Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
24
07
2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

E-zwdia

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Αυγούστου 2022 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2022 από τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον μήνα Αύγουστο είναι η κάρτα "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ". Είναι μια κάρτα που συμβολίζει την δυναμικότητα, την γενναιότητα και την χαρισματικότητα. Θα χρειαστεί λοιπόν τον Αύγουστο να δείξουμε τον δυναμισμό μας αλλά και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κάτι νέο στη ζωή μας χωρίς να μας εμποδίσει κανείς. Είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε ρίσκα, να τολμήσουμε αλλά και να νιώθουμε παράλληλα ότι είμαστε αρκετά ατρόμητοι. Θα έχουμε την τάση να επιβάλουμε τις απόψεις μας με έναν ηγετικό τρόπο και γιατί όχι να συγκρουστούμε με τους αντιπάλους μας αν είναι αντίθετοι σε αυτά που πιστεύουμε.

Η κάρτα συμβουλής για τον Αύγουστο είναι ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ" μας παροτρύνει να κοιτάξουμε πρώτα τα πρακτικά θέματα, να είμαστε δυναμικοί και να ρισκάρουμε αλλά να συνυπολογίσουμε όλες τις παραμέτρους και να δούμε πρακτικά αν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτά τα οποία θέλουμε.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση