Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 9 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
01
2024

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 9 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Ιανουαρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μια θετική όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, δυναμισμός, πρωτοποριακός τρόπος σκέψης, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές και αναστατώσεις.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ευχάριστες και ανανεωτικές αλλαγές

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, η επιχειρηματολογία θα είναι πειστική, θα μπορέσει να επηρεάσει θετικά. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση, όσο πιο συντονισμένες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, φεύγουν οι ενδοιασμοί, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές, ενδεχομένως και κάπως ασυνήθιστες. Θα υπάρξουν καινούργιους γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν και να κάνουν μια καινούργια αρχή στην προσωπική τους ζωή. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σχέσεις, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, θα υπάρξουν εκπλήξεις και ανανεωτικές αλλαγές.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στην ελευθερία και στην ανεξαρτησία σας, βγαίνετε από καταπιεστικές συνθήκες και τοξικές σχέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να φτάσετε στην επίτευξη, ανεβαίνετε σε κύρος και εκτίμηση. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες και άμεσες, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να προβείτε σε ασυνήθιστες ενέργειες, ενδεχομένως οι επιλογές σας να είναι κάπως διαφορετικές. Σε θέματα εργασιακά και επαγγελματικά ίσως να αλλάξουν οι συνθήκες, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Συναισθηματικά προσπαθήστε να ξεκλειδώσετε τα αισθήματά σας, μη φοβηθείτε να εκδηλωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση απαραίτητο θα είναι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα υπάρχει δυνατότητα για τακτοποίηση. Επικοινωνιακή και τολμηρή θα είναι η στάση σας, θα έχετε ανάγκη για επικοινωνία, για φλερτ, για νέες γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές και συναδελφικές σας σχέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης μιλήστε για τις ιδέες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να υλοποιήσετε. Σε ζητήματα οικονομικά απαραίτητο θα είναι οι πράξεις σας να έχουν συντονισμό, αποφύγετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σας, οι ιδέες σας θα είναι πρωτοποριακές. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας τα παλιά αρνητικά γεγονότα και να προχωρήσετε μπροστά με ορθολογισμό και δυναμικότητα. Τρέξτε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει εύνοια για τακτοποίηση και διαπραγμάτευση, θα μπορέσετε να κλείσετε λογαριασμούς και εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατυπώστε ανοιχτά τις απόψεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε, να δώσετε λύσεις και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Θα καταφέρετε να δώσετε μία πιο προσωπική έκταση στις επαφές και στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνθήκες ευνοούν τη βελτίωση και την άνοδο, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες. Βελτιώνονται οι προσωπικές σας σχέσεις, θα μπορέσετε να βρείτε συναισθηματική ικανοποίηση. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τακτοποίηση ανοικτών χρηματικών λογαριασμών, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας και να βγείτε από την ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες προοπτικές θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες είτε αυτές έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, είτε με την αισθηματική σας ζωή. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονιστείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τα σχέδια και τα πλάνα σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα εκδηλώσετε την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων, θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τις καταπιεστικές σχέσεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για καινούργιες γνωριμίες. Βγάλτε στην επιφάνεια την πρόσχαρη και δοτική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα καταφέρετε να αναζωογονηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήνετε πίσω σας την αναστολή και την εσωτερική ανησυχία, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα μπορέσετε να τερματίσετε τις τοξικές σχέσεις και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οργανώστε τα πλάνα σας, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και να φτάσετε στον στόχο σας. Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα γνωριστείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Θα υπάρξει ανάγκη για ενσωμάτωση σε κοινωνικούς κύκλους ομοίων πεποιθήσεων, θα καταφέρετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ταιριάζουν και μπορούν να σας υποστηρίξουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας, εστιάστε στις καταστάσεις που σας ευχαριστούν θα μπορέσετε να ανανεωθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε στις διεκδικήσεις σας με αμεσότητα και συντονισμό. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι καινοτόμος, οι ιδέες σας θα κερδίσουν το ενδιαφέρον που προσμένετε, θα υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-01-2024 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση