Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
28
01
2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020.

E-zwdia

Η ομαδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020, τι θα συμβεί τον καινούριο μήνα σε αισθηματικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, οικονομικά για τα 12 ζώδια. Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 και ενημερώσου για όλα!

 

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 για όλα τα ζώδια

 

Εκδηλώστε τις ευαισθησίες σας και τη συμπόνια σας. Στις 20 Φεβρουαρίου, ο Δίας στον Αιγόκερω θα βρεθεί σε ένα ευμενές σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη η οποία θα έχει επιρροή όλο το μήνα. Οι στόχοι σας προσανατολίζονται στις μεγάλες φιλοδοξίες και τη δόξα, όμως στα πλαίσια ιδεαλιστικών και πνευματικών παραμέτρων. Νιώθετε ήρεμα και γαλήνια, επιδιώκετε να βοηθήσετε αυτούς που δεν είναι τόσο τυχεροί στη ζωή όπως εσείς. Τώρα λαμβάνετε ικανοποίηση από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες, δόξα και μεγαλεία σας περιμένουν.

Αναλυτικά:

Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στους Ιχθύς προσδίδει έντονη φαντασία και διαίσθηση, έχετε την ικανότητα να αντιληφθείτε τις σκέψεις των άλλων. Το μυαλό σας τρέχει σε ένα άπιαστο όνειρο, δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε την αλήθεια από το ψέμα, την πραγματικότητα από τη φαντασία. Ίσως να σας είναι δύσκολο να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας και να πάρετε αποφάσεις, αλλά κερδίζετε σε ευαισθησία και συμπόνια στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Στις 7 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη στον Κριό εμποτίζει την ερωτική σας ζωή μα χαρά και ενθουσιασμό, έχετε ένα έντονο πάθος και τολμάτε να το εκφράσετε. Βιάζεστε στην αγάπη γι’ αυτό και χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας. Η αυτοπεποίθησή σας και η τόλμη σας σάς κάνει ελκυστικούς και ακαταμάχητους.

Στις 9 Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος στον Λέοντα στέλνει το φως της στην καρδιά σας και σας ζητά να γίνετε πιο γενναιόδωροι και ανοιχτοί συναισθηματικά. Έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία, αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, πιστεύετε στη δύναμη της αγάπης. Ζείτε με πάθος ένα νέο ειδύλλιο, μιλάτε μέσα από την καρδιά σας, παίζετε με τα παιδιά.

Στις 16 Φεβρουαρίου, ο Άρης στον Αιγόκερω σας ζητά να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας στους φιλόδοξους στόχους σας και την κοινωνική σας καταξίωση. Το θάρρος και η δύναμή σας, ο αργός και επίμονος ρυθμός σας σας βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σας. Σχεδιάζετε κάτι ρεαλιστικό και αγωνίζεστε ακούραστα για την επίτευξή του.

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Ερμής στους Ιχθύς γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και δημιουργεί ασάφεια στην επικοινωνία και συναισθηματική σύγχυση. Είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να κατανοήσετε τα λόγια των άλλων. Αβάσιμοι φόβοι σας κάνουν να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα εχθρικό περιβάλλον.

Στις 23 Φεβρουαρίου, η νέα Σελήνη στο συμπονετικό ζώδιο των Ιχθύων στρέφει την προσοχή σας στην άνευ όρων αγάπη και τη συμπόνια. Πλησιάζετε τώρα τους άλλους για να τους δώσετε μια χείρα βοηθείας, θέλετε να μειώσετε τη συναισθηματική απόσταση από τους αγαπημένους σας. Το φεγγάρι σας ζητά να προβληματιστείτε: Βαδίζετε σε ένα πνευματικό μονοπάτι στη ζωή σας;

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ:

Διάβασε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-01-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms