπει πρώτα να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να εντοπίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Αποφύγετε την πεισματική αντίδραση και την άρνηση. 

ΛΕΩΝ

Ίσως να νιώσετε πιεστικές κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις, ανάγκη σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από δεσμευτικές επαφές που σας στρεσάρουν ή που τις αισθάνεστε ως τοξικές. Κρατήστε απόσταση από άτομα που σας εκνευρίζουν, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο σας, προσοχή να μην παρασυρθείτε από εκνευρισμούς και διατυπώσετε κουβέντες για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, διατηρήστε ισορροπημένο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και ψυχικοί κόμποι, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Αποφύγετε τα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να μην εκτονωθείτε σε άτομα που συνεργάζεστε επαγγελματικά ή που σχετίζεστε άμεσα στην καθημερινότητά σας. Ελέγξτε τις κυκλοθυμίες και την απογοήτευση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ενδεχομένως κάποιες πιεστικές καταστάσεις να σας στρεσάρουν. Οριοθετήστε την εσωτερική σας ένταση, αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και ισορροπημένα μπορείτε. Σε θέματα εργασιακής φύσης διατηρήστε τον αυτοέλεγχο σας, αποφύγετε τις αψυχολόγητες αντιδράσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για διεκδικήσεις, επιδιώξεις, μετακινήσεις, αλλαγές, δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας. Εστιάστε στις σχέσεις που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν, απαραίτητο θα είναι να κρατήσετε απόσταση από άτομα ή καταστάσεις που σας πιέζουν και δεν σας αφήνουν να κινηθείτε αυτόβουλα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν νιώσετε πως το κλίμα εργασιακό ή οικογενειακό είναι φορτισμένο καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε και να μην πυροδοτήσετε ακόμα περισσότερο την αρνητικότητα. Οι εντάσεις και οι καυγάδες δεν θα σας βγουν σε καλό, θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας γεγονός που θα σας επιβαρύνει ψυχολογικά και θα σας προκαλέσει έντονη νευρικότητα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολο θα είναι για εσάς να αποδεχτείτε και να προσαρμοστείτε, οτιδήποτε σας δυσανασχετεί θα σας δημιουργήσει ψυχολογική αναστάτωση νευρικότητα και τάση για εναντίωση. Αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια να κινηθείτε ισορροπημένα. Προσοχή σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, σκεφτείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά. 

ΙΧΘΥΣ

Θα ταλαιπωρηθείτε από κυκλοθυμίες, απογοήτευση, νευρικότητα, δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με εριστικές συμπεριφορές. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ψύχραιμα με αυτοσυγκράτηση και με συναισθηματική ισορροπία. Προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, οι εξάρσεις και τα λόγια αγανάκτησης θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-08-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ