Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στις 28 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
06
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στις 28 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Ιουνίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, αναγκαία θα είναι η αυτοσυγκράτηση, στις ενέργειες στις αντιδράσεις και στις επιδιώξεις απαραίτητο θα είναι να υπάρχει έλεγχος και οριοθέτηση. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση και τακτοποίηση, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Υπεραισιοδοξία, κίνδυνος για υπερβολές

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, δεν αποκλείεται κάποιοι να υπέρ εκτιμήσουν τις ικανότητές τους και να πέσουν σε επιπολαιότητες. Θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέα εγχειρήματα, όμως απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα και οι προοπτικές, θετικές και αρνητικές. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει τόνωση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και δυναμικές, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να αποφευχθούν τα βιαστικά συμπεράσματα, στις εκδηλώσεις θα απαιτείται αυτοσυγκράτηση. 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη και την οικονομική σας πορεία. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να τρέξετε τα βήματα σας, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις μελετήστε πολύ καλά όλες τις προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές επαφές, για γνωριμίες και για νέες συνεργασίες, ωστόσο επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, θα είναι λάθος αν εστιάσετε μόνο στη θετική πλευρά των καταστάσεων και αφήσετε στην άκρη τα αρνητικά ενδεχόμενα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε λογικά, εξισορροπήστε τα υπέρ με τα κατά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τα έσοδα σας με προνοητικό τρόπο σκέψης. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, εξερευνήστε τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Μεγάλη προσοχή στα νέα εγχειρήματα κυρίως σε αυτά που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ευστροφία, όρεξη για βελτίωση και αλλαγή, ωστόσο προσέξτε πολύ καλά τα ρίσκα που θα αναλάβετε και τις νέες αποφάσεις που θα πάρετε. Αναζητήστε σταθερό έδαφος, προσοχή στην υπεραισιοδοξία, προσπαθήστε να εστιάσετε στην σταθεροποίηση και στην εξασφάλιση κυρίως στην οικονομική, μη βάλετε σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οργανώστε τις ενέργειές σας, ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, στην περίπτωση που σας γίνουν καινούργιες προτάσεις μη βιαστείτε να δώσετε οριστικές απαντήσεις, επεξεργαστείτε πληροφορίες και δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αγοραπωλησίες, συμβόλαια και γενικότερα για ενέργειες που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε σε αγορές ενθουσιασμού. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπατάλες και τις επιπόλαιες οικονομικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες. Προσοχή στις υπερβολές, στις αντιδράσεις σας θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και υπομονή. Αποφύγετε ενέργειες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ρίσκα, συνετός θα πρέπει να είναι ο χειρισμός σας. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις απαιτήσεις που θα έχετε από το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και πισωγυρίσματα σε συμφωνίες και υποσχέσεις που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό ή οικονομικό τομέα. Χειριστείτε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές με αυτοσυγκράτηση και ανεκτικότητα. Ίσως να νιώσετε πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται κατά όπως εσείς είχατε σχεδιάσει, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης στην περίπτωση που σας προτείνουν νέες συνεργασίες ή ακουστούν καινούργιες προτάσεις μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, οριοθετήστε την αισιοδοξία σας, μελετήστε πολύ καλά την αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Στον οικονομικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξουν απρόσμενα έξοδα, κινηθείτε σκεπτόμενα και προνοητικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να υπάρξουν κάποια απρόοπτα συμβάντα σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, καλό θα είναι να μην αγχωθείτε, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και ισορροπημένα. Ενδεχομένως να υπάρξουν έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με ανώριμες συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στη ζωτικότητα σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Ίσως να βρείτε ευνοϊκές συνθήκες για να εκδηλωθείτε συναισθηματικά και για να κάνετε προτάσεις, ωστόσο καλό θα είναι να κινηθείτε συγκρατημένα, η συμβουλή είναι να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην παρόρμηση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εντοπίσετε ποια πρόσωπα αξίζει να τα υπολογίσετε και να τα διατηρήσετε στη ζωή σας, και ποιες σχέσεις είναι καλό να τις κρατήσετε σε απόσταση. Αποφύγετε την υπερβολή στις εκδηλώσεις σας, προσοχή ποια άτομα θα εμπιστευτείτε. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-06-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms