Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 15 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
13
03
2023

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 15 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Μαρτίου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, ενσυναίσθηση, ρομαντισμός. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί ισορροπημένος ο εσωτερικός κόσμος, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους συμπλέγματα και ψυχολογικές εναλλαγές

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Έντονα συναισθήματα, εσωτερική αναζήτηση

 

 Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το συναίσθημα θα είναι δυνατό αναγκαίο θα είναι να εξισορροπηθεί με τη λογική. Ελλοχεύει κίνδυνος οι σκέψεις και οι αποφάσεις να παρασυρθούν από τα συναισθήματα και να παραγκωνιστεί ο ρεαλισμός. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποφασίσουν και να καταλήξουν σε οριστικές απαντήσεις, δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις.

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αβέβαια άλματα, οι ευκολόπιστοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ καλά τις υποσχέσεις που θα ακούσουν, αναγκαίο θα είναι να επεξεργαστούν όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα. Θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές, στις συζητήσεις θα είναι δυνατή η συνεννόηση και η αποδοχή. Προσοχή στις ενέργειες ενθουσιασμού, η συναισθηματική δίνη ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη και υπερβολές.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και την αισθηματική σας ζωή, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε την παρόρμηση σας. Αισιοδοξία, ζωτικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, συνδυάστε τη διαίσθηση σας με τον ρεαλιστικό τρόπο σκέψης, προσοχή στην υπεραισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές, ωστόσο προσοχή στο παρασκήνιο, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τις ενέργειες ή τα λόγια σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμίες και συναναστροφές, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε συλλογική δράση με άτομα ομοίων πεποιθήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τη βιασύνη και την ανυπομονησία, στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε αποφάσεις συνδυάστε λογική με διαίσθηση, μη στηριχτείτε μόνο στο εσωτερικό σας προαίσθημα. Θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αμφιταλαντεύσεις, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε άμεσες αποφάσεις, ίσως να είναι καλύτερα να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ζητήματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, κινηθείτε μεθοδικά προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας. Ενδεχομένως σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα η σκέψη σας να είναι μπερδεμένη, μην προσπαθήσετε να πιέσετε τον εαυτό σας για να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό τομέα, καλό θα είναι να επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα και τις προοπτικές. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, μη στηριχτείτε μόνο στις αρχικές ενδείξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας κοινωνικές, φιλικές, προσωπικές, θα έχετε τον αυθορμητισμό να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον σας. Μιλήστε ανοιχτά, συζητήστε για τα θέματα που σας απασχολούν, θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή και συμπαράσταση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης σκεφτείτε πρακτικά και συντονισμένα.

ΖΥΓΟΣ

Αναστατωμένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, ανάγκη σας θα είναι να αποδράσετε, να βγείτε από τη ρουτίνα, δεν αποκλείεται να αφήσετε στην άκρη εκκρεμότητες και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσοχή στις υπερβολές, για κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ίσως να μην υπάρχει περιθώριο αναβολής. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει δυνατότητα για γνωριμίες και συναναστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισιοδοξία, διαίσθηση και ρομαντισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις επαφές σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις υπερβολές στα βιαστικά συμπεράσματα και στις εξιδανικεύσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πιθανότητες επιτυχίας. Βελτιώνονται οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ανοιχτείτε συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, προσοχή στα κουτσομπολιά. Θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι επαφές σας, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα οικογενειακά που σας δημιουργούν έντονο προβληματισμό. Οριοθετήστε την παρόρμηση σας, προσοχή στον έντονο ενθουσιασμό και στην υπεραισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιοδοξία ζωτικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή να μην παγιδευτείτε από ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε σπατάλες και επιπόλαιες αγορές. Βάλτε σε τάξη τις ανάγκες σας, κινηθείτε μεθοδικά.

ΙΧΘΥΣ

Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστή, συνδυάστε ένστικτο με ορθολογισμό και θα πάρετε σωστές αποφάσεις. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την ανιαρή πραγματικότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, ανοιχτείτε συναισθηματικά θα βρείτε την αποδοχή που αναζητάτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω