Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Φεβρουαρίου 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
27
01
2020

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Φεβρουαρίου 2020.

Δάφνη Ιωάννου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Φεβρουαρίου 2020. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Φεβρουαρίου 2020 ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Φεβρουαρίου 2020

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο μήνας σας γεμίζει με ενέργεια για έρωτα και αγάπη από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στρέφει την προσοχή σας εξ ολοκλήρου στη σχέση σας, προσπαθώντας να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και επιδιώκοντας τη δέσμευση. Γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και παιχνιδιάρικοι, αποβάλλοντας οτιδήποτε είναι ανασταλτικό για την πορεία της σχέσης σας, μιλώντας και επιδεικνύοντας τα θετικά σας στοιχεία. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας επισημαίνουν: Μπορεί και να δείτε κάποιες εκπλήξεις, αλλά όχι απαραίτητα προς το καλύτερο. Εάν συμβεί αυτό, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και ευγνώμονες στο σύμπαν που το ανακαλύψατε τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να αισθανθεί έλξη για κάποιο άτομο από άλλη χώρα ή πολιτισμό. Ο Άρης κινείται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, και ίσως συναντήσετε κάποιο άτομο που σας χωρίζει μεγάλη απόσταση. Ή, αν είστε δεσμευμένοι, πάτε ένα ταξίδι με το άλλο σας μισό, να είστε σίγουροι ότι θα ξανανάψει η σπίθα του πάθους σας. Εάν υπάρχει κάποιος που σας στέλνει ασαφή μηνύματα, η Αφροδίτη η οποία κινείται στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο στη ζωή σας. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε κάποιον/α, ποιό το όφελος; Προσέξτε τη γενναιοδωρία σας, την ανοχή σας και τη συμπόνια σας γιατί μπορεί να είναι η καταστροφή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρατάτε μέσα σας εσωτερική δυσαρέσκεια; Ή νιώθετε να υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης και οικειότητας; Ο Άρης κινείται στον παθιασμένο και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας κάνοντας τα συναισθήματά σας πολύ δυνατά και ακραία. Ο σύντροφός σας δεν θα ξέρει πώς να σας συμπεριφερθεί, αφού δεν είστε ειλικρινείς με τη δυσαρέσκειά σας. Αντί να θυμώνετε ή να τα βάζετε με τον εαυτό σας, συνεργαστείτε με το σύντροφό σας για να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση, κάνοντας έναν πραγματικό συμβιβασμό. Μπορεί ασυναίσθητα να ενεργείτε με τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς ή ακόμη και να φθείρεστε εσωτερικά από το θυμό σας. Πρέπει όμως να αλλάξετε, για το καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν συμβιβάζεστε τώρα με μεσοβέζικες καταστάσεις θέλετε η σχέση σας να είναι στέρεα, διαφορετικά θα θελήσετε να φύγετε. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας κάνει βιαστικούς στις ενέργειές σας, αλλά καλύτερο θα ήταν να επιδιώξετε να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις προκειμένου να υπάρξει ισορροπία. Προσέξτε μόνο να μην είστε οξύθυμοι και συγκρατήστε τα νεύρα σας, θέτοντας υπό έλεγχο την συμπεριφορά σας. Εστιάστε την προσοχή σας στα χρήματα, την αγάπη και ό, τι άλλο έχετε κι οι δύο ανάγκη. Αν είστε μόνοι, έχετε ανάγκη να διασκεδάσετε αυτό το μήνα, είστε παιχνιδιάρικοι εκφράζοντας το πάθος σας. Θα χρειαστείτε μια διέξοδο για να εκτονώσετε τη σεξουαλική σας ενέργεια, αλλά μη γίνεστε παρορμητικοί και κάνετε λανθασμένες επιλογές.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεται να κλείσετε το παρελθόν σας για να κάνετε την επόμενη κίνησή σας. Είστε ευχάριστοι και αισιόδοξοι από τη φύση σας αλλά τώρα η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στο σκοτεινό και αινιγματικό όγδοο οίκο σας, απαιτούν να έρθετε αντιμέτωποι με τους κακούς δαίμονές σας προσκειμένου να τους αφήσετε πίσω σας. Μπορεί να είστε εδώ και καιρό με κάποιον/α αλλά αποφασίζετε ότι χρειάζεστε περισσότερα. Ή, μπορεί απλά να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους και να σταματήσετε να παλεύετε για να μη χάσετε τον έλεγχο. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι ευάλωτος, αυτό θα μπορούσε να έχει μια μαγική επίδραση στην ερωτική σας ζωή. Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για τα αληθινά συναισθήματα κάποιου ατόμου, αυτό το μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι, δεν θα σας βγει σε καλό. Με την Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, γίνεστε ξεροκέφαλοι, ίσως η ασάφεια που νιώθετε δημιουργήσει άγχος και πίεση και κατ’ επέκταση να σας ξεσηκώσει για μάχες. Θα μπορούσαν να υπάρχουν στιγμές μεγάλου εκνευρισμού και αντιπαραθέσεων. Εάν η σχέση σας έχει φτάσει σε αδιέξοδο ή η παρούσα κατάσταση δεν σας γεμίζει πλέον συναισθηματικά, δεν θα είστε σε θέση να την διατηρήσετε άλλο. Το κλειδί για την αρμονία στη σχέση σας είναι ο έλεγχος του θυμού σας και να εκφράζεστε εποικοδομητικά.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, και θα αισθανθείτε υπέροχα. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό, η λάμψη σας αυξάνεται, βοηθώντας σας να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο. Ξαφνικά, έχετε καλή διάθεση και με την ευχάριστη συνομιλία σας δεν περνάτε απαρατήρητοι, αναζητάτε κάποιον/α ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολοι είστε. Ο χρόνος είναι υπέρ σας και θα νιώσετε ικανοποίηση, είτε είστε μόνοι, είτε με σύντροφο, έχετε πιο χαρούμενη διάθεση. Αναζητήστε την κατάλληλη υποστήριξη από τους οικείους σας η οποία είναι απαραίτητη στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να θέσετε τα όριά σας στη σχέση σας. Αν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να σας καταλάβει, θα πρέπει να επιμείνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα κι αν αισθανθείτε μια βαθιά ψυχική σύνδεση με κάποιο άτομο αυτό το μήνα, θα πρέπει να κινηθείτε κάπως αργά και όχι γρήγορα καθώς η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Καλύτερο θα ήταν να προτιμήσετε να γνωρίσετε καλύτερα αυτό το πρόσωπο, ίσως υπάρχει κάτι κρυμμένο ή ασαφές το οποίο μπορεί αργότερα να περιπλέξει τα πράγματα. Θα μπορούσε ακόμη να σας απασχολήσει ένα άτομο από το παρελθόν ή μια παλιά ερωτική φλόγα ίσως επανέλθει ξαφνικά στη ζωή σας. Ακόμη και αν η χημεία παραμένει εκρηκτική, σκεφτείτε δύο φορές προτού κάνετε το επόμενο βήμα. Τι καλύτερο από το να οδηγηθείτε σιγά σιγά στην έξαψη του πάθους … αφήστε τη διαίσθησή σας να είναι ο οδηγός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε γαλήνιοι και χαρούμενοι, χωρίς άγχος, πιο σέξι και πιο ζωντανοί χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ψάχνετε να συναντήσετε νέους ανθρώπους και κάντε τα πάντα προκειμένου να κοινωνικοποιηθείτε. Οι καλές προθέσεις σας σας οδηγούν σε νέες ρομαντικές προοπτικές, μέσα σε ένα περιβάλλον καλής θέλησης και συντροφικότητας. Αν είστε σε σχέση, διαθέστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας κάνοντας πολλά πράγματα μαζί και ξεφεύγοντας από την καθημερινή σας ρουτίνα και τα υπερβολικά σας καθήκοντα. Αν νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε την αυτονομία σας, με κάθε κόστος, αυτό θα σας εμποδίσει να νιώσετε χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέφτεστε τώρα τη δέσμευση και τη σταθερότητα καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πάθους. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που έχει τις δυνατότητες να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, δεν θα είστε όμως και τόσο σίγουροι αν θέλετε να μοιραστείτε την ψυχή σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αυτό το μήνα. Κάποιες κρυφές πληροφορίες ίσως έρθουν στο φως, βοηθώντας σας να καταλάβετε πολλά πράγματα. Μόνο με την υπομονή σας θα έχετε τις απαντήσεις που θέλετε σύντομα. Μερικοί από εσάς θα μπορούσατε ξαφνικά να χωρίσετε από τον αγαπημένο σας, και ο λόγος μπορεί να είναι τα οικονομικά ή η συναισθηματική σας ανασφάλεια. Κάτι πολύ καλύτερο σας περιμένει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αγνοείτε τα δικαιώματα του συντρόφου σας και ενεργείτε δεσποτικά. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, εάν έχετε κρατήσει τα συναισθήματά σας κρυφά, τώρα θα είναι αδύνατον να τα καταστείλετε άλλο. Μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκατάσταση του δεσμού σας. Αλλά αντίθετα, εάν νιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος πια με τον αγαπημένο σας και ο χωρισμός είναι η μόνη λύση, θα το κάνετε αλλά με βαριά καρδιά. Δεν θα πρέπει όμως να πτοείστε, καθώς από τώρα βάζετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον που θα έρθει στο δρόμο σας μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στο σύμπαν!

ΙΧΘΥΣ

Προσέξτε μην παρασυρθείτε από την φαντασία σας και τις ψευδαισθήσεις σας και θυσιάσετε τις ανάγκες σας. Ο ανάδρομος Ερμής και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας τονίζουν ότι δεν πρέπει να είστε το θύμα στη σχέση σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας υποστηρίζει ή έχει αυτός ανάγκη από υποστήριξη ή ενδεχομένως να ασχολείται με μια ασθένεια, έναν εθισμό ή οι συνθήκες να είναι τέτοιες που αναγκάζεστε εσείς να είστε οι δυναμικοί στη σχέση. Μια αγάπη από το παρελθόν θα μπορούσε να είναι ακόμα στο μυαλό σας αλλά δεν πρέπει να γυρίσετε πίσω. Αν τώρα επιστρέψει κάποιος/α από το παρελθόν σας που εδώ και καιρό έχει εξαφανιστεί, ανιχνεύστε τις προθέσεις του/της.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-01-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms