Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
10
08
2023

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 16 Αυγούστου 2023, ώρα Ελλάδας 12:37 μ.μ, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 23ο 17΄ του Λέοντα και επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ' αυτά τα ζώδια. Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, επιδιώκουμε να εκφράσουμε τη μοναδικότητα του εαυτού μας μέσα από τη δημιουργικότητά μας και την προβολή της προσωπικότητάς μας. Μπορούμε να εκφραστούμε άνετα για το ποιοι είμαστε και ακτινοβολούμε αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, έχοντας ενθουσιασμό και εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας και τη χαρά μας.

 

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Πίστεψε στον εαυτό σου, ζήσε με ενθουσιασμό τη ζωή!

 

Τώρα επικεντρωνόμαστε στους τομείς της ζωής μας, στους οποίους θα θέλαμε να αναπτύξουμε την αυτοέκφρασή μας. Είμαστε ρομαντικοί και ασχολούμαστε με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να βρούμε έναν ερωτικό σύντροφο στη ζωή μας. Αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και είμαστε αυθεντικοί, προσελκύοντας το αντίθετο φύλο δίπλα μας. Είναι μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε αυτά που έχουν χαθεί και να ανατροφοδοτήσουμε τη δική μας εσωτερική φωτιά.

Όντας ένα σταθερό ζώδιο ο Λέων, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να μας αποσπάσει από την παθητική σκιά του εαυτού μας, να κάνουμε μια νέα αρχή που μας ωθεί σε ένα πιο ενεργό, πιο δημιουργικό μονοπάτι. Το χάος της σύγχρονης ζωής μας δημιουργεί ανησυχία και τρέχουμε στο ξέφρενο ρυθμό της. Αυτό το άγχος της καθημερινής ζωής, μας έχει αποστραγγίσει, με αποτέλεσμα να καθιστά δύσκολο να βρούμε νόημα. Οι πραγματικοί στόχοι που είναι μέσα στην καρδιά μας, παραγκωνίζονται μέρα με τη μέρα.

Όμως, η Νέα Σελήνη στο Λέοντα εμπνέει τις πράξεις της δημιουργικότητας που αναδύονται από την καρδιά του εαυτού μας. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναζωογονήσουμε τον εσωτερικό μας καλλιτέχνη. Το να είμαστε ευτυχισμένοι πηγάζει από τη δική μας αυτοέκφραση, τις επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για τους εαυτούς μας. Και όταν βρούμε τον εαυτό μας, μπορούμε να μοιραστούμε στη συνέχεια το φως με τους άλλους.

 

Νέα Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αποπνέετε αυτοπεποίθηση καθώς τώρα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με τη δύναμη και το πάθος σας για ζωή κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Μπορεί να δημιουργήσετε μια φλογερή ερωτική σχέση και ζείτε μοναδικές στιγμές πάθους και διασκέδασης με τον αγαπημένο σας, αναβιώνονται το πάθος και ο ρομαντισμός στη σχέση σας. Περνάτε επίσης χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά σας και νιώθετε ευτυχισμένοι. Λάμπετε από ευχαρίστηση και ζείτε έντονα τη ζωή. Κάνοντας αυθόρμητες γενναιόδωρες πράξεις και δίνοντας μέσα από την καρδιά σας, έλκετε τους άλλους γύρω σας. Προβάλετε τα μοναδικά ταλέντα σας και μια προσοδοφόρα ευκαιρία σας δίνει το έναυσμα να δημιουργήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, το σπίτι και η οικογένειά σας, σας χαρίζουν ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές, νιώθετε ζωντανοί και χαρούμενοι στο σπίτι σας, δέχεστε πολλούς επισκέπτες ή φιλοξενείτε κάποια άτομα. Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να το αναδιαμορφώσετε προκειμένου να νιώθετε πιο άνετα και λειτουργικά. Τώρα νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παίρνετε και δίνετε αγάπη και φροντίδα. Αφήνετε πίσω σας το συναισθηματικό βάρος του παρελθόντος και βλέπετε πιο αισιόδοξα τη ζωή. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν έχουν πλέον χώρο στην ψυχή σας, ξεκινάτε κάτι νέο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, είστε παθιασμένοι και φλογεροί στον τρόπο της επικοινωνίας σας, αναδεικνύεται η χαρούμενη και ανέμελη φύση σας, λέτε χαρούμενες διασκεδαστικές ιστορίες που ξεσηκώνουν τους γύρω σας. Προβάλετε τις ιδέες σας και το διανοητικό πάθος σας, έλκετε νέο κόσμο γύρω σας, αφυπνίζοντας την αισιοδοξία και τη χαρά στους άλλους. Ανταλλάσετε ειδήσεις και πληροφορίες και μιλάτε συχνότερα με τους ανθρώπους στη γειτονιά σας ή τα αδέλφια σας. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη γνώση ή μπορεί να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ή απλά κάνετε ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, βρίσκετε με ευκολία τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, προκειμένου να νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Επιδίδεστε σε ακριβές αγορές και πολυτέλειες, θέλετε να κάνετε πιο άνετη και πιο εύκολη τη ζωή σας. Αν είστε επιχειρηματίες, μια ιδέα σας, σας φέρνει περισσότερα κέρδη ή μπορεί να λανσάρετε ένα νέο προϊόν στην αγορά, το οποίο θα έχει απήχηση στο κοινό. Κινήστε με στρατηγική για την ισορροπία του προϋπολογισμού σας και χαράσσετε ένα νέο σχέδιο δράσης. Ίσως κάνετε νέες, επικερδείς οικονομικές συμφωνίες και νιώθετε δύναμη μέσω των χρημάτων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λάμπετε, μαγεύετε και εντυπωσιάζετε τα πλήθη με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, κάνετε μια εντυπωσιακή παρουσίαση. Η μαγνητική παρουσία σας ανοίγει νέες πόρτες στην αγάπη και την εργασία, έτσι μπορεί να βρείτε μια νέα δουλειά ή να κάνετε μια νέα σχέση ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα. Προβάλετε την καλύτερη εικόνα του εαυτού σας και όλοι σάς αποδέχονται για τον αυθεντικό εαυτό σας. Περιποιείστε τον εαυτό σας και αλλάζετε την εμφάνισή σας, οι ικανότητές σας, η δύναμη και η αποφασιστικότητά σας δεν περνούν απαρατήρητα από τους γύρω σας. Ασχολείστε με έντονες δραστηριότητες και κάνετε ό,τι σας αρέσει, αν σας κάνει να ξεχωρίζετε. Θα είστε ο νικητής με ό,τι καταπιαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε πίσω σας μια παλιά προδοσία, θεραπεύοντας τις πληγές σας και βλέπετε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας. Έρχεστε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας, η διαίσθησή σας, σας χαρίζει πολύτιμες ιδέες και λύσεις για ένα πρόβλημα που σας βασανίζει καιρό. Τώρα διασκεδάζετε και χαλαρώνετε στο προσωπικό σας καταφύγιο με λίγα επίλεκτα άτομα που σας παρέχουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια ή απλά κάνετε διαλογισμό, μένοντας μόνοι με τον εαυτό σας. Θέτετε νέους στόχους για να ανακάμψετε συναισθηματικά και ψυχικά. Η ζωντανή φαντασία σας και η έμπνευσή σας ενισχύουν τη δημιουργικότητά σας και η ηρεμία κάνει πιο ευχάριστη τώρα τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, περιστοιχίζεστε από πολλούς φίλους ή κάνετε νέους, οι οποίοι κάνουν τη ζωή σας πιο χαρούμενη και ευχάριστη. Μπορεί να γίνετε ο ηγέτης σε μια ομάδα και όλοι σας αποδέχονται για τις ιδέες σας. Έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη κοινωνικότητά σας και βρίσκετε άτομα, με τα οποία έχετε κοινά ιδανικά και ενδιαφέροντα. Μπορεί επίσης να γίνετε περισσότερο αλτρουιστές, καθώς νιώθετε την ανάγκη να ακολουθήσετε ένα ιδανικό ή να προσφέρετε σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Υιοθετείτε νέα σχέδια δράσης στο διαδίκτυο, είτε ξεκινώντας ένα blog ή ένα site για να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Τώρα δεν ανέχεστε οποιονδήποτε περιορισμό και θέλετε την ανεξαρτησία σας, αποφεύγοντας τους ανθρώπους που σας επιβάλουν κανόνες, περιορίζοντας την ελευθερία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σκέφτεστε πρακτικά και ρεαλιστικά, προκειμένου να θέσετε νέους στόχους στην εργασία σας. Ξεκινά μια νέα πορεία για την επαγγελματική σας κατάσταση, είτε με μια νέα εργασία, είτε με μια νέα ηγετική θέση η οποία θα έχει αυξημένες ευθύνες, όμως σας χαροποιεί. Με τη δύναμη, την τόλμη και την αισιοδοξία σας ξεπερνάτε τα εμπόδια και πάτε μπροστά στην εργασία σας, έχοντας το προβάδισμα. Αφήνετε στην άκρη τον ανταγωνισμό και τις ίντριγκες, περιτριγυρίζεστε από άτομα τα οποία σας βοηθούν με τις σοφές συμβουλές τους και τις εμπειρίες τους να ανεβείτε στη σκάλα της επιτυχίας. Προβάλετε μια καλή πρώτη εικόνα και έχετε μια εντυπωσιακή παρουσίαση στον κοινωνικό σας περίγυρο, όλοι γύρω σας, σας εκτιμούν και σας θαυμάζουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, αναδεικνύεται το έμφυτο πνεύμα σας της περιπέτειας και της εξερεύνησης, είστε τολμηροί και δυναμικοί για να υλοποιήσετε τα μεγάλα οράματά σας. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες στη ζωή σας, που βοηθούν την πνευματική σας εξέλιξη, είτε με μια νέα γνώση ή ένα νέο πεδίο μελέτης που αναδιαμορφώνει τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Ένα ταξίδι ή γνωριμίες με σοφά άτομα ασκούν καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες. Έχετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να θέσετε νέους στόχους, προκειμένου να νιώθετε πιο γεμάτοι και να κάνετε τη ζωή σας πιο συναρπαστική. Τώρα αισθάνεστε ελεύθεροι να χαρείτε ό,τι σας φέρνει η ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του τέλους, βλέπετε σε βάθος κάποια πράγματα και κάνοντας εσωτερική ενδοσκόπηση, ανακαλύπτετε κάτι που ήταν κρυμμένο εδώ και καιρό. Απομακρύνετε ό,τι και όποιον παρεμποδίζει τη χαρά και την αισιοδοξία σας, αφού τώρα νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε και πάλι μια νέα ζωή. Αφήνετε πίσω σας κάποια πρόσωπα και πράγματα, για να κάνετε χώρο για νέα άτομα που είναι χαρούμενα και γενναιόδωρα. Ίσως σκεφτείτε να επενδύσετε κάποιες από τις αποταμιεύσεις σας ή να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον άλλον με σκοπό τα αμοιβαία κέρδη. Τώρα έχετε την τόλμη και τη δύναμη να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας, αναδύεται ένας νέος εαυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, βάζετε στην άκρη την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, προκειμένου να ευχαριστήσετε αυτούς που αγαπάτε. Εισπράττετε εκτίμηση και αναγνώριση από τον αγαπημένο σας και τις συνεργασίες σας, παίρνετε και δίνετε αγάπη και γενναιοδωρία. Τώρα θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή σε όλες τις σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές, με νέα ξεκινήματα ή χωρισμούς. Αν μια σχέση σας, έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει πλέον τίποτα να σας προσφέρει, προχωράτε μπροστά, σε μια νέα ζωή. Μπορεί να γνωρίσετε ξαφνικά την αγάπη των ονείρων σας ή να κάνετε νέες επικερδείς επιχειρηματικές συνεργασίες. Κάνετε γενικά μια αναθεώρηση σε όλες τις σχέσεις σας, αν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν».

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της ρουτίνας, αλλάζουν οι συνθήκες στην εργασία σας, καταβάλετε προσπάθειες να κάνετε τη ζωή σας πιο καλύτερη και ευχάριστη. Μπορείτε τώρα να εξαλείψετε οτιδήποτε παρεμποδίζει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα στην εργασία σας και αναμορφώνετε τις συνθήκες, κάνοντας πιο ευχάριστο το εργασιακό περιβάλλον σας. Κάνετε πιο αποτελεσματική την καθημερινή σας ρουτίνα και βρίσκετε τρόπους για να δώσετε ένα τέλος σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό. Βρίσκετε νέους τρόπους για να κάνετε πιο λειτουργική την καθημερινότητά σας και οι συνάδελφοι σας, σας βοηθούν σε ένα έργο σας στην εργασία σας. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας και τις φέρνετε εις πέρας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms