Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
23
11
2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2022 από τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον μήνα Δεκεμβρίου είναι η κάρτα "5 ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ". Η κάρτα αυτή που απεικονίζει δύο άστεγους που βρίσκονται στον χιονιά και στο κρύο. Αυτή η κάρτα δείχνει συμβολικά ένα δύσκολο κλίμα στα οικονομικά. Πρέπει να προσέξουμε να μην είμαστε απερίσκεπτοι και σπάταλοι. Πρόκειται για μια κάρτα που μας μιλάει για ένα ζόρικο διάστημα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά αλλά την ίδια στιγμή οι προσωπικές μας σχέσεις αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

Η κάρτα συμβουλής για τον Δεκέμβριο είναι η "ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ" είναι μια κάρτα που δηλώνει την αφθονία και την δοτικότητα. Τον μήνα αυτό λοιπόν καλούμαστε να είμαστε παραγωγικοί, αν έχουμε δυναμισμό λοιπόν θα καταφέρουμε να προσπεράσουμε τα οικονομικά αυτά εμπόδια που θα μας φέρει ο Δεκέμβριος.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ