Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
28
01
2020

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Φεβρουάριο 2020 στην αισθηματική σου ζωή.

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

 

Βάλτε και πάλι το πάθος στην ερωτική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό σε ένα ζώδιο το οποίο κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, της δύναμης και των σαρκικών επιθυμιών. Έτσι λοιπόν γίνεστε υπερβολικά επιθετικοί στο παιχνίδι της αποπλάνησης, έχετε έντονο ενθουσιασμό, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας αποθαρρύνει. Έχετε το φλογερό πάθος του Άρη και την ανεξαρτησία του Κριού, οι επιθυμίες σας στρέφονται προς τη σεξουαλική ικανοποίηση. Είστε θαρραλέοι και έχετε αυτοπεποίθηση, έτσι αυτό που προέχει είναι πρώτα η δική σας ευχαρίστηση. Θέλετε μια άμεση απάντηση από το αντικείμενο του πόθου σας, δεν θα δεχτείτε τα «εάν» και τα «αλλά». Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες και πολύ παθιασμένες ερωτικές συνευρέσεις. Απολαμβάνετε τη στιγμή και ικανοποιείτε τα σαρκικά σας ένστικτα.

Τι έχετε κάνει λάθος; Έχετε αισθανθεί πόνο και θλίψη από το παρελθόν σας; Νιώθετε ότι κινήστε άσκοπα και χωρίς κατεύθυνση στη ζωή σας; Εάν ναι, έχετε μια κοσμική ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας καθώς η νέα Σελήνη στους Ιχθύς προδιαθέτει προς μια πιο φωτεινή και πανέμορφη νέα αρχή. Είναι μια ευκαιρία να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να δείτε το φωτεινό μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας. Το φεγγάρι σας ζητά να έχετε περισσότερη ενσυναίσθηση και ευαισθησία, να συγχωρέσετε όσους σας πλήγωσαν, θα σας φέρει πιο κοντά στους άλλους και στον εαυτό σας. Δείτε την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας, σε όλα τα πράγματα, την ομορφιά που συχνά παραβλέπετε. Θεραπεύστε την ψυχή σας από τα αρνητικά συναισθήματα που έχετε, δείτε πέρα από τον υλικό κόσμο και ανακαλύψτε ότι όσα συνέβησαν στη ζωή σας έγιναν για κάποιο καρμικό λόγο.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και τόσο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Ιχθύς, είστε εξοικειωμένοι. Παρανοήσεις στην επικοινωνία δημιουργούν στασιμότητα και απογοήτευση, αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να προετοιμαστείτε καλύτερα για τα επερχόμενα γεγονότα. Είναι καιρός να επαναπροσδιορίσετε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή κι αν αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν/μία πρώην. Ίσως ακόμα αποσαφηνίσετε τις προσδοκίες που έχετε από τον αγαπημένο σας ή ίσως κάποιες οδυνηρές αποκαλύψεις του παρελθόντος σας μάθουν να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Αξιολογείτε πώς μπορείτε να είστε πιο συμπονετικοί ή απλά να είστε συναισθηματικά διαθέσιμοι για τους άλλους. Μην πουλήσετε όμως τον εαυτό σας γρήγορα, η ευτυχία θα έρθει αν δείτε απλώς πόσο αξίζετε πραγματικά.

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Διάβασε τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-01-2020 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms