Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
15
12
2017

Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Δάφνη Ιωάννου

Στις 18 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η τελευταία νέα σελήνη του έτους στο ζώδιο του τοξότη. Αυτή η νέα σελήνη στρέφει το ενδιαφέρον μας στα ταξίδια, τις σπουδές, τις γενικές γνώσεις και την εξέλιξη μας. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!

Πως μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη;

 

Ο Κρόνος σχηματίζει σύνοδο με τη Νέα Σελήνη δίνοντας μας μεγάλες αποκαλύψεις αλλά και οδυνηρές συνειδητοποιήσεις σε θέματα που για αρκετό καιρό κάναμε πως δεν βλέπαμε. Ίσως χρειαστεί να παλέψουμε σκληρά για όσα θεωρούσαμε μέχρι τώρα δεδομένα.

Λίγο αργότερα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο φέρνοντας ξανά την ηρεμία και την ισορροπία στη ζωή μας. Τώρα κάνουμε σχέδια για το μέλλον που αφορούν τη σχέση μας. Παλιές εμμονές και προβληματικές καταστάσεις μας αποχαιρετούν μια για πάντα.

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου και τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που σκεφτόσασταν να κάνετε καιρό. Ίσως πάλι μετακομίσετε στο εξωτερικό ξεκινώντας μια νέα συνεργασία. Θέματα σπουδών που είχατε αφήσει στη μέση τώρα έχετε τη διάθεση αλλά και την ευκαιρία να τα ολοκληρώσετε. Πολλοί από εσάς θα δοκιμάσετε την τύχη σας ξεκινώντας μια νέα καριέρα σε κάποιον τομέα που μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει. Η κοσμοθεωρία σας αλλάζει και νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε αυτά που πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχετε νέα δεδομένα στα οικονομικά σας αλλά και σε θέματα συμβίωσης. Αν κάποια οφειλή ή δάνειο σας βασάνιζε το προηγούμενο διάστημα και σας γέμιζε με άγχος τώρα μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας και να πάρετε ανάσα. Παράλληλα σας απασχολούν έντονα τα ερωτικά σας. Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινάει με καλύτερες προϋποθέσεις. Έχετε τη διάθεση να αφήσετε πίσω σας ότι δεν σας ωφελεί και σας χαλάει τη διάθεση. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι σχέσεις σας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αν βρίσκεστε σε σχέση έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε επισημοποίηση. Αν είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία σας γεμίζει χαρά και ικανοποιεί όλες σας τις ελπίδες. Οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες του προηγούμενου διαστήματος τώρα ξεπερνιούνται και μια νέα εποχή έρχεται. Παράλληλα νέες συνεργασίες προκύπτουν που θα φανούν συμφέρουσες οικονομικά στο μέλλον. Μια σημαντική γνωριμία με άτομο κύρους θα βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη σας απασχολούν έντονα θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας. Αυτό σημαίνει ότι μια νέα συνεργασία ή μια νέα αρμοδιότητα που αναλαμβάνετε τώρα σας βγάζει από τα καθημερινά σας δεδομένα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ή να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ενασχοληθεί στο παρελθόν. Παράλληλα σκέφτεστε μια νέα επαγγελματική πρόταση που προκύπτει και αλλάζει κυριολεκτικά όλη σας τη ζωή. Όσον αφορά τον τομέα της υγείας σας νιώθετε τώρα την ανάγκη να ασχοληθείτε με περισσότερη φροντίδα για το σώμα σας και για τη διατροφή σας. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και το πάθος να μπει στη ζωή σας. Μέσα από φιλικό σας περιβάλλον είναι το πιο πιθανό να ξεκινήσει αυτό το φλερτ. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση έρχεστε κοντά με το ταίρι σας και ζείτε μοναδικές στιγμές. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα μεγάλο επαγγελματικό εγχείρημα ή να βάλετε τέλος σε κάποια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θέματα οικογένειας και σπιτιού μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μετακόμιση το διάστημα αυτό ή κάποια ανακαίνιση. Αν έχετε δεσμό μπορεί να αποφασίσετε συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Παράλληλα κάποιο άτομο της οικογένειας σας χρειάζεται την προσοχή σας και τη στήριξή σας. Μην αρνηθείτε και δώστε στους αγαπημένους σας την κατάλληλη προσοχή. Νιώθετε μέσα σας ότι θέλετε να προχωρήσετε και ότι θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή ξεκινώντας από το στενό σας περιβάλλον. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζονται οι μετακινήσεις σας και καθώς και η επικοινωνία σας. Θέλετε να πολλαπλασιάσετε τις γνώσεις σας αλλά και να τις μεταδώσετε στους γύρω σας. Παράλληλα βρίσκεστε με άτομα που είχατε χαθεί ή λύνετε κάποια παρεξήγηση που μπορεί να είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Μέσα από φιλικό σας περιβάλλον κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κάποιο πρόσωπο για το μυαλό του και την ευφυΐα του. Ένα ταξίδι τις ημέρες των γιορτών είναι πιθανό σενάριο. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε αύξηση στα εισοδήματα σας ή μια σταθεροποίηση που παλιότερα δεν είχατε. Σκέφτεστε να κάνετε μια αγορά που έχετε καιρό στο μυαλό σας και τώρα σας δίνετε η ευκαιρία. Η αυτοεκτίμηση σας ανεβαίνει, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μέσα από πρωτοποριακές σας ιδέες καταφέρνετε να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε στον τομέα της καριέρας. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας νέα ξεκινήματα έρχονται στη ζωή σας σε όλους τους τομείς. Όσον αφορά τα αισθηματικά κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο που μπορεί να σας έκανε να νιώθατε πίεση και δεν προσέφερε ασφάλεια. Μια νέα γνωριμία σας αλλάξει τα δεδομένα και σας κάνει να πετάτε από χαρά. Αν έχετε μια σταθερή και καλή σχέση τη βλέπετε να εξελίσσεται θετικά φτάνοντας ακόμα και στα σκαλιά της εκκλησίας. Όσον αφορά τα επαγγελματικά μια νέα συνεργασία προκύπτει δίνοντας σας αυτοπεποίθηση και όρεξη ν κατακτήσετε τα όνειρά σας. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε να ξεκουραστείτε και γενικότερα να αποστασιοποιηθείτε από κάποιες καταστάσεις που το τελευταίο διάστημα σας κούρασαν. Θέλετε και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην δοκιμάσετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές τώρα σε οποιονδήποτε τομέα. Αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν για λίγο μόνα τους οργανώνοντας το μέλλον σας με προσοχή. Από τη νέα χρονιά και μετά θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά τομείς που σας απασχολούν. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη διευρύνετε τον κύκλο σας και έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Γνωρίζετε νέα άτομα που μπορείτε μαζί τους να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Νιώθετε πλέον ότι σας καταλαβαίνουν και ότι ανήκετε κάπου που σας ταιριάζει απόλυτα. Άτομα όμως και από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή σας ολοκληρώνοντας έναν κύκλο. Αν υπήρχε κάποια παρεξήγηση έχετε την ευκαιρία να τη λύσετε και να προχωρήσετε. Παράλληλα μπορεί να γραφτείτε σε κάποια σεμινάρια που θα βοηθήσουν τη δουλειά σας. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στρέφεται το ενδιαφέρον σας σε θέματα καριέρας. Αυτό σημαίνει ότι μια ευκαιρία προκύπτει που βοηθά στην εξέλιξή σας. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας πετυχαίνοντας ένα δύσκολο προτζεκτ. Παράλληλα νιώθετε την ανάγκη να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να εξειδικευτείτε στον τομέα σας. Συζητήστε όλες τις προτάσεις που θα σας γίνουν και μη βιαστείτε να αρνηθείτε αν δεν σας φαίνεται από την αρχή κάποια πρόταση συμφέρουσα. Νέα Σελήνη νέα ξεκινήματα στην αγάπη και στις σχέσεις! Οι αστρολόγοι μας θα σου μιλήσουν με ειλικρίνεια και θα σου πουν όλη την αλήθεια για τα αισθηματικά σου! Για να μιλήσεις μαζί τους κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-12-2017 19:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση