Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 8 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
06
02
2024

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 8 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, θα υπάρξει εσωτερική ένταση, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Απρόοπτες αλλαγές ίσως να δημιουργήσουν άγχος και βεβαιότητα, οι συμπεριφορές δεν αποκλείεται να γίνουν απότομες ή αλλοπρόσαλλες.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Δυσκολίες, απρόσμενες αλλαγές

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα υπάρξει αδιαλλαξία, στην επιφάνεια θα βγει η ένταση, το πείσμα και η αντίδραση. Οι ανήσυχοι και επαναστατικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να νιώσουν την ανάγκη να κάνουν την υπέρβαση, ωστόσο οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για θετικές αλλαγές και άμεσες διαφοροποιήσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση και έλεγχο.

Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρξουν πιεστικές καταστάσεις δεν αποκλείεται να ακουστούν βαρύγδουπες δηλώσεις περί χωρισμού ή απόστασης, προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές αποφάσεις.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα σας κουράσουν οι ανιαρές και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, δεν αποκλείεται να κινηθείτε κάπως ακραία, ίσως να παρασυρθείτε σε ξεσπάσματα. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση. Στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν διαφωνίες καλό θα είναι να προτιμήσετε την αποστασιοποίηση και όχι την κόντρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένη η ψυχολογία και η διάθεση σας, συναισθηματικά θα υπάρξουν αντιθέσεις και έντονα σκαμπανεβάσματα. Στις συζητήσεις σας επαγγελματικές ή οικογενειακές καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τους εκνευρισμούς, προσπαθήστε να κατανοήσετε τη θέση του άλλου. Ο κάθετος τρόπος σκέψης θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις κόντρες και τις διχασμένες καταστάσεις. Δυσκολίες θα υπάρξουν για να ταχτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να κλείσετε τα ανοιχτά ζητήματα. Ένταση θα έχει ο εσωτερικός σας κόσμος, αποφύγετε τους έντονους εκνευρισμούς, συνεννόηση θα βρείτε μόνο αν υπάρχει συγκαταβατική και διαλλακτική διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να υπάρξουν ψυχολογικές αμφιταλαντεύσεις και μετεωρισμοί, προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις καθώς και την κυκλοθυμία σας. Αποφύγετε τις σπατάλες, τις σπασμωδικές κινήσεις, και τις παρορμητικές επιλογές. Παρελθοντικά συμβάντα θα επανέλθουν στο προσκήνιο, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας την καθυστέρηση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις παρορμητικές, προσοχή στις υπερβολές. Ενδεχομένως να πάρετε αποφάσεις βιαστικές και ακραίες, προσοχή να μην μετανιώσετε για τη στάση που θα κρατήσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε στις συζητήσεις σας τα εριστικά λόγια κυρίως σε θέματα που έχουν αντίχτυπο παροντικό και μελλοντικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι, θα πρέπει να αποφύγετε τις μπερδεμένες και διφορούμενες απόψεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες που κατά πάσα πιθανότητα θα μπλοκάρουν τη δράση σας.

ΖΥΓΟΣ

Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, μη βιαστείτε να προκαθορίσετε και να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Προσοχή στην ανυπομονησία και στην αδιαλλαξία, σας συμβουλεύω στις συζητήσεις σας να αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυσκολίες και απρόοπτα θα προκύψουν, δεν αποκλείεται να αγχωθείτε και να απογοητευτείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην βιαστείτε να προκαθορίσετε την εξέλιξη και την κατάληξη, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Σε συμφωνίες και οπουδήποτε χρειαστεί να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις σκεφτείτε πολύ καλά τον μελλοντικό αντίκτυπο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, σε θέματα που απαιτούν ουσιαστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας. Οι διαφοροποιήσεις θα χρειαστούν χρόνο, εφοδιαστείτε με υπομονή, αποφύγετε τα ξεσπάσματα. Σκεφτείτε ρεαλιστικά, δείτε τις καταστάσεις σφαιρικά αποφεύγοντας το πείσμα και τη συναισθηματική προσκόλληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται ο εσωτερικός σας κόσμος να έχει σκαμπανεβάσματα, σε ορισμένες περιπτώσεις άστατος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και εξάρσεις. Στον εργασιακό σας χώρο βρείτε τρόπο να συνυπάρξετε και να συνεργαστείτε συλλογικά χωρίς εντάσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, επαγγελματικές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να μην είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα, προσοχή στις αντιδράσεις σας. Μη βιαστείτε να προβλέψετε ή να προδικάσετε, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Απαραίτητο θα είναι να κρατήστε υπό έλεγχο τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αναγκαίο θα είναι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, στις πιέσεις η στάση σας θα είναι αντιδραστική, καλό θα είναι να μην συσσωρευτούν απωθημένα. Οικονομικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως χρειαστεί να ταχτοποιήσετε παρελθοντικές υποθέσεις, αποφύγετε την επιπλέον αναβολή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta