Quantcast
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 5 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
03
01
2023

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 5 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Ιανουαρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, δεν αποκλείεται οι συμπεριφορές ή οι προτιμήσεις να είναι κάπως εκκεντρικές.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό: Ανατρεπτικά συμβάντα, ασυνήθιστες επιλογές

 

Οι ανήσυχοι και επαναστατικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Ανάγκη θα εκδηλωθεί να διορθωθούν τα αρνητικά δεδομένα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αλλαγή. Δεν αποκλείεται να γίνει κάπως ανυπόφορη η ρουτίνα, για τους δραστήριους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να υπομείνουν τη στασιμότητα και τις συνηθισμένες ενέργειες.

Στον επαγγελματικό τομέα καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο αρκεί οι απόψεις και οι προτάσεις να είναι πολύ καλά τεκμηριωμένες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικές γνωριμίες, θα υπάρξουν ευχάριστες και τονωτικές συναναστροφές. Αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με καινούργια άτομα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες. 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν, ανοίγεται καινούργια προοπτική τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Ζωτικότητα και δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τολμηροί θα γίνετε στις προσεγγίσεις σας. Διατυπώστε προτάσεις και νέες ιδέες θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ίσως να προχωρήσετε σε ασυνήθιστες ενέργειες ή πρωτοβουλίες. Με τον τρόπο σκέψης σας θα καταφέρετε να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις. Θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τα βήματα σας, να προσεγγίσετε και να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα για συναντήσεις ραντεβού και προσωπικές συζητήσεις, αξιοποιήστε τη δυναμικότητα που θα σας διακατέχει, μην αφήσετε το χρόνο να φύγει άπραγος. Μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, στον οικονομικό αλλά και τον αισθηματικό σας τομέα θα καταφέρετε να βρείτε διεξόδους και να λύσετε ζητήματα προβληματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδυναμώνονται οι εσωτερικές σας άμυνες, θα είστε σε θέση να αντισταθείτε ή να βάλετε φρένο σε αρνητικές συνθήκες που σας δυσανασχετούν. Στον αισθηματικό τομέα περάστε σε αποκαλύψεις, θα λάβετε ανταπόκριση που θα βάλουν στον σωστό δρόμο την πορεία του δεσμού σας. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, διασκεδάστε, προσεγγίστε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Εστιάστε σε επαγγελματικά ζητήματα, οργανωμένες θα πρέπει να είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, θα σας δοθεί το άνοιγμα να βάλετε σε εφαρμογή τις νέες σας ιδέες. Ανοίγεστε σε κοινωνικό επίπεδο, η συμπεριφορά σας θα είναι δεχτική, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ίσως να δημιουργηθούν νέες φιλίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ανοίγματα και τα επικοινωνιακά απρόοπτα θα είναι ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σας, το θέμα είναι κατά πόσο γρήγορα και αποφασιστικά θα είστε σε θέση να κινηθείτε. Θα καταφέρετε να βγείτε από τις ασφυκτικές καταστάσεις, θα έχετε τη δύναμη να διακόψετε και να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις ή πρόσωπα που σας προκαλούν δυσανασχέτηση.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήσετε τα γεγονότα και να μην αφήσετε τίποτα να σας προσπεράσει, θα υπάρξουν θετικά ανοίγματα. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις επαφές είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό, τα λόγια θα είναι αυθόρμητα, οι εκδηλώσεις θα είναι πρόσχαρες. Στον αισθηματικό τομέα θα είστε ιδιαιτέρως τυχεροί, θα σας δοθεί η δυνατότητα για καινούργια γνωριμία ή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να μπορέσετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά και να βγείτε από τις εξαρτήσεις θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης, βγείτε από τις ανασφάλειες και τις σκοτεινές εκδοχές που ξέρετε πως σας μπλοκάρουν ψυχολογικά. Στον επαγγελματικό τομέα συμφωνίες και διαπραγματεύσεις θα τρέξουν με ταχύτητα, φεύγουν οι καθυστερήσεις και οι αναβολές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε αυθορμητισμός, δυναμισμό και εκδηλωτική διάθεση, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε και να ανοιχτείτε. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και συνειδητές. Αν οργανώσετε τις ενέργειες σας θα καταφέρετε να τερματίσετε καταστάσεις ή υποθέσεις που σας αγχώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παίρνετε νέες αποφάσεις, θα κινηθείτε δυναμικά, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι πάθος, παρόρμηση και ανάγκη για αλλαγή, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές ή βιαστικές επιλογές. Στις συζητήσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να περάσετε τις απόψεις σας, προσπαθήστε να μιλήσετε όσο πιο τεκμηριωμένα μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, σε κάποια θέματα θα εστιάσετε περισσότερο στο συναίσθημα και όχι τόσο στη λογική, ίσως ο έντονος ενθουσιασμός να μην σας αφήσει να δείτε καθαρά κάποιες καταστάσεις. Σκεφτείτε με ορθολογισμό, μην αφήσετε τυχόν απωθημένα να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις ή σε ακραίες επιλογές.

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί, απόσταση θα κρατήσετε από οτιδήποτε σας δυσανασχετεί. Οι σκέψεις που θα κάνετε θα είναι θετικές, θα εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε χωρίς σχέση φλερτάρετε, αφήστε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν, θα υπάρξουν ευχάριστες και τονωτικές συναναστροφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-01-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms