Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
21
11
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2020 απο τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον Δεκέμβριο είναι η κάρτα "Ο Ιππότης των Ξιφών" σηματοδοτεί λοιπόν έναν μήνα πιο έντονο. Χαρακτηριζόμαστε από μια τάση ανυπομονησίας και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε, όχι με ήρεμο τρόπο τα θέλω μας και τις επιθυμίες αλλά το κάνουμε με έναν τρόπο αρκετά διεκδικητικό. Επιθυμούμε να είμαστε πρώτοι, να κυριαρχήσουμε στο ταίρι μας με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.

Η κάρτα συμβουλή είναι η κάρτα "Επτά των Κυπέλλων" μας δίνει την ώθηση να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Το θετικό είναι πως έχουμε επιλογές αυτόν τον μήνα και επίσης η συμβουλή που μας δίνει η κάρτα αυτή είναι να σκεφτούμε πριν αποφασίσουμε ή πράξουμε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-11-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms