Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
19
05
2024

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα ανοίξουν τον δρόμο για θετικές αλλαγές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, ενέργεια, ανάγκη για δραστηριοποίηση, θα υπάρχει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Δυναμικές και αποφασιστικές επιδιώξεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ουσιαστικές επιδιώξεις, θα υπάρξει δυνατότητα για άνοδο και προαγωγή. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να βγουν μπροστά από τα γεγονότα και να διοικήσουν με τρόπο σωστό και ώριμο. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, τα γεγονότα θα βγάλουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα τακτοποιήσουν τις μπερδεμένες υποθέσεις, θα βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και θα δώσουν την ώθηση για άμεσες προσεγγίσεις.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, θα προκύψουν ενθουσιασμοί και ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στις κοινωνικές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να υλοποιήσετε τις βλέψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τα ανοίγματα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, να αποκαταστήσετε σχέσεις, και να προβάλλετε την προσωπικότητά σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε θετικά, όσο πιο μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας, τόσο πιο άμεσα θα ανταμειφτούν οι κόποι σας. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για κοινωνική δικτύωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να εντοπίσετε τις αδυναμίες, τα ελαττώματα σας, και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε θετικά. Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συνειδητοποιημένες θα είναι οι ενέργειες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κατάματα τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Προσπαθήστε να εξακριβώσετε ποιες είναι εκείνες οι αρνητικές σκέψεις που σας οδηγούν σε αδράνεια και στασιμότητα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, χειριστείτε τις καταστάσεις με αμεσότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τις βλέψεις και τα πλάνα σας. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες, θα είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και δυναμικά. Κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις επαφές που θα προκύψουν θα μπορέσετε να δικτυωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις, θα συμβάλλουν στην εξέλιξη σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις επαφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις με αμεσότητα και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, θα μπορέσετε να επεκτείνετε το μορφωτικό σας επίπεδο. Σε τάξη μπαίνουν οι σκέψεις σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν συναισθηματικά. Ανοίγματα θα υπάρξουν για δικτύωση, κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις συναναστροφές που θα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, αγοροπωλησίες, προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και ορθολογισμό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης διατυπώστε τις προτάσεις σας, αν επιχειρηματολογήσετε σωστά θα καταφέρετε να πείσετε και να επηρεάσετε. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα εκφράσετε απόψεις και ιδέες, αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για δικτύωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να πάρετε άμεσες και ουσιαστικές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνεργαστείτε με τρόπο εποικοδομητικό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες καινούργιες προτάσεις. Διαχειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με προνοητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, φεύγει η διστακτικότητα, θα καταφέρετε να κινηθείτε με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις, δώστε έμφαση στους ανοιχτούς λογαριασμούς. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα προκύψουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αποκαλυπτικά συμβάντα, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και αμεσότητα. Ίσως χρειαστεί να λύσετε παρελθοντικές υποθέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms