Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
13
09
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2023, ο Ήλιος που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει εκπλήξεις, ενθουσιασμούς και θετικές αναστατώσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ξαφνικές συναντήσεις που θα φέρουν ενθουσιασμούς, ίσως να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες και νέοι έρωτες.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό: Απρόσμενα και δημιουργικά ανοίγματα

 

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση, τα συμβάντα θα φέρουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες. Παλιές προτάσεις θα ξανασυζητήσουν πάνω σε μία νέα βάση με πιο δημιουργικό πνεύμα. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, η αισιοδοξία και η θετικότητα θα δώσουν την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δικτύωση, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες και συναναστροφές πού θα τονώσουν τις διαθέσεις. Διευρύνεται ο πνευματικός ορίζοντας, θα ακουστούν απόψεις και προτάσεις που θα κάνουν τη σκέψη πιο θετική και πιο ευρηματική. Δεν αποκλείεται κάποιοι να αλλάξουν την ιδεολογία ή την κοσμοθεωρία τους, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής τόνωσης και αναγέννησης. Φεύγουν οι ενδοιασμοί, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, τα χαρακτηριστικά θα είναι θάρρος, αυτοπεποίθηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεσες και απελευθερωμένες ενέργειες.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τονωτικά γεγονότα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Θα βρείτε την ψυχική δύναμη να προχωρήσετε σε νέα άλματα, τα συμβάντα θα σας φέρουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές γνωριμίες και οι συναναστροφές, οι επαφές που θα προκύψουν θα σας φέρουν ενθουσιασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στις καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργιο ταίρι. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, θα καταφέρετε να βγείτε από το άγχος και την αβεβαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, προσπαθήστε να αποφύγετε την άρνηση και την απογοήτευση. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα επαγγελματικά, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε σε προσεγγίσεις και επιδιώξεις. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν, αρπάξτε τις ευκαιρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή σας διάθεση, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές, θα καταφέρετε να δικτυωθείτε και να ανανεώσετε τις καθημερινές σας επαφές. Προσπαθήστε να τονωθείτε ψυχολογικά, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Δώστε έμφαση στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ανοίγματα θα υπάρξουν για συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες προτάσεις. Φεύγει το άγχος και η εσωτερική πίεση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε να δώσετε λύσεις και να βγείτε από το στρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποιήστε τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, αν ψάχνετε καινούργια εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι αξιόλογο. Σε θέματα εργασιακά συντονίστε τα βήματά σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, διεκπεραιώσεις και συμφωνίες. Προχωρήστε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά.

ΖΥΓΟΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και παρελθοντικές υποθέσεις που σας στρεσάρουν. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα καταφέρετε να τονωθείτε και να βρείτε λύση σε επίμαχα ζητήματα που σας αγχώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες προτάσεις και νέες συνεργασίες θα σας απασχολήσουν, θετικές θα είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη την ανασφάλεια και να αρπάξετε τις ευκαιρίες με αμεσότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε άστοχες ενέργειες που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους στόχους σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση και εφαρμογή, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές δοσοληψίες, αγοροπωλησίες. Τρέξτε τα βήματα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Συντονιστείτε, σκεφτείτε με τρόπο θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να προχωρήσετε τη ζωή σας με καινούργια γνωριμία. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Σε θέματα οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα θα υπάρξει άνοιγμα για τακτοποιήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν τα δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αυξήσεις και εισπράξεις, θετικές θα είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλώστε ανοιχτά το ενδιαφέρον σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω