Καρμικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Βαθμολόγησε
22
04
2013

Καρμικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Το ταξίδι της ψυχής σου μέσα από τους Δεσμούς της Σελήνης

Οι Δεσμοί της Σελήνης αναφέρονται στο σκοπό της ενσάρκωσης και στο μάθημα ζωής που πρέπει να πάρει ο καθένας από εμάς στην παρούσα του ενσάρκωση, ώστε να λύσουμε τα καρμικά μας χρέη.

Οι Δεσμοί της Σελήνης είναι δύο, ο Βόρειος και Νότιος. Ο μεν Βόρειος αφορά τα μελλοντικά μαθήματα του ανθρώπου που θα τον οδηγήσουν στην ολοκλήρωση, ο δε Νότιος την εμπειρία και τη γνώση που έχει συγκεντρώσει από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις. Ο Βόρειος δεσμός λοιπόν, είναι το μέλλον δηλαδή η κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η ψυχή σε αυτήν την ενσάρκωση. Ο Νότιος δεσμός από την άλλη, έχει να κάνει με μια ήδη κατακτημένη εμπειρία, με πράγματα δηλαδή που κάποιος γνωρίζει πολύ καλά από προηγούμενες ζωές.

Ο Βόρειος Δεσμός θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο του Ταύρου από τις 30 Αυγούστου 2012 όπου και θα παραμείνουν για 18 μήνες περίπου, δηλαδή ως τις 17 Φεβρουαρίου 2014.

Αυτό το έντονο, θαρραλέο, αποφασιστικό, ζώδιο του Σκορπιού κατέχει ισχυρές ενέργειες που μπορούν να μας μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά. Μπορεί να διεισδύσει στο βάθος και να θεραπεύσει τις πληγές του παρελθόντος. Να αποκαλύψει την ίντριγκα, την απάτη και τη διαφθορά, όπου και αν υπάρχουν, να τα φέρει στο φως και να απονείμει δικαιοσύνη. Με το Νότιο Δεσμό στο φιλειρηνικό, δημιουργικό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, μπορούμε να φέρουμε την ειρήνη, την ηρεμία και την ασφάλεια, τόσο στον εαυτό μας όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και σε αυτό μας βοηθάει η ευαισθησία και η συμπόνια του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα είναι σε ευνοϊκή όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Με το Βόρειο Δεσμό στον Σκορπιό και το Νότιο Δεσμό στον Ταύρο, μας δίνεται η δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε τον πόλεμο που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό της ψυχής μας και τις αδυναμίες μας να προχωρήσουμε στη ζωή, επαγγελματικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και στεκόμαστε στο παρελθόν. Ο Βόρειος Δεσμός στον Σκορπιό μας βοηθάει να επιλύσουμε και ταυτόχρονα να απελευθερωθούμε από τα εμπόδια, για να προχωρήσουμε μπροστά. Τα εμπόδια αυτά τα οποία επισημαίνονται από το Νότιο Δεσμό στον Ταύρο, είναι ο φόβος για την αλλαγή, η τσιγκουνιά, η υπερεκτίμηση ή υποτίμηση του εαυτού μας, η απληστία, η τεμπελιά, ο υλισμός, η ζήλια, το πείσμα, η επιείκεια, ο δογματισμός. Τα εμπόδια αυτά όμως έρχονται στη ζωή μας για να μας θυμίζουν την εσωτερική δύναμη και το θάρρος μας.

Θα πρέπει να μάθουμε να αφήσουμε τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς και την επιμονή, αναζητώντας την ασφάλεια μέσα στον εαυτό μας και όχι στα υλικά αγαθά. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η συνήθης επιθυμία μας να συσσωρεύουμε υλικά αγαθά, μας κάνει να χάνουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Θα πρέπει λοιπόν να προχωρήσουμε μπροστά, κόβοντας όλους τους δεσμούς με το παρελθόν μας, να μειώσουμε την ανάγκη μας για συσσώρευση υλικού πλούτου, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να αγωνιστούμε για την ανεξαρτησία της σκέψης και του πνεύματος μας και να μετασχηματίσουμε τη ζωή μας με την ελπίδα ότι τελικά μπορούμε να κατανοήσουμε τον εαυτό μας στα βαθύτερα επίπεδα της ψυχής του.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσουμε τις παλιές μας συνήθειες, αλλά μόνο τότε θα έχουμε πνευματικές ανταμοιβές.

Ενώ οι Δεσμοί της Σελήνης σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο αναφέρονται στον προσωπικό σκοπό της ζωής μας, η διέλευση των δεσμών, μας μιλά για ένα συλλογικό σκοπό. Ο διελαύνων Νότιος Δεσμός μας τονίζει ότι θα πρέπει να απομακρυνθούμε από κάτι από το παρελθόν, αλλά και που είναι πολύ εύκολο για μας να το κρατήσουμε. Ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός από την άλλη πλευρά, αποτελεί μια νέα εισροή ενέργειας που θα πρέπει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση που μας δείχνει.

Αν έχετε πλανήτες ή τους γωνιακούς οίκους στον Σκορπιό ή στον Ταύρο, οι Δεσμοί της Σελήνης θα κάνουν όψεις συνόδου ή αντίθεσης μέσα στους επόμενους δεκαοκτώ μήνες. Αν έχετε πλανήτες ή τους γωνιακούς οίκους στον Λέοντα ή τον Υδροχόο, οι Δεσμοί της Σελήνης θα κάνουν όψεις τετραγώνου. Δίνοντας προσοχή σε αυτές τις διελεύσεις μπορείτε να επισημάνετε που θα πρέπει να αναπτυχθείτε σε αυτό το ταξίδι της ζωής σας.

Επειδή οι Δεσμοί της Σελήνης είναι σε αντίθεση μεταξύ τους, τα αποτελέσματα τους συχνά εμφανίζονται διαμέσου των σχέσεων μας με τους άλλους. Κατά συνέπεια, μας φέρνουν σε επαφή και διασυνδέσεις με άλλα άτομα που μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από το παρελθόν και να μας βοηθήσουν στο μέλλον μας.

Δες πώς επηρεάζει η διέλευση των Δεσμών της Σελήνης το ζώδιο σου παρακάτω. Αν γνωρίζεις το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σου, θα ήταν καλύτερο να διαβάσεις το ζώδιο του Ωροσκόπου σου.


ΚΡΙΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 8ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 2ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα είσαι κάπως καταναγκαστικά επικεντρωμένος γύρω από το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Είσαι σε μια πορεία μετασχηματισμού της στάσης σου απέναντι σε οτιδήποτε υλικό αυτή τη στιγμή και γενικά στις αξίες σου. Μπορεί να ανησυχείς και να αντιληφθείς ότι τα υλικά αγαθά σου δίνουν μία αίσθηση ασφάλειας ή ενδεχομένως, να προκύψουν έκτακτες δαπάνες οι οποίες θα σε προβληματίσουν. Μπορεί να μετράς περισσότερο τα υλικά πράγματα, παρά να δίνεις σημασία στις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 7ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 1ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μια ριζική αλλαγή που θα αναμορφώσει ολόκληρη την προσωπικότητά σου. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σε κάνουν να ευαισθητοποιηθείς σε βαθιές ριζωμένες καταστάσεις που θα είσαι έτοιμος να τις ξεπεράσεις και να τις αφήσεις πίσω σου. Μπορεί να ενεργείς παρορμητικά ή να επιδιώκεις να επιβάλεις τις επιθυμίες σου στους άλλους, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις την προσέγγιση αυτή στους άλλους με μια πιο συμπονετική συμπεριφορά και κατανόηση των αναγκών τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 6ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 12ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα έχεις συναισθήματα ανησυχίας και αμφιβολίες σχετικά με την αυτοεκτίμησή σου. Μπορεί να αισθανθείς ότι περιορίζεσαι είτε από μόνος σου, είτε από άλλα πρόσωπα και ίσως να αισθάνεσαι πιο άνετα στον κόσμο του ασυνείδητου και της φαντασίας, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να έχεις ακόμη και μια τάση καταναγκαστικής απόδρασης. Θα μπορούσες να βρίσκεσαι σε σύγχυση και να θέλεις να αλλάξεις την προσωπική σου ταυτότητα σε μία προσπάθεια να αποτινάξεις από πάνω σου ό, τι σε καταπιέζει. Η διέλευση αυτή, σε καλεί να υποτάξεις τις προσωπικές σου επιθυμίες σε μια πιο πνευματική προσέγγιση με βάση τις ανάγκες των άλλων και της κοινωνίας γενικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 5ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 11ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα εστιαστείς στις φιλίες και γενικότερα στις κοινωνικές ομάδες. Μπαίνεις επίσης, σε μία διαδικασία μετατροπής της δικής σου ατομικής δημιουργικότητας, για χάρη κάποιων φιλικών σου συναναστροφών ή κοινωνικών ομάδων. Αυτή τη στιγμή, θα θέλεις πάση θυσία να ενταχθείς σε μια ομάδα και μπορεί να αισθάνεσαι μια ασυνείδητη έλξη προς έναν αντικειμενικό στόχο που όμως, δεν έχεις κατανοήσει πλήρως. Είναι αναγκαίο να δράσεις τώρα με το δικό σου μοναδικό τρόπο, αντί να στηρίζεσαι στους άλλους για να σε καθοδηγούν.

ΛΕΩΝ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 4ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 10ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα υπάρξει μια σημαντική μεταβολή στην καριέρα σου ή στον τρόπο που εκφράζεσαι στους άλλους. Μπορεί να θέλεις να εξερευνήσεις τις ρίζες σου, να είσαι πιο κοντά με την οικογένειά σου και τα προσφιλή σου πρόσωπα. Θα είσαι πιο συναισθηματικός και φυσικός και θα θέλεις να βρεθείς μακριά από τον κόσμο και τη δημόσια ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα κληθείς να ανανεώσεις τον εαυτό σου και την επαγγελματική ζωή σου. Μπορεί να υπάρξει ένας σοβαρός λόγος που θα σε προκαλέσει να αλλάξεις τη σταδιοδρομία σου, με έναν τρόπο που θα εκφράζει περισσότερο τη βαθύτερη αποστολή σου σ’ αυτή τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 3ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 9ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα υιοθετήσεις νέες αξίες. Η φιλοσοφική σου άποψη και η γνώση σου, υφίσταται μια μεταμόρφωση αυτή τη στιγμή και γίνονται πιο προσγειωμένες και χρήσιμες. Η κατανόηση σου προς τους άλλους μπορεί να χρειαστεί να υποβληθεί σε ριζική μεταβολή και στην ιδανική περίπτωση θα αναπτύξεις τη δική σου μοναδική ιδεολογία, η οποία θα βασίζεται σε μια πιο συνειδητή κατανόηση των διεργασιών που συμβαίνουν μέσα σου και όχι σε ό, τι είναι κοινωνικά αποδεκτό από τους άλλους. Ψάχνεις το βαθύτερο νόημα στις απόψεις και τις ιδέες των άλλων και τώρα θα είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην καθημερινή επικοινωνία σου με τους άλλους, ενώ θα έχεις την επιθυμία, καθώς και την ανάγκη, να προσγειώσεις τις σκέψεις σου αυτή τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 2ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 8ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα αντιμετωπίσεις μεγάλες αλλαγές στα συναισθήματά σου σε σχέση με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είσαι επίσης σε μια χρονική περίοδο που θα αλλάξεις την άποψή σου σε σχέση με τα υλικά αγαθά και τι σημαίνουν αυτά για σένα τον ίδιο, ανεξάρτητα από τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Αυτή τη στιγμή θα έχεις μια σχεδόν ενστικτώδη συνειδητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων και θα πρέπει να καταπολεμήσεις την τάση σου να ασκείς έλεγχο στους άλλους, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες. Μπορεί να εμφανίσεις καταναγκαστική συμπεριφορά γύρω από το θέμα της σεξουαλικότητας κι αυτό θα πρέπει να αλλάξει, αν θέλεις να αναπτυχθείς. Θα αποκτήσεις επίσης μια νέα στάση απέναντι στα υλικά αγαθά της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 1ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 7ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα νιώσεις μια αλλαγή στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες σου και θα κινείσαι, στο να αναμορφώσεις τις δικές σου ικανότητες, ανεξάρτητα από τους άλλους. Ο τρόπος προσέγγισής σου στους άλλους, αλλάζει αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσεις το γάμο σου ή μια στενή προσωπική σου σχέση ή να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα βασίζονται σε νέα δεδομένα που έχουν αναπτυχθεί μέσα σου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ίδια η βάση της σχέση σου μπορεί να αλλάξει και να γίνει περισσότερο πνευματική. Μπορεί επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να εστιάσεις την προσοχή σου σε άλλα άτομα, ικανοποιώντας τις δικές τους ανάγκες, αντί των δικών σου και να βασίζεσαι πάνω τους για συναισθηματική υποστήριξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 12ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 6ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, μπορεί να αισθάνεσαι κάποιον εσωτερικό καταναγκασμό για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στους άλλους ανθρώπους. Θα έχεις σύγχυση και απώλεια της προσωπικής σου ταυτότητας και δε θα υπολογίζεις τις δικές σου ανάγκες. Αυτή η επιθυμία σου να βοηθήσεις και να είσαι χρήσιμος στους άλλους, μερικές φορές δε θα μπορεί πραγματικά να εκτιμηθεί από αυτούς. Μπορεί να εργάζεσαι σκληρότερα για να εξυπηρετήσεις ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων κι αυτό θα σου φαίνεται φυσικό και ευκολότερο, παρά να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Πρόσεξε μην εμφανίσεις ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, όσον αφορά θέματα υγείας ή την οργάνωση της καθημερινής σου ζωής. Θα πρέπει, να μη σου γίνει αυτοσκοπός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 11ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 5ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι η προσωπική δημιουργικότητά σου ή ενδεχομένως, η σχέση σου με τα δικά σου παιδιά. Αυτή τη στιγμή επίσης, θα αγωνίζεσαι να πετύχεις κάποια μεγαλύτερη γνώση στον τομέα των κοινωνικών προβληματισμών και να ενωθείς με τους άλλους, σε μια ομάδα κοινωνικής δραστηριότητας. Θα αισθανθείς την ανάγκη να αναγνωρισθείς και να σε θαυμάζουν οι άλλοι. Μπορεί επίσης να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια αισθήματα ανασφάλειας. Θα θέλεις να δημιουργήσεις κάτι που να είναι καθαρά προσωπικό ή κάτι που να ικανοποιεί το εγώ σου. Για να αποκομίσεις θετικές εμπειρίες σε αυτό το ταξίδι της ζωής σου, θα πρέπει να εστιαστείς αυτή τη στιγμή στις ανάγκες των άλλων και όχι στις προσωπικές σου ανησυχίες και να αγωνιστείς για την καλυτέρευση της ίδιας της κοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 10ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 4ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, το περιβάλλον του σπιτιού σου ή τα βαθύτερα συναισθήματά σου μπορεί να αλλάξουν, με αποτέλεσμα να υποβληθείς σε μία σχετικά δύσκολη χρονική περίοδο επανεξέτασης και μετασχηματισμού. Η καριέρα σου ή η έκφραση του εαυτού σου στην κοινωνία, μπορεί επίσης να μπουν σε διαδικασία ανανέωσης και μετατροπής. Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας που αισθάνεσαι, σε σημαντικό βαθμό. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που θα επανεξετάσεις κάποια πράγματα σε σχέση με την παιδική ηλικία σου, τις αρχές σου και τις σχέσεις σου με τους γονείς σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Βόρειος Δεσμός διελαύνει από τον 9ο οίκο σου και ο Νότιος Δεσμός από τον 3ο οίκο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που συνήθως διαρκεί 18 μήνες, θα δώσεις έμφαση στην ανάπτυξη της ικανότητας επικοινωνίας και στη διαμόρφωση του τρόπου σκέψης σου. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ψυχαναγκαστικά σε ό, τι συνδέεται με την επικοινωνία και τις πνευματικές αναζητήσεις. Αυτή τη στιγμή, θα αναζητήσεις το βαθύτερο νόημα στις πεποιθήσεις των άλλων και θα ευαισθητοποιηθείς σε μια πιο πνευματική ή πιο προσεκτική κατεύθυνση. Οι σκέψεις σου και οι ιδέες σου, μπορεί να είναι αρκετά πολύτιμες για τους άλλους, καθώς τα άτομα που είναι δίπλα σου αναζητούν να βρουν το δρόμο τους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2013 21:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms