Quantcast
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 11 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
09
08
2022

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 11 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Αυγούστου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο Ταύρο, είναι με μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν απρόσμενα συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος και εσωτερική αναστάτωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν αναβολές και ακυρώσεις, εμπόδια θα εμφανιστούν στη ροή των συναλλαγών.

 

Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Απρόοπτες καταστάσεις, συναισθηματικές εξάρσεις

 

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, οι απόψεις ενδεχομένως να είναι αντικρουόμενες, το κλίμα ίσως να είναι κάπως αρνητικό και αδιάλλακτο. Προσοχή στις εξάρσεις τα ξεσπάσματα και στις αντιπαραθέσεις, θα υπάρξουν αλλαγές που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και συμβιβαστική διάθεση.

Απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις, οι δυσκολίες δεν θα πρέπει να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις και σπασμωδικές υποχωρήσεις. Για την ώρα αναγκαίο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, οι πιεστικές καταστάσεις θα προκαλέσουν αντιδραστικές συμπεριφορές, δεν θα πρέπει να μπούνε σε κίνδυνο οι σχέσεις και οι συνεργασίες. 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οριοθετήστε την αντιδραστικότητα σας, η στάση σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένη και προσγειωμένη. Κάποιες αναβολές ή κάποιες πιεστικές συμπεριφορές ίσως να σας αγχώσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τις ακραίες αντιδράσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα, προσοχή στις αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις, θα υπάρξουν αναποδιές, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα. Ίσως να μην καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη πιέσετε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανήσυχος και μπερδεμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, ελλοχεύει κίνδυνος για ξεσπάσματα. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε θα πρέπει από την πλευρά σας να υπάρχει συγκατάβαση και διάθεση για συμβιβαστικές λύσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης αποφύγετε τα ρίσκα και τα αβέβαια άλματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, ακυρώσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια. Ενδεχομένως να προκύψουν απρόσμενα έξοδα, απαραίτητη θα είναι η σωστή διαχείριση. Σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό, προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Εμπόδια θα υπάρξουν στα επαγγελματικά και οικονομικά σας πλάνα, η εξέλιξη ενδεχομένως να σας απογοητεύσει. Καλό θα είναι να μην εστιάσετε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων και καταθέσετε τα όπλα, συντονίστε τις ενέργειές σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα θα δείτε πώς οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες, απλά θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, νομικά ζητήματα, συμβόλαια, μετακινήσεις, ταξίδια. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, χειριστείτε τα εμπόδια με αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας το άγχος και τον πανικό. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, μη δώσετε έκταση στις αρνητικές σκέψεις. 

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακά προβλήματα, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα διατυπώσετε απόψεις ή σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα ή με προσωπικές σχέσεις. Φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, κινηθείτε με συγκαταβατική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις ενδεχομένως να σας κουράσουν ψυχολογικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και αναποδιές, ίσως να νιώσετε πως δεν είστε σε θέση να τις διαχειριστείτε. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να κλείσετε με απογοήτευση κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Για την ώρα οργανωθείτε, σκεφτείτε με τρόπο μεθοδικό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να αποδεσμευτείτε, να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, να βγείτε από τη στασιμότητα, ωστόσο στην παρούσα φάση το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για ουσιαστικές αλλαγές. Αποστασιοποιηθείτε από άτομα που σας εκνευρίζουν ή σας δημιουργούν φραγμούς. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις αναποδιές με τρόπο προνοητικό, σκεφτείτε πως κάποιες φορές τα εμπόδια είναι για καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να μην καταφέρετε να ακολουθήσετε κατά γράμμα το πρόγραμμά σας, ενδεχομένως κάποιες καταστάσεις να σας βγάλουν από τα πλάνα σας. Αντιμέτωποι θα βρεθείτε με αναβολές και καθυστερήσεις, αποφύγετε το άγχος. Θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, ίσως να προκύψουν απρόσμενα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προστατέψτε σχέσεις και συνεργασίες, σε επικοινωνιακό επίπεδο ενδεχομένως τα πράγματα να με πάνε πολύ καλά, αποφύγετε τους εκνευρισμούς, τις ρήξεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Θα υπάρξουν δυσκολίες που θα πρέπει να τις χειριστείτε με αυτοσυγκράτηση και υπομονή, οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για να τρέξετε τα βήματά σας.

ΙΧΘΥΣ

Ενισχύστε τον αμυντικό σας μηχανισμό, στην περίπτωση που υπάρξουν αναποδιές απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Χειριστείτε με υπομονή άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν, σε επικοινωνιακό επίπεδο θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και ισορροπημένη στάση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-08-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms