Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 1 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
30
03
2021

Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 1 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Έλενα Γκιτσάλη

Την 1η Απριλίου ο Ήλιος από τον Κριό θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Ο Ήλιος συνδέεται με την δημιουργική δύναμη που βρίσκεται εντός μας αλλά και την αυτοπραγμάτωση μέσα από τις πράξεις μας ενώ ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και μας κρατά επικεντρωμένους στους στόχους μας.

 

 Στοχεύουμε σωστά και κερδίζουμε την ίδια την ζωή!

 

Η θετική όψη εξάγωνου που κάνουν θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε ανάμεσα στα θέλω και τα μπορώ μας αλλά επιπλέον θα μας διδάξει ότι με επιμονή, υπομονή και σοβαρή στάση η επίτευξη των φιλοδοξιών μας θα είναι παιχνιδάκι. Επιπλέον θα μας πριμοδοτήσει με την εύνοια ατόμων που, είτε είναι μεγαλύτερης ηλικίας, είτε κατέχουν ισχυρές θέσεις. Επίσης θα μας δώσει και την ωριμότητα να πάρουμε σωστές αποφάσεις με γνώμονα το σωστό και το δίκαιο.

Αυτή ή όψη θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και του Σταθερού Σταυρού δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δεύτερου καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στα δεκαήμερα αυτά. Η ισχύς της όψης είναι -/+ τρείς ημέρες.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Η θετική αυτή όψη θα σας ωθήσει στο να πατήσετε στα πόδια σας με αυτοπεποίθηση να θέσετε νέους στόχους και να προχωρήσετε σε καινούργια ανοίγματα, επαγγελματικά αλλά και όχι μόνο, για τα οποία αρωγοί θα σταθούν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που πιστεύουν σε εσάς και τις ικανότητες σας. Διόλου απίθανο για κάποιους από εσάς να προκύψει και μια, ερωτικού ενδιαφέροντος, σχέση μέσα από το κοινωνικό ή το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναζήτησης ψυχικής ικανοποίησης μέσω των επιτευγμάτων σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα αναζητήσετε την αυτοκυριαρχία σας αλλά και τρόπους να επιβληθείτε στους άλλους. Θετικές οι επαφές σας με ανώτερους σας ιεραρχικά αλλά και με κρατικούς φορείς που θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Σε προσωπικό επίπεδο οι σταθερές και αξιόπιστες σχέσεις θα σας δώσουν συναισθηματική ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ότι αφορά σε σχέσεις σας με άτομα από το κοινωνικό αλλά και φιλικό περιβάλλον. Οι ορίζοντες σας διευρύνονται και νέοι επαγγελματικοί σας στόχοι πραγματοποιούνται, ιδιαίτερα αν έχετε σχέση με εξωτερικό. Κάντε σχέδια για ταξίδια και ασχοληθείτε, εκτός των άλλων, και με τον εαυτό σας αλλά μέσα από μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση. Ερωτικά θα νιώσετε την ανάγκη βαθύτερης πνευματικής ένωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πείτε όχι στον φόβο και ναι στην ζωή και ξαναβρείτε την χαμένη σας αυτοκυριαρχία. ‘Ισως ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικής φύσης και με κληρονομιές. Επαγγελματικά ξεκινήματα που είχατε καιρό τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού σας έρχονται στο εδώ και τώρα σας. Ερωτικά πολλοί από εσάς ίσως βρείτε το άτομο που μιλάει στην καρδιά σας μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Νέες σχέσεις, νέες βάσεις και νέα ζωή για εσάς με υπογραφές που έρχονται να σφραγίσουν καινούργια και αστραφτερά επαγγελματικά σας σχέδια που από καιρό ονειρευόσασταν. Σχέδια για ταξίδια αλλά και για νέες εμπειρίες θα σας αναστατώσουν θετικά. Συναισθηματική σταθερότητα υπάρχει στις σχέσεις που έχουν δείξει ότι αντέχουν στον χρόνο αλλά και προοπτική να γεφυρωθούν διαφορές. Σε κάθε περίπτωση, νοσηρές καταστάσεις λαμβάνουν τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταματήστε να σκέφτεστε το χειρότερο για να σας έρθει και το καλύτερο. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και την καθημερινή σας ρουτίνα και και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Οι μέρες ίσως σας επιβαρύνουν με υποχρεώσεις που θα σας φέρουν και ένα επιπρόσθετο άγχος. Θετικές εξελίξεις να περιμένετε, σε προσωπικό επίπεδο, με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε καθημερινή επαφή.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει κυρίως το γεγονός ότι θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ξαναβρείτε τον χαμένο σας ενθουσιασμό με τον οποίο έως τώρα αντιμετωπίζατε τις καταστάσεις. Θέλετε να ασχοληθείτε με το δημιουργικό κομμάτι της ζωής και να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Θετικές οι σχέσεις σας με τα παιδιά και τους φίλους σας. Οι ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές επαφές θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Θα σας απασχολήσουν θέματα που άπτονται της καθημερινότητας αλλά και της οικογενειακής σας ζωής. Προβλήματα που είχατε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον βρίσκουν διέξοδο και συμπεριφορές που σας προκαλούσαν θλίψη πλέον δεν σας επηρεάζουν. Αγοροπωλησίες ακινήτων ίσως σας απασχολήσουν καθώς και μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας ξαναβάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης σε ότι αφορά πνευματικές αλλά και κοινωνικές δραστηριότητες που είχατε αφήσει στην άκρη. Έχετε ανάγκη να αναπτυχθείτε νοητικά αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε. Θετικές οι επαφές με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας. Εστιάστε στην εφαρμογή των ιδεών σας στο εδώ και τώρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι αξίζει στην ζωή σας αλλάζουν και βλέπετε τα πράγματα με μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Ξεφύγετε από την αυτό - παγίδευση του εσωτερικού μπλοκαρίσματος ενέργειας και εστιάστε στο να επενδύσετε χρήμα και χρόνο μόνο εκεί που αξίζει και που υπάρχει μέλλον. Θα γίνουν κινήσεις βελτίωσης των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γίνεστε περισσότερο ώριμοι και πλέον είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες που εσείς επιλέξατε. Έχετε ανάγκη από πνευματική ισορροπία και ανάπτυξη. Εστιάστε στον εαυτό σας και στην σημασία των μαθημάτων που η ζωή σας έφερε στο δρόμο σας. Δημιουργήστε χώρο για τους νέους ανθρώπους, αλλά και τα νέα και πολλά υποσχόμενα περιβάλλοντα, που μπαίνουν πλέον στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Συγχωρήστε και προχωρήστε. Αξιολογήστε σωστά καταστάσεις αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος και πετάχτε από πάνω και μέσα σας ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Πιστέψτε στον εαυτό σας και την αξία σας και δεν θα χάσετε αντιθέτως θα βγείτε κερδισμένοι. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει για να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας ανανεώσουν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-03-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση