Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στις 27 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
01
2024

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στις 27 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Ιανουαρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, η όψη αυτή μας καλεί να σκεφτούμε με σύνεση, να ελέγξουμε τη συναισθηματική μας δίνη και να πάρουμε ώριμες αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην ανυπομονησία, οι βιαστικές ενέργειες θα οδηγήσουν σε λάθη.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Ενθουσιασμός, υπεραισιοδοξία

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, ο ενθουσιασμός θα ενισχύσει την αισιοδοξία και ίσως να παρθούν επιπόλαιες αποφάσεις. Θέματα οικονομικής φύσης που έχουν να κάνουν με χρέη και ανοιχτούς λογαριασμούς θα πρέπει να διαχειριστούν με αμεσότητα αποφεύγοντας τις αναβολές. Κάποιοι χαρακτήρες ενδεχομένως να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητες και τις δυνατότητές τους και να καταλήξουν σε ανέφικτες προσδοκίες.

Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί σοβαρότητα, επαγγελματισμό και ωριμότητα, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναναστροφές, οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο αυθορμητισμός.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε σκεπτόμενα με αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, στις εξάρσεις και στους έντονους ενθουσιασμούς. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε με σύνεση και προνοητικό τρόπο σκέψης.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές και χρηματικές σας εκκρεμότητες, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις επαγγελματικές σχέσεις. Καλό θα είναι για την ώρα να ακολουθήσετε την περπατημένη οδό και να αναζητήσετε σταθερό έδαφος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στους έντονους ενθουσιασμούς, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και βιαστικές αποφάσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά σας, ελέγξετε τον αυθορμητισμό για να μην παρεξηγηθούν οι ενέργειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ώριμος θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης σας, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες σπατάλες και αγορές ενθουσιασμού. Επικεντρωθείτε στις εκκρεμότητες και στα τρέχοντα, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν αρκεί να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα με πρόγραμμα και τακτική.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Εφικτές θα πρέπει να είναι οι προσδοκίες και οι βλέψεις σας, ίσως να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητες σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και τα νέα άλματα, ίσως να μην εκτιμήσετε σωστά τα δεδομένα. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να σταθεροποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ενδεχομένως να κάνουν αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας. Αν υπάρχουν καταστάσεις ή σχέσεις που σας δυσανασχετούν δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα είναι λάθος αν κινηθείτε με ανυπομονησία.

ΖΥΓΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείτε από τον τρόπο σκέψη σας, προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στους έντονους ενθουσιασμούς. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε, η κρίση σας θα είναι θολή και επηρεασμένη, πιθανότατα να οδηγηθείτε σε λάθη και επιπόλαιες επιλογές. Σκεφτείτε υπεύθυνα και αντικειμενικά, αποβάλλετε την ανυπομονησία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να μπορέσετε να προστατέψετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα πρέπει ο τρόπος σκέψης σας να είναι αντικειμενικός. Καλό θα είναι να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει σε αυθόρμητες επιλογές ή αντιδράσεις. Στις συζητήσεις και στις επαφές ενδεχομένως να υπάρξουν εκνευρισμοί και απογοητεύσεις, προσοχή στις εντάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας δυσανασχετούν, ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις να φερθείτε επιπόλαια προσπαθώντας να απεγκλωβιστείτε από υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, αναγκαίο θα είναι να ελέγξετε τη συναισθηματικής σας ένταση και την ανάγκη σας για αποφόρτιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική εικόνα και στην αυτοπροβολή, προσοχή να μην υποπέσετε σε σπατάλες και σε αγορές εντυπωσιασμού. Προσπαθήστε να κινηθείτε σκεπτόμενα με ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση, αναγκαίο θα είναι να ελέγξετε τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητα σας. Δώστε έμφαση στις εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες είτε στις σχέσεις, είτε στις συνεργασίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα με στρατηγικό τρόπο σκέψης και μεθοδικότητα. Οι επιπολαιότητες και οι βιαστικές αποφάσεις θα σας στοιχίσουν, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας ένταση και να κινηθείτε παρορμητικά.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, προσέξτε πολύ καλά ποια πρόσωπα εμπιστεύεστε, η κρίση σας ενδεχομένως να είναι θολή, δεν θα πρέπει να οδηγηθείτε σε βιαστικά ή άτοπα συμπεράσματα. Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, βάλτε σε τάξη υποχρεώσεις που σας αγχώνουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms