Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
12
2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2023, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Ιανουαρίου 2023 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2023 από τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον μήνα Ιανουάριο είναι η κάρτα "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ". Η κάρτα δείχνει μια Βασίλισσα να κρατάει ένα σπαθί και να κουνάει το χέρι σαν να θέλει να δώσει μια διαταγή. Το σπαθί εδώ έχει να κάνει με τον λόγο και συμβολίζει την διανοητική κατάσταση. Τον Ιανουάριο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την λογική και την αναλυτική σκέψη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά και τι όχι. Το να χρησιμοποιούμε την λογική μέσα στο συναίσθημα είναι κάποιες φορές μια σωτήρια λύση. Ζυγός, Υδροχόος και Δίδυμος έχουν την τιμητική τους τον μήνα αυτό. Όμως καλό είναι να ακούσουμε και την κάρτα συμβουλής ώστε να μάθουμε τον τρόπο που μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Η κάρτα συμβουλής για τον Ιανουάριο είναι το "3 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ" είναι μια κάρτα που μας συμβουλεύει να προσέξουμε τα λόγια μας προς τους άλλους. Να μην είμαστε τόσο επικριτικοί και κυρίως όλα εκείνα που μπορεί να θέλουμε από τους άλλους να μην τα βγάλουμε ως παράπονα ή αγανάκτηση. Σκοπός είναι να μην μας γυρίσουν τα λόγια αυτά μπούμερανγκ, ενώ μπορεί να επιθυμούμε να κάνουμε μια κατάθεση ψυχής αυτό να γίνει με όμορφο τρόπο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-12-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms