Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στις 21 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
12
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στις 21 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία δύσκολη όψη, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις. Οι σκέψεις ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένες, δυσκολία θα υπάρξει στη συγκέντρωση των στόχων, με ευκολία θα διαφοροποιούνται οι απόψεις, θα υπάρξει αστάθεια.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Παρορμητικές ενέργειες, ανυπομονησία

 

Προσοχή στην ανυπομονησία, στη νευρικότητα και στους έντονους ενθουσιασμούς, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Η υπεραισιοδοξία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λάθη, κάποιοι ενδεχομένως να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να οδηγηθούν σε επιπολαιότητες. Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και νέα εγχειρήματα. Θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις ενέργειες που καθοδηγούνται από έντονο ενθουσιασμό.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν ανοίγματα για να τρέξετε τα βήματα σας, ωστόσο προσοχή στην υπεραισιοδοξία, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες ή τις ευκαιρίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε τα νέα εγχειρήματα και τα μεγάλα ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια, αγοραπωλησίες. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη προσπαθήστε να τρέξετε τα βήματα σας πιέζοντας τις καταστάσεις. Οριοθετήστε το άγχος και την ανυπομονησία σας, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων και των εξόδων, προσοχή στις επιπόλαιες αγορές, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, ίσως να ξοδέψετε χρηματικά ποσά για τα οποία λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Στις φιλικές και κοινωνικές επαφές προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, αποφύγετε τα καυστικά σχόλια και τις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οριοθετήστε την απαιτητικότητα σας, προσοχή στον εγωκεντρισμό, στη βιασύνη, στο άγχος και στην ανυπομονησία. Δώστε βάση στις σχέσεις σας, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις προστριβές και τις αντιπαραθέσεις. Δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και υποπέσετε σε λάθη και υπερβολές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα. Η συμβουλή είναι να αποφύγετε να βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα, σκεφτείτε προνοητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις επιθυμίες σας, αποφύγετε ενθουσιασμούς και απότομες αλλαγές στις διαθέσεις σας. Κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά για συντονισμένα μπορείτε, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές αλλαγές και για νέα εγχειρήματα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, προσοχή στα νεύρα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις έντονες αντιπαραθέσεις. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές, καλό θα είναι στις διαφωνίες να μην τεντώσετε το σκοινί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε κουτσομπολιά και παρασκήνιο, στον επαγγελματικό χώρο προσέξτε πολύ καλά τις κουβέντες σας, η συμβουλή είναι να μην εμπλακείτε σε αρνητικά σχόλια και συζητήσεις που δεν σας αφορούν. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε σπατάλες και περιττές αγορές, συντονιστείτε, δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η ζωτικότητα σας θα σας δώσουν την ώθηση να περάσετε σε διεκδικήσεις, ωστόσο πριν προβείτε σε ρίσκα και πρωτοβουλίες μελετήστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Θα είναι λάθος αν ενθουσιαστείτε και παραγκωνίσετε την αρνητική πλευρά των καταστάσεων, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε ενέργειες ενθουσιασμού και πέσετε σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον εργασιακό σας χώρο προσοχή στην απαιτητικότητα σας, η αυτοπεποίθηση και η δυναμικότητα σας θα βγάλουν στην επιφάνεια την ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο αν επιχειρήσετε να επιβληθείτε με τρόπο πιεστικό θα βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, προσοχή στις υπερβολές και στον εγωκεντρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, ωστόσο μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όμως μη βιαστείτε να καταλήξετε στο τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, αναλύστε τα δεδομένα, μη μείνετε μόνο στις επιφανειακές ενδείξεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές και επιπολαιότητες, ίσως να κινηθείτε υπό την επήρεια ενθουσιασμού και να υποπέσετε σε λάθη. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, η διαίσθησή σας ενδεχομένως να είναι παραπλανητική. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές αποφάσεις και αλλαγές, κινηθείτε ισορροπημένα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms