Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
19
05
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Μαΐου ο Ήλιος που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για διεκδικήσεις και επιδιώξεις. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αποφάσεις, προσεγγίσεις, νέα εγχειρήματα. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και συντονισμό, απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και στις βλέψεις.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών

 

Σταθεροποιούνται οι επιθυμίες, θα υπάρξει η δυνατότητα να περάσουν οι ιδέες σε πρακτικό επίπεδο, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί και οι διχασμοί. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ζωτικότητα. Στις συζητήσεις θα ακουστούν λόγια που θα δώσουν την ώθηση για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι συναναστροφές, οι κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν είτε επαγγελματική εξέλιξη, είτε αισθηματική. Θα υπάρχει διάθεση για φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ευχάριστες και απελευθερωμένες.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειες σας, θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετικό αποτέλεσμα. Διατυπώστε σκέψεις, προτάσεις και επιθυμίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες και ανανεωτικές επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, οι συζητήσεις και οι επαφές θα σας τονώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και να αφήσετε στην άκρη ζητήματα που σας στρεσάρουν. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, προχωρήστε σε προσεγγίσεις, θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για πρόοδο και βελτίωση, σε θέματα επαγγελματικής φύσης προχωρήστε στις επιδιώξεις σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα, δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες. Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια την δυναμική και ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς σας, πολύ καλά θα τα πάτε στις συναναστροφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με δυναμικότητα θα καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Βελτιώνονται οι επαγγελματικές συνθήκες, αν είχατε προβλήματα τώρα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις. Περάστε σε προτάσεις προσεγγίσεις και επιδιώξεις, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να κινηθείτε δυναμικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές. Δώστε έμφαση στην ισορροπία και στη συνεννόηση, θα καταφέρετε να βρείτε τη συναισθηματική κατανόηση που αναζητάτε. Στον εργασιακό χώρο θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, αν έχετε προτάσεις και ιδέες περάστε στη διατύπωση τους θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Μελετήστε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, η ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά. Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια την ανοιχτόκαρδη πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα είναι ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσοι διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να τα βρείτε με το ταίρι σας, θα λύσετε ζητήματα που σας αναστατώνουν και σας δημιουργούν απορίες. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό. Στον οικονομικό τομέα δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας, κινηθείτε προνοητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δυνατότητα εξέλιξης θα έχετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη. Αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί προσπαθήστε να τους τακτοποιήσετε θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για συναναστροφές επαφές και γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι η κατεύθυνση των επαφών.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, αν υπάρχουν θέματα που σας προβληματίζουν και σας αγχώνουν κάντε την προσπάθεια να τα συζητήσετε ανοιχτά, θα βρείτε λύσεις. Αξιοποιήστε τις επαφές και τις συναναστροφές που θα προκύψουν, θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετική και δυναμική θα είναι η διάθεσή σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε τις καθημερινές σας υποθέσεις με αισιοδοξία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τα πλάνα σας, συντονίστε τις ενέργειές σας, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για υλοποίηση. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας αποδυναμώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές συναναστροφές και συλλογική δράση, βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, εκδηλωθείτε. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές σας, ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν. Φλερτάρετε, προσεγγίστε, κινηθείτε με αισιοδοξία και ζωτικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, χρηματικές τακτοποιήσεις, εξόφληση λογαριασμών. Αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, όσο πιο συντονισμένα κινηθείτε τόσο πιο γρήγορα θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, προσεγγίσετε, ανοιχτείτε συναισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής