Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
19
09
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για εσωτερική και συναισθηματική ενδοσκόπηση. Ο τρόπος σκέψης θα είναι διεισδυτικός, λύνονται συμπλέγματα και ψυχικοί κόμποι, απαντήσεις θα δοθούν στα εσωτερικά ερωτήματα.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Αναγέννηση, εσωτερική αναζήτηση

 

Θα υπάρξει ένα είδος αναγέννησης, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για απεγκλωβισμό από τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες και από τις στερεοτυπικές πεποιθήσεις. Ανεβαίνουν οι διαθέσεις, οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα είναι δημιουργικές. Η ανάγκη για ξεκαθαρίσματα θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές κουβέντες, θα ακουστούν αλήθειες που θα βάλουν σε τάξη τα συναισθήματα και τις σχέσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, οι επιδιώξεις θα είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ανοίγματα θα προκύψουν για συναναστροφές και κοινωνικές επαφές, κάποιες γνωριμίες θα έχουν την προοπτική να εξελιχθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά, να συζητήσουν ανοιχτά, να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα και να ξεκαθαρίσουν υποθέσεις που δημιουργούν αμφιβολίες.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προχωρήστε στις επιδιώξεις σας, η κατάληξη θα είναι θετική και θα σας ανανεώσει. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία που θα καταφέρει να σας βγάλει από τη απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας ωθούν σε ψυχαναγκαστικές ενέργειες. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα σας τονώσουν συναντήσεις και επαφές αισθηματικής φύσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, εντοπίστε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες, αυτό θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις σωστές σχέσεις και στα κατάλληλα πρόσωπα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά οι συναναστροφές θα είναι δημιουργικές, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ψυχικές πληγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, αγοραπωλησίες, κινηθείτε συντονισμένα θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις ανοιχτές υποθέσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες και συναντήσεις προσπαθήστε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τόσα σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα καταφέρετε να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις να προχωρήσετε μπροστά και να βελτιώσετε συνθήκες που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά και με σαφήνεια, θα καταφέρετε να βρείτε την συναισθηματική αποδοχή που αναζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, θα καταφέρετε να τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τα πλάνα σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη το άγχος και την απογοήτευση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν τονωτικές επαφές και εξομολογήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προχωρήστε σε εξόφληση λογαριασμών, σε οικονομικές συμφωνίες, αγοραπωλησίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να υλοποιήσετε, δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσπαθήστε να ανανεωθείτε και να αφήσετε πίσω σας εξαρτήσεις και εγκλωβισμούς, θα έχετε τη δυνατότητα να απελευθερωθείτε και να δώσετε μία τονωτική ώθηση στον εσωτερικό σας κόσμο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε το άνοιγμα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για δικτύωση, ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα, προσπαθήστε να τονωθείτε ψυχολογικά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προχωρήστε στις επιδιώξεις σας, όσο πιο συντονισμένα και μεθοδικά θα κινηθείτε τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι θετικός και συντονισμένος, θα υπάρξουν ανοίγματα τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα και με σύνεση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες και όμορφες συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα τα πάτε πολύ καλά με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να πάρετε από κοινού αποφάσεις που έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις και υποσχέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω