Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 17 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
03
2024

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 17 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, θετικότητα, ενσυναίσθηση. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, στις συζητήσεις θα υπάρχει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα γίνουν ξεκαθαρίσματα που θα διώξουν την αμφιβολία, εφικτή θα είναι η σύσφιξη δεσμών. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, στις συναναστροφές θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, οι διαθέσεις θα είναι ρομαντικές, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με άνεση.

 

Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Θετικά συναισθήματα, δοτικότητα

 

 Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να ζήσουν θερμές στιγμές, στην άκρη μένει ο εγωισμός και η αντίδραση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, οι συζητήσεις θα γίνουν πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αμοιβαιότητα και στη συντροφική σχέση.

Οι χαρακτήρες που καταφεύγουν στις ονειροπολήσεις προσοχή στις υπερβολές, σε κάποιες περιπτώσεις απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει έμπνευση, φαντασία, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανανεωμένος και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό και με δυναμικότητα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις έμφυτες σας τάσεις, οριοθετήστε τον αυθορμητισμό και την παρόρμηση σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα γίνουν επαφές που θα σας βοηθήσουν να εκδηλωθείτε και να συζητήσετε για τις ανασφάλειες ή τους προβληματισμούς σας. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και δικτύωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές επιλογές, θα πρέπει να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τα βήματα σας. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες κυρίως αυτές που έχουν μελλοντικό αντίκτυπο, μη παρασυρθείτε από υποσχέσεις και παχιά λόγια, σκεφτείτε αντικειμενικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα οικονομικά οι καταστάσεις που θα προκύψουν θα είναι για εσάς ιδιαιτέρως ευνοϊκές, καλό θα είναι να μην αναβάλετε τη δράση σας. Θα θελήσετε να κάνετε αγορές, ωστόσο μη ξεχάσετε να τακτοποιήσετε και τις οφειλές σας. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, προσοχή στις υπερβολές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το συναίσθημα, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό σας. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις, πριν πάρετε αποφάσεις σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευστροφία θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να χειριστείτε τις υποθέσεις και τις σχέσεις της καθημερινότητά σας με τρόπο δημιουργικό. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αναστατώνουν και σας αγχώνουν, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Κοινωνικοποιηθείτε, ευχάριστες συναναστροφές θα προκύψουν, θα καταφέρετε να βγείτε από το άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο εσωτερικό σας κόσμος, τις καταστάσεις θα τις βιώνετε με έντονο συναισθηματισμό. Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι αντικειμενικός. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειες σας, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα στην περίπτωση που θέλετε να ρισκάρετε προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας, θα πρέπει να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε τα επικοινωνιακά σας βήματα, αν επιθυμείτε να συμφιλιωθείτε ή να επανασυνδεθείτε τότε κινηθείτε με αμεσότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο όλα θα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα, προσοχή στους ενθουσιασμούς. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Εκδηλωτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να έχουν σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν. Διατηρήστε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, προσοχή στην ένταση των συναισθημάτων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, καλό θα είναι να επανεξετάσετε κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις, επαναπροσδιορίστε τις προτεραιότητες σας. Συγκρατήστε την παρορμητικότητα σας, μην παρασυρθείτε από την ορμή των συναισθημάτων σας. Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για συναναστροφές και κοινωνική δικτύωση.

ΙΧΘΥΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, έμπνευση, φαντασία, αν το επάγγελμα σας είναι καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσετε να προχωρήσετε το έργο σας με επιτυχία. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις επαφές σας, συζητήστε ανοιχτά, θα βρείτε την κατανόηση και την υποστήριξη που αναζητάτε. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις και σύσφιξη δεσμών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta