Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
01
02
2023

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Φεβρουαρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται τα συναισθήματα να είναι αντικρουόμενα, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους υπαρξιακά προβλήματα και ψυχολογικά συμπλέγματα. Αναβολές και καθυστερήσεις θα ενισχύσουν το άγχος και την εσωτερική ένταση, ίσως κάποιες καταστάσεις να φέρουν ανατροπές, τα καθημερινά ζητήματα ενδεχομένως να βγουν εκτός προγράμματος.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Συναισθηματική σύγχυση, απότομες αντιδράσεις

 

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, θα πρέπει να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι απότομες αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές που στο αρχικό τους στάδιο ενδεχομένως να είναι δυσάρεστες και αγχωτικές, τα γεγονότα θα απαιτούν ψυχραιμία και μεθοδικό τρόπο σκέψης.

Προσοχή στην ανυπομονησία στην άρνηση και στην απαιτητικότητα, στις περιπτώσεις που υπάρχουν προβλήματα και αρνητικές αλλαγές θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και την αισθηματική ζωή, θα πρέπει να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, η νευρικότητα και οι εξάρσεις θα φορτίζουν το κλίμα με αρνητισμό.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος συναισθηματικής έντασης, προσοχή στη νευρικότητα, στις συζητήσεις και στις επαφές θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες και την πεισματική εναντίωση. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από δύσκολες και ασφυκτικές συνθήκες, ωστόσο θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε τις πιέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα λείψουν οι ανατροπές που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, θα χρειαστεί να αναπροσαρμοστείτε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χειριστείτε τις αλλαγές με υπομονή και θετικό τρόπο σκέψης. Καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στη νευρικότητα και στους εκνευρισμούς, προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσετε, θα χρειαστεί κατανόηση και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, στόχος σας θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, για την ώρα αποφύγετε τα ρίσκα και τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης. Προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα, δώστε χρόνο στα γεγονότα, η ανυπομονησία και οι σπασμωδικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης χειριστείτε τις υποθέσεις σας με σύνεση αυτοσυγκράτηση και επενδυτικό τρόπο σκέψης. Προσοχή να μην υποπέσετε σε αγορές ενθουσιασμού, ελλοχεύει κίνδυνος για περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, σκεφτείτε προνοητικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές, προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Κάποιες καταστάσεις θα χρειαστούν υπομονή και αυτοσυγκράτηση, δεν θα πρέπει η αντίδραση σας ή το πείσμα σας να φορτίσουν το κλίμα με αρνητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην περίπτωση που οι καταστάσεις αλλάξουν τις συνηθισμένες σας ενέργειες και αναγκαστείτε να βγείτε εκτός προγράμματος θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ψυχραιμία, όχι με νευρικότητα ή πανικό. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, ίσως κάποιες αλλαγές να σας εκνευρίσουν, ωστόσο αν χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και μεθοδικότητα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακυρώσεις, αναβολές, καθυστερήσεις, μην καταθέσετε τα όπλα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τις βλέψεις και τα πλάνα σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Στις συζητήσεις σας φανείτε θετικοί και συμβιβαστικοί, η αδιαλλαξία και η αντιπαράθεση δεν θα σας βοηθήσουν να συνεννοηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές που στο αρχικό τους στάδιο θα σας αγχώσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τη σύγχυση και τον πανικό. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να σκεφτείτε μεθοδικά και ρεαλιστικά, η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων θα σας οδηγήσει σε λάθη και επιπόλαιες αντιδράσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στις επιπολαιότητες, αποφύγετε το άγχος και τη βιασύνη, φανείτε προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Στις συζητήσεις σας ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τον στόμφο την έπαρση και την αντιδραστικότητα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης, θα χρειαστεί υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στο άγχος στην εσωτερική ανησυχία και στην ανασφάλεια, δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στην αμφισβήτηση. Προσπαθήστε να συζητήσετε με διαλλακτική διάθεση, κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να σας συγχύσουν, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, ίσως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα και έκτακτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες, θα υπάρξουν αναποδιές που θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπομονή. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις και αντιδράσεις. Στις συζητήσεις αποφύγετε τους καβγάδες, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να περάσετε το δικό σας με τρόπο πιεστικό θα δημιουργηθούν εκνευρισμοί.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που θα σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση και άγχος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν διλήμματα, διχασμοί και αμφιταλαντεύσεις. Αποφύγετε να πιέσετε τον εαυτό σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να απαντήσετε ή να καταλήξετε σε επανασυνδέσεις για τις οποίες δεν νιώθετε σιγουριά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms