Μηνύματα Αγάπης του Πάσχα για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
29
04
2024

Μηνύματα Αγάπης του Πάσχα για όλα τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, είναι η Ανάσταση του Χριστού και η Ανάσταση της ψυχής μας, βγαίνουμε από το σκοτάδι στο φως. Αυτή η μεγάλη γιορτή δεν δίνει έμφαση μόνο στο χορό, τη χαρά και το τραγούδι, κρύβει πολύ βαθύτερα μηνύματα: είναι η νίκη της αθωότητας στον εμπαιγμό, της αγάπης πάνω στο μίσος.

 

Μηνύματα Αγάπης του Πάσχα για όλα τα ζώδια

 

Παράλληλα, σας δείχνει την ελπίδα ότι μπορείτε να κάνετε ακόμα καλύτερη τη ζωή σας με συμπόνια, αγάπη και συγχώρηση. Ξεπερνώντας τις αδυναμίες σας, συνειδητοποιώντας τα λάθη σας και εξαλείφοντας τον αρνητικό τρόπο σκέψης σας, θα νιώσετε το Άγιο Φως της Ανάστασης βαθιά μέσα σας. Είναι μια ξεχωριστή μέρα, είναι η ζωντανή, χαρούμενη ατμόσφαιρα που σας καλεί να αποδεχτείτε ότι πίσω από τις θλίψεις και τα βάσανα της ζωής, πάντα υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί στην Ανάσταση.

Σας εύχομαι καλό Πάσχα και να περάσετε χαρούμενα και ξέγνοιαστα, έχοντας την αγάπη και τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων!

Διαβάστε παρακάτω τα μηνύματα του Πάσχα για το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Αναγνωρίστε τους περιορισμούς που οι προηγούμενες επιλογές σας έχουν δημιουργήσει και κάντε αλλαγές. Αν μια παρανόηση ή σύγκρουση συμφερόντων σας αποσπά την προσοχή από ένα στόχο ή δημιουργεί αβεβαιότητα σχετικά με το πού  πηγαίνει η ζωή σας, είναι καιρός να επιλύσετε αυτή την κατάσταση. Αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι όλα για σας και η επιθετικότητα σίγουρα δεν θα βοηθήσει. Αποφύγετε να κάνετε τα πράγματα χειρότερα και δοκιμάστε να ενεργήσετε με διακριτικότητα, ταπεινότητα και σύνεση. Δεν ωφελεί να ασχολείστε μόνο με τις  αβεβαιότητες και τις ανασφάλειές σας αλλά να λάβετε υπόψη σας και τις ανάγκες των άλλων. Είμαστε όλοι συνοδοιπόροι σε αυτόν τον επισφαλή δρόμο της ζωής, και πολλά μπορείτε να πετύχετε μέσω της ευπρέπειας και του σεβασμού προς τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχετε υλικούς στόχους, αλλά ποτέ δεν θα πραγματοποιηθούν εάν αυτός είναι ο απώτερος στόχος σας. Δείτε την ευτυχία στα απλά πράγματα της ζωής και μάθετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και την αξία σας. Εάν ορισμένα άτομα φαίνεται ότι δεν σας συμπαραστέκονται, να θυμάστε ότι το σύμπαν απαιτεί από εσάς να σταθείτε στα δικά σας πόδια, μόνοι σας και να αντιμετωπίσετε τη δική σας πραγματικότητα. Μπορείτε να βασιστείτε μόνο σε σας για τα αποτελέσματα που θέλετε. Η εσωτερική ομορφιά είναι ζωτικής σημασίας για την εσωτερική ηρεμία σας αλλά μην παραμελείτε και το σώμα σας. Ωστόσο, μη βασίζεστε στην εξωτερική εμφάνιση, ούτε και να σας απασχολεί το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας, ανακαλύψτε τι σας κάνει ευτυχισμένους και τι όχι, νιώστε ζωντανοί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί αλλά για να νιώσετε συναισθηματική και ψυχική πληρότητα θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά πώς εκφράζετε αυτό που θέλετε αλλά και τι επιλέγετε να κρατήσετε στο σκοτάδι. Η διακριτικότητα και η διπλωματία θα λειτουργήσουν καλά για τις σχέσεις σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στην αληθινή αγάπη. Κάντε ό, τι θεωρείτε σωστό, αναγνωρίστε και εκτιμήστε τις μικρές χαρές της ζωής σας. Εάν δεν μπορείτε να δείτε την ευτυχία γύρω σας, είναι πιθανώς επειδή είστε απασχολημένοι με τη δυστυχία ή τις διαφωνίες και αναταραχές στο περιβάλλον σας και επιπλέον, γιατί δεν κάνετε τίποτα για να τα αγνοήσετε. Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να προσπαθήσετε να αποβάλλετε, προκειμένου να απελευθερωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως κάποιες αρνητικές καταστάσεις προκαλούνται από τη δική σας υπερευαισθησία και την τάση σας να παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά; Αυτό σας δημιουργεί πραγματικά απογοήτευση αλλά και θυμό, μην ξέροντας ακριβώς πού βρίσκεστε ή πού πηγαίνετε. Αν κάποιο άτομο σας επηρεάζει καταλυτικά, ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τις συνέπειες που έχει στην εξελικτική πορεία της ζωής σας. Βρείτε έναν τρόπο να δείξετε συμπόνια, ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε τις δικές σας ανάγκες. Αν έχετε φτάσει σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, μπορείτε είτε να προσπαθήσετε ή απλώς να τα παρατήσετε. Μην αρνείστε το φόβο σας, η αποδοχή του θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να τον παρακάμψετε αλλά και να βγείτε νικητές σε δυνητικά τρομακτικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Μη σας ενδιαφέρει τι σκέφτονται ή αισθάνονται οι άλλοι για σας. Ασχοληθείτε με τη δική σας ευτυχία και ευημερία και απομακρυνθείτε από άτομα που σας αγνοούν ή αφήνουν τις ανάγκες σας ανεκπλήρωτες. Ναι, οι άλλοι ίσως περιμένουν πάρα πολλά από τη γενναιόδωρη καρδιά σας και καλά θα κάνετε να είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες και τα συναισθήματά τους, αλλά θα πρέπει να αξιολογήσετε τι επιπτώσεις έχει η παροχή της βοήθειάς σας στο μακροπρόθεσμο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, μη σκέφτεστε να τα κάνετε όλα μόνοι σας στην προσπάθειά σας να σας αναγνωρίσουν ως ηγέτη. Το όραμά σας δεν καταστρέφεται από την παρουσία των άλλων, απλώς επεκτείνεται, έτσι ώστε να δείτε ότι δεν μπορείτε πάντα να φοράτε μόνοι σας το στέμμα, έχετε ανάγκη τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο μέσω της απλούστευσης και της οργάνωσης, θα βάλετε γερά θεμέλια στη ζωή σας και πραγματικά θα δημιουργήσετε ό, τι θέλετε για τον εαυτό σας. Βάλτε τα πάντα στη σωστή σειρά και με κάθε λεπτομέρεια και θα νιώσετε πιο ήρεμοι, με λιγότερο άγχος. Προσοχή πρέπει επίσης να δοθεί σε ένα συγκεκριμένο λάθος που έχετε κάνει στο παρελθόν ή σε ένα μοτίβο συμπεριφοράς ή τρόπο ζωής που σας έχει δημιουργήσει, κατά συνέπεια, πρόβλημα στο να ανοίξετε την καρδιά σας. Αν φτάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης και αποκτήσετε αυτογνωσία, βασιζόμενοι στις  εμπειρίες σας, θα προχωρήσετε προς τα εμπρός. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με σαφήνεια και να δηλώνετε τις ανάγκες σας, τα συναισθήματά σας και τις ιδέες σας, σίγουρα θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Η πίεση που αντιμετωπίζετε προέρχεται από την ανυπομονησία σας να έχετε πάση θυσία αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σας και επειδή βιάζεστε να απαντήσετε σε δύσκολα ερωτήματα που σας βάζει η ζωή. Αυτό που εσείς βλέπετε σαν μια οδυνηρή απώλεια, μπορεί πραγματικά να σας αποτρέψει από το να κινηθείτε προς τη λάθος κατεύθυνση και μπορεί να βελτιώσει το σύνολο της ζωής σας. Το σύμπαν σας καλεί να ηρεμήσετε και να θεραπεύσετε μια σχέση που έχει κλονιστεί, αποκαθιστώντας την αγάπη χωρίς το φόβο της απώλειας και δημιουργώντας ειρήνη μέσα σας και με εκείνους που φροντίζετε. Αντιμετωπίστε οποιοδήποτε πρόβλημα και μην παραβλέπετε ζωτικής σημασίας λεπτομέρειες. Όντας ρεαλιστές θα οδηγήσει σε εποικοδομητικές λύσεις που και εσείς, και κάποιος άλλος, προφανώς χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νόμος της ζωής σας είναι το ένστικτό σας και τα αληθινά συναισθήματά σας, είστε δημιουργικοί, παθιασμένοι και σεξουαλικοί από τη φύση σας. Αν νιώθετε να ζείτε σε πίεση και σύγχυση, οφείλετε να μάθετε να λύνετε μόνοι σας τα δικά σας προβλήματα, χωρίς να περιμένετε πολλά από τους άλλους. Έχετε την ελεύθερη βούληση να δράσετε όπως θέλετε, εσείς έχετε την πλήρη ευθύνη για τον εαυτό σας. Όταν λαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι κανείς δεν σας χρωστάει τίποτα και ότι δεν υπάρχει κανείς να σας κατηγορήσει. Έχετε την ελευθερία σας να εκφράσετε τον εαυτό σας όπως θέλετε, αλλά πάντα με σεβασμό προς τους άλλους. Αποβάλετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης σας, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά και μην ανησυχείτε για το αύριο, δεν ξέρετε τι θα συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σας για ζωή και νέες εμπειρίες είναι σημαντική για σας και ναι, είναι δυνατό να έχετε ελευθερία και ευτυχία χωρίς ενοχές. Βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, αγνοώντας τις σημαντικές λεπτομέρειες. Θα πρέπει όμως να ισορροπήσετε τη σύγκρουση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτό που θέλει πραγματικά η καρδιά σας και την ανάγκη σας να είστε ανεξάρτητοι. Να ξέρετε ότι οι επιλογές που κάνετε επηρεάζουν βαθιά τους άλλους γύρω σας. Ενεργώντας χωρίς να ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες και τα συναισθήματά τους, είναι πιθανό να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα που οδηγούν σε εκνευρισμό και αντιδράσεις. Η ζωή προσπαθεί να σας συνδέσει με κάποιον ή κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τον καταλύτη για μεγαλύτερη σταθερότητα και να σας βοηθήσει να βγείτε από μια αρνητική κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να είστε σωστοί όλη την ώρα και μην ψάχνετε να μάθετε το «γιατί» για τα πάντα, παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να έχετε μερικές φορές όλες τις απαντήσεις. Αν αντιμετωπίζετε πολλά διαφορετικά και αντικρουόμενα συναισθήματα, σκεφτείτε ότι το θεμέλιο της ζωής σας δεν είναι να ζείτε με φόβο, θλίψη και θυμό, αλλά να απελευθερωθείτε συναισθηματικά και να δείτε τη ζωή με ανανεωμένο ενθουσιασμό. Αν πατάτε σε άγνωστο έδαφος και νιώθετε χαμένοι, σκεφτείτε ότι η ζωή είναι ένα συνεχές ταξίδι με εναλλαγές και αποδεχτείτε το. Ακόμη και αν μια συγκεκριμένη αλλαγή τινάζει τον πυρήνα της ζωής σας, αποδεχθείτε το γεγονός ότι σας δίνει την ευκαιρία να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Πώς μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους να πιστέψουν σε σας, αν δεν πιστεύετε στον εαυτό σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να κάνετε θετικά πράγματα να συμβούν στη ζωή σας, ενεργώντας αποφασιστικά, ρεαλιστικά και υπεύθυνα. Μην αφήνετε την ανάγκη σας για ελευθερία να εξελιχτεί σε ασυδοσία, καθώς αυτό θα μπορούσε να ανατρέψει ακόμα και τα καλύτερα σχέδιά σας. Εξετάστε σε βάθος πώς οι ενέργειές σας και ο τρόπος που βλέπετε τον κόσμο επηρεάζουν τους άλλους και διατηρήστε μια ισορροπία στις σχέσεις σας, χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας αλλά δημιουργώντας χώρο για να κάνετε όλα αυτά που είναι σημαντικά για εσάς. Μπορείτε να συνυπάρχετε με τους άλλους ελεύθερα και ειρηνικά, αν εκφραστείτε με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Και σίγουρα δεν πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας ανθρώπους που παίζουν παιχνίδια ή τηρούν τα προσχήματα, προκειμένου να επωφεληθούν από εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Το σύμπαν προσπαθεί να ξυπνήσει ένα μέρος του μυαλού σας που κοιμάται. Πρέπει να αρχίσετε να αμφισβητείτε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας, να επικεντρωθείτε στα  αληθινά συναισθήματά σας και να προσπαθήσετε να δώσετε τέλος σε κάποιον ή κάτι που πλέον δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό. Κάποιες φορές βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και δεν σκέφτεστε προσεκτικά, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη.  Θέματα του παρελθόντος εμφανίζονται ξαφνικά και μυστηριωδώς, προκαλώντας  γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο παρόν. Οι ζοφερές αναμνήσεις σας μαζί με τα συναισθήματα που θάφτηκαν μαζί τους, θα πρέπει να απελευθερωθούν γιατί σας κρατούν πίσω από την ευτυχία σας. Οι εμπειρίες που έχετε κερδίσει από το παρελθόν μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την άποψή σας για το παρόν με πιο θετικό τρόπο. Και φυσικά, είναι αδύνατο να ζήσετε πλήρως το παρόν, όταν ο μισός εαυτός σας είναι κολλημένος κάπου στο παρελθόν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms