Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
17
05
2022

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό, θα δώσει δύναμη στη σκέψη και θα τονώσει τις διαθέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, ορθολογισμός, αναλυτικός τρόπος σκέψης, τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα επαγγελματικά οι συζητήσεις θα πάρουν ουσιαστική διάσταση.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Αποκαλυπτικά συμβάντα, συνειδητοποιήσεις

 

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να προχωρήσουν οι συνεργασίες και να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, τα συμβάντα θα ανοίξουν τον δρόμο για αλλαγή και βελτίωση.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν αναλυτικά, αποκαλυπτικές κουβέντες θα καταφέρουν να διώξουν την αμφιβολία και την αμφισβήτηση, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα διαπιστώσεις και συνειδητοποιήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι δυναμικές διαθέσεις σε συνδυασμό με την διαίσθηση και την συνειδητοποίηση θα τονώσουν τη σκέψη. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, απαντήσεις θα δοθούν σε συμπλεγματικές καταστάσεις που καθοδηγούν το συναίσθημα. 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα προκύψουν θετικές αλλαγές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, αναγνωρίζεται η αξία σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Στον αισθηματικό τομέα μία συναρπαστική γνωριμία θα τονώσει την ψυχολογία σας, καταφθάνουν σημαντικές αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οργανώστε τα βήματα σας σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, αν αναζητάτε συμμαχίες και χορηγούς θα έχει τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη την άρνηση και την απογοήτευση, εστιάστε στις θετικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν τόσο για θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και για ζητήματα οικογενειακά ή αισθηματικά. Μιλήστε με σαφήνεια, αποφύγετε τα μπερδεμένα λόγια, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις, να διαπιστώσετε, να συνειδητοποιήσετε, και να βγείτε από την αμφιβολία ή την ανασφάλεια. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα καταφέρουν να σας τονώσουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε το συναίσθημα σε βάθος και έκταση. Δεν θα λείψουν οι προσωπικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει, θα ακουστούν αλήθειες, αποκαλυπτικά συμβάντα θα σας ανοίξουν τα μάτια. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για φιλικές επαφές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, οι συναντήσεις και οι συναναστροφές θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα οργανώστε τα βήματά σας, θα υπάρξει δυνατότητα να υλοποιήσετε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες θα έχουν αποδοτική κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα μπορέσετε να τερματίσετε τη στασιμότητα, έρχονται ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την άρνηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, θα έχετε τη θέληση να κινηθείτε με δυναμισμό και αμεσότητα.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να τρέξετε τα βήματά σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανωθείτε και να κινηθείτε μεθοδικά. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, οι συζητήσεις θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, τα λόγια που θα ακούσετε θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από την πλευρά των τρίτων. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες και τις αποκαλύψεις που θα υπάρξουν, θα έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε και να ξεμπερδέψετε τις θολές καταστάσεις. Στις σχέσεις και στις επαφές σας κινηθείτε με αυθορμητισμό και χαλαρότητα, καλό θα είναι να αποφύγετε την καχυποψία και την πίεση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με την κοινωνική σας εικόνα, την εξωτερική σας εμφάνιση, τη σωματική σας κατάσταση, θα έχετε τη δυνατότητα να τονωθείτε και να ανανεώσετε την όψη σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αναδομήσετε τις σχέσεις σας, να δώσετε έκταση στις συνομιλίες σας, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τις προθέσεις και τα αισθήματα. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βγείτε από τη στασιμότητα και στο πώς μπορείτε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες, οι επαφές και οι συνομιλίες θα δώσουν την ώθηση για δημιουργικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα, οργανώστε τις βλέψεις και τα πλάνα σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε, να τακτοποιήσετε για να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις και επαφές, στις συζητήσεις που θα γίνουν μιλήστε αναλυτικά θα υπάρξει δυνατότητα να δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις. 

ΙΧΘΥΣ

Κινηθείτε συντονισμένα και δυναμικά, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να εκδηλωθείτε, δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν θα βρείτε τη συναισθηματική κατανόηση που αναζητάτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση