Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
17
09
2022

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ψυχολογική τόνωση, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, αναλυτικός τρόπος σκέψης. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν το άνοιγμα για συνειδητοποιήσεις, διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, αλλάζει η συναισθηματική οπτική.

 

 Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Συνειδητοποιήσεις, επαγγελματικά ανοίγματα

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν αναλυτικά, να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολία. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό τομέα οι φιλόδοξοι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία δυναμική ώθηση στην καριέρα τους, θα εμφανιστούν ανοίγματα για εποικοδομητικές συνεργασίες.

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα απαιτείται συντονισμός υπευθυνότητα και άμεσες ενέργειες, θα πρέπει να αποφευχθεί η καθυστέρηση. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, φεύγει η άρνηση και η απογοήτευση, τα συμβάντα που θα προκύψουν θα δώσουν φως για να λυθούν τα συμπλέγματα και να δοθούν οι απαραίτητες εσωτερικές απαντήσεις. 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας διαθέσεις, θα τα πάτε πολύ καλά σε θέματα διοίκησης και αρχηγίας. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα απρόσμενα συμβάντα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, θετική εξέλιξη θα έχει η πορεία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαφές και στις συναναστροφές που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τις προχωρήσετε είτε σε αισθηματικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να δώσετε ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές σας. Στον αισθηματικό τομέα θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καταστάσεις με πάθος και αμεσότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, θα υπάρξουν ανοίγματα για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να βάλετε σε τάξη τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Κινηθείτε με τρόπο άμεσο και μεθοδικό, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να επανέλθει στη ζωή σας πρόσωπο από το παρελθόν, θα υπάρξει δυνατότητα επανένωσης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες που έχουν να κάνουν με την οικονομική και αισθηματική σας εξέλιξη. Όσοι διατηρείτε σχέση προσπαθήστε να τονώσετε τις επαφές με το ταίρι σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε σε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να προχωρήσετε τα βήματά σας με υπευθυνότητα και μεθοδική δράση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, άνοιγμα θα υπάρξει για δημιουργικές συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, όσοι διατηρείτε σχέση θα μπορέσετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά, ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις και τα εξομολογητικά λόγια που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε εμπιστοσύνη. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη συναισθηματική σας οπτική, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι πιο αισιόδοξος και πιο δυναμικός, θα μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε και να κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προχωρήστε τα βήματά σας, θα υπάρξει άνοιγμα για συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε σε προσεγγίσεις και εξομολογήσεις, η ανταπόκριση που θα βρείτε θα σας ενθουσιάσει, τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για αλλαγές, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ώθηση θα δοθεί στην επαγγελματική σας πορεία. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, δώστε έμφαση στο φλερτ, προχωρήστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις επαφές με το ταίρι σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα λείψουν οι συνειδητοποιήσεις, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν φως στη σκοτεινή πλευρά κάποιων συγκεκριμένων καταστάσεων επαγγελματικών και αισθηματικών. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε την τακτική σας, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε προσεγγίσεις και να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας. Κινηθείτε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις προσεγγίσεις σας. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα συντονίστε τα βήματα σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν.

ΙΧΘΥΣ

Ζωτικότητα, αισιοδοξία και πάθος θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, κινηθείτε με δυναμικότητα, περάστε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα σας ανανεώσει. Τονώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα βρείτε τη δύναμη να αφήσετε πίσω σας τοξικές σχέσεις ή συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms