Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
13
08
2023

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 15 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Αυγούστου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μια δύσκολη όψη, φέρνει εντάσεις και εκνευρισμούς που θα προκύψουν από ανατρεπτικά συμβάντα. Καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να οριοθετηθεί η νευρικότητα και η έντονη αντίδραση.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Απρόσμενες καταστάσεις, οξύθυμες αντιδράσεις

 

Στις συζητήσεις για να υπάρξει συνεννόηση θα χρειαστεί διπλωματία και συμβιβαστική διάθεση, οι έντονες αντιπαραθέσεις θα προκαλέσουν ρήξεις. Προσοχή στις υπερβολές, δεν αποκλείεται οι αντιδραστικοί χαρακτήρες να κινηθούν αντισυμβατικά με στόχο να αλλάξουν τα δεδομένα. Στην επικοινωνία τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να έχουν σαφήνεια, δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση και στην αποδοχή.

Στον επαγγελματικό τομέα προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις προτάσεις και στις νέες συνεργασίες, υπάρχει κίνδυνος για λάθος επιλογές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, θα πρέπει να αποφευχθεί το άγχος και η βιασύνη. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις ζήλιες και στις εμμονές. Στην παρούσα φάση τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, η πίεση θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, χαλιναγωγήστε τάσεις παρόρμησης και ανυπομονησίας. Πιεστικές θα νιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας την υπερβολή. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις οικογενειακές σας επαφές, αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη. Ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και ρήξεις, φανείτε προσεκτικοί στα λόγια και στις ενέργειές σας. Όσοι διατηρείτε σχέση καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δηλώσεις και υποσχέσεις, κινηθείτε συγκρατημένα και με σύνεση. Δυσκολίες θα υπάρξουν στις συνεργασίες σας, ωστόσο θα είναι περιστασιακές, προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος. Οι σκέψεις σας θα είναι μπερδεμένες, μη βιαστείτε να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις και επαφές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενες καταστάσεις που θα σας μπερδέψουν συναισθηματικά. Σε θέματα οικονομικής φύσης χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία και το άγχος σας, μην προσπαθήσετε να τρέξετε τα γεγονότα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην οικονομική διαχείριση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αγορές που απαιτούνται σημαντικά χρηματικά ποσά. Στην παρούσα φάση δώστε χρόνο σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, μεγάλη προσοχή στις επιπόλαιες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση και την εσωτερική σας πειθαρχία. Θα υπάρξουν απρόσμενες αλλαγές ίσως και εμπόδια που θα σας δυσανασχετήσουν. Φανείτε ανοιχτόμυαλοι, βγείτε από την προσκόλληση είτε στις απόψεις σας, είτε στις συνήθειες σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ασυνήθιστες ενέργειες και επιλογές, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείτε από την παρόρμηση σας. Θα θελήσετε να βγείτε από την πιεστική καθημερινότητα, ωστόσο οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές. Στην επικοινωνία σας φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και το παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιθυμία σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από πιεστικές σχέσεις, δεν αποκλείεται να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις. Αποφύγετε την εριστική στάση, τα λόγια σας αν είναι προκλητικά θα δημιουργήσουν πεδίο έντονων αντιδράσεων. Διατηρήστε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης συντονίστε τις ενέργειές σας, αποφύγετε τη βιασύνη. Στον αισθηματικό τομέα αν είστε δυσαρεστημένοι από τη σχέση που διατηρείτε ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε και να χωρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε τα πείσματα και τις υπερβολές, ελλοχεύει κίνδυνος οι απαιτήσεις σας να δημιουργήσουν πιεστικές συνθήκες κατά συνέπεια και αντιδραστικές συμπεριφορές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και άλματα αβέβαιης κατάληξης, αναγκαίο θα είναι να δώσετε χρόνο στις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να φανείτε θετικοί και ανοιχτόμυαλοι σε απόψεις ή ξαφνικές αλλαγές, προσοχή στους εκνευρισμούς και στις ακραίες αντιδράσεις. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, αποφύγετε τις πεισματικές συμπεριφορές και τις ρήξεις.

ΙΧΘΥΣ

Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχολογικά, όμως μην αγνοήσετε καταστάσεις που επείγει να τακτοποιηθούν. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμβόλαια, υπόγραφες, καινούργιες συνεργασίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-08-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms