Quantcast
Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Αυγούστου 2022.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
24
07
2022

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Αυγούστου 2022.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Αυγούστου 2022, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Αυγούστου 2022

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν μπορείτε να μην κάνετε το πρώτο βήμα αν κάποιος/α σας αρέσει! Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας η δύναμη, η αποφασιστικότητά σας και η επιθυμία σας να ξεχωρίσετε στο πλήθος έλκουν πολλούς θαυμαστές γύρω σας. Ίσως νιώσετε έντονα συναισθηματικά για κάποιον/α, αισθάνεστε ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος επικοινωνιακά μεταξύ σας, βλέπετε ότι υπάρχει ερωτική χημεία. Απλά μην μπαίνετε ορμητικά σε μια σχέση και θεωρήσετε ότι έχετε κάτι επίσημο. Ακόμα κι αν σας αρέσει έντονα κάποιος/α, αφήστε το χρόνο να δείξει την πορεία. Είστε σε σχέση; Προσπαθήστε να υπολογίσετε τις αντιδράσεις του αγαπημένου σας στα λόγια σας. Η κατανόηση θα επιτευχθεί διαμέσου της καλής επικοινωνίας και της προσπάθειάς σας να θέσετε γερές βάσεις για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε στην άκρη το φόβο και τις προκαταλήψεις σας και βγάλτε από το κεφάλι σας κάθε αρνητική σκέψη. Με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ανοίγετε την καρδιά σας στην αγάπη, παίζετε και φλερτάρετε αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να παίξετε το παιχνίδι του άλλου. Εάν έχετε προσπαθήσει περισσότερο από τις δυνάμεις σας να είστε σε μια σχέση, το φεγγάρι σας δείχνει τώρα το δρόμο. Αν είστε σε σχέση, γυρίζετε σελίδα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε μια φωτεινή διαδρομή, αρκεί να δείτε τη ζωή με αισιοδοξία. Είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε όλες τις κινήσεις του αγαπημένου σας και να έχετε τις κατάλληλες απαντήσεις, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι χωρίς σεβασμό και συμβιβασμούς δεν θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας. Και το πιο σημαντικό; Μη βασανίζεστε με τα μικρά, ανούσια πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα συναντήσετε ανταγωνισμό και αντιπαραθέσεις αν δεν βάλετε φρένο στις απαιτήσεις σας αυτόν το μήνα. Με τον δυναμικό Άρη που θα βρίσκεται στον πρώτο σας οίκο, της προσωπικής σας ταυτότητας, ενώ θα έχετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, η άλλη πλευρά μπορεί να μην είναι και τόσο ενθουσιώδης ή δεκτική στην επικοινωνία. Μπορεί να δυσκολεύεται να σας εκφράσει τα συναισθήματά του/της ξεκάθαρα ή ακόμα και να συναντήσετε ψυχρότητα ή ένα κλείσιμο στον εαυτό του. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα απαιτείτε μεγαλύτερη συναισθηματική διαφάνεια. Αποφύγετε να δίνετε πάρα πολύ προσοχή στον εαυτό σας καθώς θα μπορούσε να παρερμηνεύσει ο αγαπημένος σας την επιθυμία σας για ανεξαρτησία και αυταρέσκεια ως απειλή για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνετε τώρα εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και να εξερευνήσετε βαθύτερα τις επιθυμίες σας και τα εσωτερικά κίνητρα των ενεργειών σας. Με την πανσέληνο στον απόκρυφο και αινιγματικό όγδοο οίκο σας μαζί με τον Άρη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας κάποιες ψυχαναγκαστικές τάσεις σας μπορεί να φουντώσουν τώρα αλλά απαιτείται να φτάσετε σε βάθος των πραγμάτων προκειμένου να τις εξαλείψετε. Ίσως σας απασχολούν βιώματα του παρελθόντος ή έχετε την ανάγκη να θέλετε να κλειστείτε, προκειμένου να ανασυγκροτηθείτε ψυχικά και πνευματικά. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις προτού ενεργήσετε. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα μπορούσε ξαφνικά να φανεί ιδιαίτερα ελκυστικό στα μάτια σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Συνειδητοποιείτε ότι έχετε κάποιες ανέκφραστες επιθυμίες που δεν μπορείτε πλέον να τις αγνοείτε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο στον Υδροχόο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, εξερευνάτε τα γεγονότα και τις καταστάσεις στη σχέση σας, είναι ένα κρίσιμο σημείο καμπής για την κοινή πορεία σας. Είτε θα θέλετε να την επισημοποιήσετε, είτε θα προχωρήσετε μπροστά, διαλύοντάς την. Αναμείνατε αρκετές συζητήσεις μεταξύ σας σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και τα κοινώ σχέδιά σας. Δεν θα μπορείτε τώρα να συνεχίσετε χωρίς σκοπό τη σχέση σας, έτσι μπαίνετε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Μην προσπαθείτε όμως να επιβάλετε τους δικούς σας όρους ή επαναστατείτε με έναν οξύθυμο και καταπιεστικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε έντονη συναισθηματική διάθεση και φαίνεται ότι δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με μεσοβέζικες καταστάσεις. Αυτό βέβαια είναι ευκολότερο στα λόγια παρά στην πράξη όμως. Με την Αφροδίτη να κινείται στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα χρειαστεί να κάνετε προσπάθειες προκειμένου να ξεπεράσετε ένα ζήτημα εμπιστοσύνης το οποίο έχει δράσει εδώ και καιρό κατασταλτικά μέσα σας και έχει άμεση επιρροή στην αυτοεκτίμησή σας. Νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τις επιθυμίες σας πράγμα το οποίο σας ωθεί σε κάποιες αλλαγές. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα μπορούσε ξαφνικά να φανεί ιδιαίτερα ελκυστικό στα μάτια σας, αλλά σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει να επενδύσετε συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις όπου τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω σας καθώς με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας οι θαυμαστές σας πέφτουν στα πόδια σας. Οι φίλοι σας είναι δίπλα σας και σας υποστηρίζουν στην αναζήτηση της αγάπης. Όμως, με τη νέα Σελήνη στο θολό δωδέκατο οίκο σας δεν μπορείτε να αισθανθείτε όπως εσείς θέλετε, πράγμα το οποίο ίσως σας κάνει να βρείτε τρόπους να διαφύγετε. Φλερτάρετε, διασκεδάστε, εκδηλώστε το πάθος σας αλλά διατηρείστε λίγο μυστήριο για να διαφυλάξετε την ατομικότητά σας. Η αλήθεια είναι ότι εσείς αυτή την χρονική περίοδο δεν είστε και τόσο σίγουροι αν αναζητάτε μόνιμες σχέσεις ή όχι. Διερευνήστε τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές της ερωτικής σας ζωής πριν προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σας δεν ξεχνάει εύκολα κι αυτό σας βασανίζει. Αν νιώσετε εσωτερικές συγκρούσεις ή ακόμα και κακεντρέχεια με τον Άρη στον κακεντρεχή και σκοτεινό όγδοο οίκο σας, μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν, αντί να κόψετε την επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Οι φοβίες σας και οι ανασφάλειές σας ότι μπορεί να χάσετε συναισθηματικά, ίσως σας προκαλέσουν αναστάτωση και ανώριμη συμπεριφορά. Την ίδια στιγμή, η ζήλια, η κτητικότητα και οι παρορμητικές σας κινήσεις, σας προκαλούν έντονα συναισθήματα και χάος. Την μια στιγμή είστε αγενείς και προκλητικοί στις ενέργειές σας και την άλλη ευάλωτοι συναισθηματικά. Άλλοτε πάλι, θα χρειάζεστε χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας. Μην νομίζετε ότι ο σύντροφός σας δεν σέβεται πλήρως τη σχέση σας, γιατί σύντομα θα τα αναιρέσετε όλα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε κουραστεί και έχετε φθάσει στα όριά σας; Με την Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας και τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναζητάτε μεγαλύτερη διαφάνεια και αλήθεια, αποβάλλοντας από τη ζωή σας σχέσεις που δεν σας γεμίζουν συναισθηματικά αλλά αντίθετα σας δημιουργούν ψυχικό κενό. Μερικά πράγματα θα αρχίσουν να καταρρέουν προς έκπληξή σας και δεν θα αντισταθείτε, αντίθετα θα τα επιδιώκετε. Τώρα είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις οι οποίες ενδεχομένως να σας κάνουν να αναζητήσετε την ελευθερία σας. Αυτό μπορεί να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα στη σχέση σας, έτσι θα πρέπει να σκεφτείτε τις ενέργειές σας αν θέλετε το σύντροφό σας κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητάτε μία σχέση που να βασίζεται στη συναισθηματική ειλικρίνεια και τη βαθιά ένωση, κάποιον/α ο οποίος σας κάνει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Αλλά με την Αφροδίτη στον απόκρυφο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας πρέπει να τσεκάρετε πολύ καλά τις νέες γνωριμίες που κάνετε καθώς κρύβουν κινδύνους ή εξαπάτηση. Αισθάνεστε μία εσωτερική πάλη μέσα σας, δηλαδή από την μια θέλετε να αποτινάξετε τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας, και από την άλλη αντιστέκεστε σε αυτή τη συναισθηματική έκρηξη. Το σύμπαν πυροδοτεί τις αισθήσεις σας και την έντονη επιθυμία σας για αγάπη και βαθιά συναισθηματική ένωση με τον άλλον, αλλά για να χαρείτε αυτά τα συμπαντικά δώρα πρέπει κι εσείς να αγωνιστείτε για να περπατήσετε στο σωστό δρόμο, δείχνοντας ανοχή, κατανόηση και ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ερωτική ζωή σας θα δοκιμαστεί αυτόν τον μήνα και πρέπει να αγωνιστείτε να ελιχθείτε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην σχέση σας. Με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τη νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και την πανσέληνο στο ζώδιό σας εκδηλώνετε τώρα τον αυθεντικό εαυτό σας και αναζητάτε αλλαγή στην χάραξη της πορείας της σχέσης σας, η οποία όμως θα είναι λίγο ενοχλητική. Μπορεί να χρειαστεί να μοιραστείτε κάποια πράγματα μαζί, κάτι που σας κρατά πίσω και εμποδίζει την εξέλιξη της σχέσης σας. Επίσης, μπορεί ξαφνικά να μάθετε κάτι για το σύντροφό σας που θα σας προκαλέσει έκπληξη ή να νιώσετε ξαφνικά την ανάγκη να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το πού πάνε τα πράγματα. Πρέπει να αναρωτηθείτε αν έχετε επενδύσει σε μια σχέση που δεν σας αξίζει.

ΙΧΘΥΣ

Να είστε διπλωματικοί, δίκαιοι και ευγενικοί με το σύντροφό σας, είναι η προτροπή της πανσελήνου στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μιλήστε με ειλικρίνεια μεταξύ σας κι αν είναι αναγκαίο μην μιλήσετε καθόλου! Ψάχνετε την αδελφή ψυχή ή ένα άτομο διακατέχει έντονα την φαντασία σας με αποτέλεσμα να νιώθετε κουρασμένοι από την υπερβολική ανάλυση. Έχετε στο βάθος του μυαλού σας ότι μπορεί αυτή η ρομαντική και συναισθηματική απόλαυση να μην διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μην είναι τόσο ευάλωτος συναισθηματικά. Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να φέρει ένα μυστικό στο φως ή ένα ζήτημα του παρελθόντος που απαιτεί επίλυση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-07-2022 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής